תקראי שוב. זה רשום על מישהו... לא לפרפר ולחפש מספרים, פשוט תקראי תביני ותחפשי על האיש מתי.
ק קטקטXD New member 14/5/07 #114 תקראי שוב. זה רשום על מישהו... לא לפרפר ולחפש מספרים, פשוט תקראי תביני ותחפשי על האיש מתי.
ק קטקטXD New member 14/5/07 #115 טוב אני פרשתי לראות ים של סודות ואז לצאת עם חברים... אם מישהו יודע את 26 (אני לא זוכרת אותו..) אז שיגיד לי ואני אראה בלילה... יאלה ביוש
טוב אני פרשתי לראות ים של סודות ואז לצאת עם חברים... אם מישהו יודע את 26 (אני לא זוכרת אותו..) אז שיגיד לי ואני אראה בלילה... יאלה ביוש
S sha chan XD New member 14/5/07 #117 מה שכתוב בשלב שלוש זה.. *ניד הלט ><* זה מילה שאני צריכה לרשום את הפירוש שלה או שזו לא מילה? XD אם כן אז אני לא יודעת מה הפרוש @.@ הלפ? שה צ'אן
מה שכתוב בשלב שלוש זה.. *ניד הלט ><* זה מילה שאני צריכה לרשום את הפירוש שלה או שזו לא מילה? XD אם כן אז אני לא יודעת מה הפרוש @.@ הלפ? שה צ'אן
T tamaguchi girl New member 15/5/07 #123 ../images/Emo89.gif../images/Emo58.gif21 מעצבן. זה הדגל של ברזיל, ורשמתי את זה בכל השפות והוריאציות האפשריות. גם את המשפט שכתוב ניסתי באנגלית. והכל בכמה שפות, כמה סדרים, עם רווח, בלי רווח..קיל מי! תשובה, רמז, משהו? בבקשה?
../images/Emo89.gif../images/Emo58.gif21 מעצבן. זה הדגל של ברזיל, ורשמתי את זה בכל השפות והוריאציות האפשריות. גם את המשפט שכתוב ניסתי באנגלית. והכל בכמה שפות, כמה סדרים, עם רווח, בלי רווח..קיל מי! תשובה, רמז, משהו? בבקשה?
I InvisibleTouch New member 15/5/07 #124 וואי הוא ממש קשה../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif השם של התמונה הוא TEKKEN, שזה כנראה איזה שהוא משחק, אז גיגלתי טקן + ברזיליאן, וקיבלתי איזה כמה שמות של שחקנים, ואחד מהם פשוט עבד. לא זוכרת איזה
וואי הוא ממש קשה../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif השם של התמונה הוא TEKKEN, שזה כנראה איזה שהוא משחק, אז גיגלתי טקן + ברזיליאן, וקיבלתי איזה כמה שמות של שחקנים, ואחד מהם פשוט עבד. לא זוכרת איזה
T tamaguchi girl New member 15/5/07 #127 ../images/Emo89.gif../images/Emo58.gifהייתה לי הרגשה שהשם של התמונה קשור, רק לא ידעתי איך אני אחזור מהטיול שנתי אני אנסה שוב..תודה
../images/Emo89.gif../images/Emo58.gifהייתה לי הרגשה שהשם של התמונה קשור, רק לא ידעתי איך אני אחזור מהטיול שנתי אני אנסה שוב..תודה
T t6ella New member 6/7/07 #159 אני יודעת שאני באיחור די רציני אבל למישהו יש מושג מה זה 21? אני מקווה שזה עדייך קפוץץ קפיץ קפוץ
M morusha New member 16/5/07 #137 ????? בבקשה... ממש נתקעתי פה.. אין לי מושג מה זה אבל אני חושבת שזה איכשהו קשור למחשבים
פ פוזה ברווזה New member 15/5/07 #129 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהו!! הבנתי!! איזה תחכום!! :]
פ פוזה ברווזה New member 15/5/07 #131 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמה אמור לקרות ב-16?../images/Emo12.gif אני אמורה לראות משהו? להחשיך את המסך..?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמה אמור לקרות ב-16?../images/Emo12.gif אני אמורה לראות משהו? להחשיך את המסך..?
פ פוזה ברווזה New member 15/5/07 #132 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמהה?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif איך אני אמורה לראות שם כלב?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמהה?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif איך אני אמורה לראות שם כלב?