משחק חדש - מה הם אומרים?

kinspirit

New member
../images/Emo181.gifתמונה נוספת ../images/Emo70.gif

ובכן, אחרי ההצלחה המסחררת, הנה תמונה נוספת. שרשרו

DNile

New member
ג'ק:

אוף, אני בטוח ששמתי את מנת הקרב בטעם עוגת שוקולד שלי איפה שהוא פה באזור... דניאל, ראית אותו במקרה?

SL Anubis

New member
תמונה שנייה

טוב עם התמונה השנייה קצת קשה לעבוד, במיוחד אחרי שהעלו את עניין השוקו...שזה פחות או יותר הדבר היחיד שאפשר לעשות איתה. דרך אגב מתי יוכרזו "הזוכים"!!? ואני מקווה שמי שנבחר זוכה מינימום בטיסה לארה"ב והתארחות בסט של סטארגייט....עם אפשרות להשתתף באחד הפרקים כעוד גואולד שרוצה להשמיד את כדור הארץ.

kinspirit

New member
ובכן

אין כאן ממש זוכים. כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, מדובר במשחק חדש בפורום אשר גם תורם לאתר. המשפטים המצחיקים ביותר יבחרו ויערכו כתמונות למדור "מה הם אומרים". אחרי שנאסוף מספר תמונות ונערוך אותן נעלה אותן לאתר ואז תוכלו לראות איזה משפטים נבחרו

SL Anubis

New member
הכוונה ל"זוכים" הייתה....

לאלו שהמשפטים שלהם יבחרו לאתר כמובן....
ויש מצב שתכתבו איזה משפט נבחר, או, לחילופין, לשים לינק ישיר לתמונות שפורסמו בפורום עם המשפט שנבחר....סתם לעצלנים שבינינו
.

subatoi

New member
ג'ק: "דניאל, נראה לי שבהתחשב ברמת

החיים הירודה של החבר'ה שגרים פה, המתנות שקבלנו פה ישאירו אותנו כמה ימים במרפאה עם הרעלת קיבה" דניאל:

Tollan

New member
לפחות ככה זה נראה לי...

Daniel: what did jack say these Israelie rations were called... Tropit?

Chelnak

New member
דניאל:

I think that this time I'll finish my chocolate before I'll have a chance to meet another future-father-in-law or just another Unas friend...​

Tollan

New member
המונד לג'ק:

"... And ther'll be other planets, which haven't invented clothing yet. and i promise next time you can go"

kinspirit

New member
../images/Emo153.gif תמונה חדשה../images/Emo70.gif

הי, אני לא אשמה, אתם פשוט כל כך טובים בזה
שרשרו!

Echelon

New member
דניאל

הממם מעניין אם לקדמונים יהיה אכפת אם אני אמרח את הנזלת שלי על הכיתוב...

למעלה