משחק חדש - מה הם אומרים?

kinspirit

New member
משחק חדש - מה הם אומרים?

הנה ההזדמנות שלכם לתרום לאתר, וגם להנות בדרך
כללי המשחק פשוטים - כל כמה זמן אני אעלה תמונה לפורום, ואתם מוזמנים לזרוק משפטים מצחיקים שהדמויות אומרות בתמונה הנ"ל. אחד ממשפטי המחץ יבחר ויצורף לתמונה, אשר תעלה לאתר במדור שלנו "מה הם אומרים". מעוניינים? אני בעד לנסות קצת ולראות מה יצא
kinspirit

Echelon

New member
המונד -

זה רק אני או שהכינה נחמה קפצה לביקור?

alond

New member
שמע בדיחה: למה התרנגולת חצתה את

הכביש?...

Echelon

New member
נצל"ש חיבור והבעה 101

פינת הטיפ היומי: אם ברצונך להגיד מספר דברים בהודעה אחת ניתן לעשות זאת במספר דרכים. שיטת המספור: 1) אכלתי ביצה 2) אכלתי תרנגולת 3) שבעתי שיטת המקפים: - אכלתי ביצה - אכלתי תרנגולת - שבעתי שיטת הציטוטים מופרדים בפסיקים, נקודה פסיק, וכד'. "אכלתי ביצה", "אכלתי תרנגולת", "שבעתי". "אכלתי ביצה"; "אכלתי תרנגולת"; "שבעתי"; שימו לב שאין הגבלה על התו המפריד. ניתן אפילו להשתמש בסמלים וסימנים של אתר "תפוז". דוגמא: "אכלתי ביצה"
"אכלתי תרנגולת"
"שבעתי"
כתיבת מספר הודעות משורשרות מעמיסה על הפורומים, גורמת לשרשורפלצתים (עיין ערך, "שרשורפלצת - מימי הביניים ועד העידן המודרני."), ופחות נוחה באופן כללי. כאשר רושמים הכל בהודעה אחת, זה יוצא הרבה יותר מסודר, נוח לקריאה, וכולם שמחים. עד כאן להפעם, בשבוע הבא נארח את אבשלום קור.

nzkiwi

New member
שתיתי כוס תה, אכלתי זחל גואולד

ופתאום נהייתי סנילי אהוד בכבוד רב, הלורד יו והצל

Echelon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נצלש איפה ראיתי אותו קודם

הבחור באטלנטיס בפרק עם התרופה וכו', היה מנהל של המתקן ב"שבעה ימים" למי שמכיר. פשוט ראיתי את הדיון בטאגליינס והייתי חייב להגיב...

nzkiwi

New member
../images/Emo12.gif

האמת שגם לי הוא היה ממש מוכר, תודה שהזכרת לי...

Echelon

New member
האמת שאם חושבים על זה פילוסופית

ותורת האבולוציה נכנסת לתפקיד, וכולנו באנו מאותו חד-תא אידיוט שהחליט שלא טוב לו בחיים, אז בשלב כלשהו התפתח יצור דמוי תרנגולת, או לפחות יצורים שמטילים ביצים. אם כך, היצור הראשוני שהוא בעצם לצורך העניין "תרנגולת ניאנדרטלית", באה לפני ה"ביצה הניאנדרטלית". :-\

subatoi

New member
זה בהחלט משהו שלא ראיתי בשומקום

אחר. תרנגולת ניאנדרטלית

nzkiwi

New member
זה רעיון נפלא!

-אל תבכה ג'ק, אני בטוח שהם יבנו עוד "אוניל"- (המונד מנחם את ג'ק)

SL Anubis

New member
המונד לג'ק -

- "ג'ק, נגמר לנו התקציב לג'לי בקפיטריה." - "ג'ק, שכחתי להקליט לך סימפסון..." ואחלה רעיון דרך אגב!

subatoi

New member
"ג'ק, אני עוד אחזור,

אתה לא תצטרך להיות מפקד הבסיס לנצח. אני מבטיח"

למעלה