משחק ממכר.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבשבע הם כאלו זונות../images/Emo2.gif

אני בטוחה שכולכן ניסיתן דברים הרבה יותר מתוחכמים ממה שזה.. הרמז של רוית ממש טוב- אל ייאוש!P:

כן ../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

סתם, תראי, כתוב לך שרק אם מסמנים רואים. נכון? אז תסמני עם העכבר את המסך, ואז רשום לך משהו אז תעתיקי אותו. הוא הקוד!

InvisibleTouch

New member
../images/Emo18.gifמס' הודעות שלא מסומנות בספוילר נמחקו.

לתשומת לבכן יש חוקים לפורום הזה, ואחד מהם זה לא להרוס לחברות שלכן.

קטקטXD

New member
אני הגעתי רק ל-10!

תני לי רמז בבקשה :) אם אני יגלה את 11 אני אומר לך גם :)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרמזים ל10 ו11 ../images/Emo58.gif

10 כנסו לקוד מקור..ותסתכלו על התמונה, ב2 הפינות למטה. רשום בקוד המקור אישיות כלשהי..אם אתן מכירות- טוב, אם לא- חפשו בגוגל / ויקיפדיה. אם צריך עוד רמז- תגידו. 11 כנסו לקוד המקור, רשום לכן כתובת של תמונה, אבל היא לא נמצאת, הכתובת לא פועלת. קראו שוב את הכתובת שנתנו לכם..האם היא באמת משקפת את התמונה?..

קטקטXD

New member
לגבי 10... ../images/Emo58.gif

אני יודעת מיזה אלפרד וייל והגדרתי את בהירות המסך אבל אני לא מבינה את הקוד.... אפשר עוד רמז?

קטקטXD

New member
כמו שהיא אמרה,|ספוילר מסוכן|

חפשי בויקיפדיה. כנסי לגורל חפשי את שם האיש, קראי עליו קצת בויקפדיה וחפשי את מה שהוא והשני המציאו בגוגל ("המילה הזו בעלת 4 האותיות") רק באנגלית, ותהפכי את הקוד :) זה הוראות, זה לא רמז.

hello obsession

New member
../images/Emo58.gif

כן, הבנתי שזה קשור למורס, אבל יצא לי משהו לא הגיוני. יצא: auxru, dvks ?!

קטקטXD

New member
נו, כמו שאמרתי,

מכון הפכת את הקוד לעברית ואז את העברית לאנגלית? אז לא ככה עושדים. תחפי מקרא מורס אנגלי, וככה תהפכי...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif11|ספויילר|

נו אז יש בתמונה 6 קוביות, אבל רשום- 4 קוביות וקוביות באנגלית זה גם בחזקת 3 [זה קשור??] מה עכשיו?

TheWingedPig

New member
איך זה אותו הדבר?

קוביות זה DICE, ואולי התכוונת לTHRICE, שזה שלוש פעמים, לא בחזקת שלוש, אבל זו לא אותה המילה...
, אני גם תקועה בשלב הקוביות...

למעלה