משחק מס 6 בדטרויט - LIVE

וירובניק אולי

באמת היה מוזר, אולי לא ראינו בזווית טובה? (לא ראינו אותו מקבל מעטפה ליד?)

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההגנה של גארנט מדהימה

הוא מדגים בדיוק למה הוא שחקן ההגנה של העונה. איתו החיים של דטרויט הרבה יותר קשים ופתאום זה נהייה 70:69 אחרי שהיתה תחושה שזה כבר כמעט גמור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סוף הרבע השלישי - 68:60 לפיסטונס!

גארנט ורונדו מסובכים עם 4 עבירות וישבו על הספסל דקות ארוכות ברבע השלישי ובלעדייהם ההגנה של הסלטיקס לא אותו הדבר. סם קאסל מראה למה הוא לא מקבל יותר מידי דקות בסידרה הזאת, הבן אדם פשוט משחק גרוע. הסלטיקס בצרות והרבע האחרון יוצא לדרך...יאללה מלחמה!!!

בוסטון חזרה

מקסיל בשתי עבירות זולות תוך כמה שניות, ובוסטון תלך לקו מעכשיו עד סוף המשחק (המון זמן 7:30 דקות) ההתקפה של דטרויט תקועה שוויון 70 מזל שבוסטון לא הולכת על גארנט כל הזמן

פירס לוקח על עצמו את המשחק

וראשיד מפסיד את המשחק במו ידיו, איבוד במרכז המגרש, החטאת לייאפ, מה זה? 5 לבוסטון, 4 דקות לסוף, תתעוררו !!! שיד סופסופ קולע, אבל גארנט בצד השני גם חמישית לגארנט, חמישית גם לראשיד

רונדו בזריקת קלאץ' 7 לבוסטון

רונדו כמו סטאקי קודם לא פוחד מהמעמד ההגנה של בוסטון טובה מדי, ריצת 23-6 ובהתקפה יש להם את פירס וגארנט כמניה בטוחה החופש של הפיסטונס הולך ומתקרב מי ייקח אחריות? צריך לחזור לדברים הבסיסיים, סידור להמילטון, חדירה של בילאפס, מהלך של פרינס, משהו ! עכשיו כבר לא הכל תלוי בדטרויט, כי בוסטון יכולה להחליף סלים - יש לה הכלים לייצר נקודות או לסחוט עבירות

בילאפס מיישם את ההוראות

מהלך של 3 רק 4 פוזי מחטיא שלשה, אבל בחטיפה מדהימה מהידיים של פרינס אולי גומר את המשחק אלן נכנס במקום פוזי ההמום שרוצה להישאר פירס מהקו - 6 לבוסטון בילאפס חוטף גג מפרקינס ומיד גם מחטיא שלשה, דקה לסוף כדור של בוסטון

Molchansky

New member
לפי דעתי

המשחק גמור פיסטונס לא נראים כמו קבוצה שמאמינה שהיא יכולה לנצח וראשיד החליט שהוא משחק בשביל בוסטון בוסטון רוצים יותר, המשחק כבר היה בידיים של פיסטונס ובוסטון לקחו את זה מהם

Molchansky

New member
דוק

סיכם את זה במילים הבאות: "אם אתם רוצים את זה, אתם צריכים לקחת את זה"

OrEl74

Well-known member
מנהל
חטיפה אדירה של פוזי!!

במצב של 4 הפרש לסלטיקס כשיש עוד דקה וחצי לסיום החטיפה הזאת יכולה להיות המהלך שהכריע את המשחק עבור הסלטיקס.

go lakers go

New member
2 דקות וחצי לסופ המשחק , 7 לבוסטון

שירת הברבור ?!? ראשיד במשחק חייו ! < יש מצב הוא קיבל גם מעטפה ? >

OrEl74

Well-known member
מנהל
והנה הדבר שאני הכי שונא ב-NBA, האוהדים.

6 הפרש לסלטיקס, דקה לסיום המשחק. האוהדים של דטרויט מתחילים לפנות את האולם, פשוט מגעיל בעיניי.

אני צריך להשאיר משהו לאוף סיזן.

אבל אם כבר, הייתי שמח לשמוע מה יש לך לספר על מיאמי. ביזלי? רוז? בוזר? מאמן חדש על הקווים? סיכום עונה?

הוא? בחינם. מסובב בראש

אי אפשר לדעת על איזה צד הוא קם אבל עכשיו לפחות הוא יוכל לקבל טכנית ולא לפחד מהשעיה במשחק הבא אז שינצל אותה ! מדהים אותי שהקהל של דטרויט עוזב כאשר עוד יש סיכוי קטן לנצח. בזיון הקהל באמריקה גארנט מחטיא את שתיהן מהקו !

Molchansky

New member
למה לעזאזל

אחרי משחק כזה במצב כזה וואלאס הוא זה שלוקח את השלשה?

שלושה חצאי אירבולים רצופים לדטרויט

מספיק אחד היה נכנס ודטרויט היתה במצב סביר עכשיו game over

go lakers go

New member
לא רלוונטי !

סדרה לא רלוונטית , משחק לא רלוונטי < תודה שמנעתם מאיתנו משחק 7 > , המזרח לא רלוונטי . בושה של קהל ! בגמר , ותרשמו ! זה ייגמר במקרה הטוב בסוויפ או במקרה הרע ב6 משחקים ללייקרס ! < ההימור שלי 5 > . שבת שלום לכולם !

למעלה