משחק חדש - מה הם אומרים?

highlander19

New member
1 לחם ,גבינה צהובה,250 גרם סלמי...

זהו זה... רשימת מכולת...

SL Anubis

New member
דניאל לעצמו:

- "ממממ חייבת להיות דרך לפתור את הסודוקו הזה......" - "אין לי מושג מה אני עושה פה אבל אולי אם אני יצביע על המקום הזה...פה...יחשבו שאני עושה משהו..."

DNile

New member
hey jack,

you'll never believe this! it says here that santa clause is an ancient, and this is santa's list. oh... sorry jack... no presents for you this year.

DNile

New member
(אם תהיתם איך הוא מצליח להגיע

לכל כך הרבה בתים בלילה אחד)

lenin972

New member
והתמונה הראשונה של ג'ק מרוח על

השולחן תתאים מאוד אחרי זה

subatoi

New member
דניאל:"אוקיי, דניאל, תתרכז. עד היום

הקשקושים שהמצאת היו בסדר. הפעם זה חייב להיות משהו שמתאים גם כן, שלא יעלו עליך שאתה ממציא הכל!"

[TNT]

New member
דניאל:

תמיד ידעתי שתרבות עתיקה ומפותחת עומדת מאחורי המצאת המגנטים למקרר!!

DNile

New member
דניאל: זה נראה כמו הוראות שימוש

למתקן הגדול הזה לידנו. "ולבסוף, עלייך ללחוץ על הכפתור שבראש המתקן. קאווש קטן יווצר, אבל איננו מזיק. בכל זאת, אם הוא יפגע בך, זה לא יהיה נעים." או... יש פה אזהרה. משהו על לזרוק את הנייר המשומש לפח ולא למתקן על מנת שלא לסתום אותו.

subatoi

New member
עוד אחד:

"וואו, כמה שגיאות כתיב יש להם פה... בורים ועמי ארצות שכמותם"

subatoi

New member
עוד שניים:

"הי, כתוב פה: "קרי קרי קרי, קרי קרי קרי קרי קרי!" אמנם יש הרבה שימושים למילה הזו, אבל נראה לי שהפעם הם הגזימו קצת!" וגם: "הממממ... "Anubis was here"? המממ... נורא בוגר מצידו..."

nzkiwi

New member
באיחור קל... ../images/Emo4.gif

"ברכו את ה' המבורך" מי שעלה לתורה / עשה בר מיצווה / הולך לבית כנסת יבין... או לחלופין, "וכבוד השם עלייך זרח..." למי שראה את אלכס חולה אהבה

SL Anubis

New member
דרך אגב

לא ציינת אם לכתוב באנגלית או בעברית. אישית אני חושב שאנגלית קצת יותר מתאים, למרות שבעברית זה יכול להיות יותר מצחיק, קשה להסביר את זה
.

למעלה