משחק חדש וקצת שונה

Oxycodone

New member
הערת מערכה חשובה - מנחם לס !

אתם צודקים בכל הקטע של הלייקרס ועל זה שאנשים מציפים על משהו מסויים וזה גורם לנו לא לקרוא או להגיב פחות. אבל מצד אחד אתם מגנים על הפורום יותר מידי... כמובן שכל גולש פה מושך את הפורום לתחום שהוא אוהב ושחקנים וקבוצות שהוא אוהב. למשל לי מפריע שמנחם לס לא כותב פה יותר, הוא דווקא כתב דברים מעניינים הם הרבה ידע וגרמתם לו לעזוב. צריך לשמור על הצפות בפורום וכדומה, אבל אי אפשר לומר לאנשים ללכת מפה או לא לכתוב. אם מההתחלה לא הייתם נטפלים לגו לייקרס גו ופשוט מתעלמים מהודעות מוגזמות על הלייקרס אולי הוא היה עוזב לבד. אותו דבר עם תום ואותו דבר עם הבחור החדש. סה"כ כולנו אוהבים כדורסל כל אחד בדרך שלו, כמו לדוגמא אדון המספרים קרמר וכדומה. למשל קרמר השתנה מאוד מאוד וכבר כמעט ולא מציק. חבל מאוד שמנחם לס, לא פה וגם החברה מהופס. סהכ צריך להיות מקום לכולם אם כולם יכבדו אחד את השני. למשל השרשור האחרון על הלייקרס היה סהכ בסדר, הסל של קובי באמת היה מדהים לכל אוהד NBA. מה אתה חושב שאם הם ילכו מפה יבואו לך איזה מומחים וינתחו איתך את המבנה המכני של הרגליים של סם בואי ? אין הרבה אוהדי NBA בארץ. והפורום הזה צריך להיות פתוח לכולם.

reem077

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DDN

New member
קובי בריאנט

1. ה"ג'ורדן הבא" האמיתי (אחרי כ"כ הרבה הכתרות, בריאנט באמת באמת היה 'זה') 2. למרות המחלוקות מחוץ למגרש, במגרש הוא בא ועושה את שלו, בלי פרצופים ובלי פרינציפים - מקצוען.

אנס קטינות וסרטן קבוצתי

אה דברים חיוביים ... את האמת , אין לי הרבה מה להוסיף : קור רוח בקלאץ -לא מפחד לקחת את הזריקות האחרונות ברגעים המכריעים ,קולע אותם באחוזים מעולים ומשדר נינוחות מרגיזה - אפשר לקרוא לזה ווינריות אבל אני לא מוכן לתת לו כזו מחמאה מוסר עבודה גבוה - מוסיף לעצמו אלמנטים שונים כל קיץ ,עובד קשה כדי לשפר את עצמו כשחקן (ובשנתיים האחרונות גם את מעמדו כמותג) ולא נח על זרי הדפנה כמו שהרבה סופרסטארים עושים - רצון לנצח בכל משחק (דון שימון היה אוהב את זה ...)

the mnm factor

New member
לא חייבים דברים חיובים ../images/Emo190.gif

אם מבחינתך קובי מאופיין כסרטן קבוצתי, לך על זה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא אני אשמח לפתוח את העניין הזה

למה אתה חושב שהוא סרטן קבוצתי? סרטן קבוצתי לא גורם לשחקנים ללכת אחריו ובטח שהוא לא אחד שכל שחקן בליגה ירצה לשחק איתו (תשאל את מארבורי). אני הראשון שיודה שליד ג'ורדן קובי הוא חתיכת כיבשה בכל מה שקשור למה שקורה בחדר ההלבשה של הקבוצה ודעיין אני לא חושב שמישהו טוען שג'ורדן היה סרטן קבוצתי. בקיצור, אשמח לדעת למה אתה חושב ככה.

לא יודע

אחרי שלוש אליפויות ,שהמאמן אולי הכי טוב אי פעם והסופרסטאר הבלתי מעורער של הקבוצה יוצאים נגדך וטוענים שאתה אשם בפירוק זה אומר משהו . שאתה משפיל את הסנטר הצעיר שאמור להיות העתיד של הקבוצה כדי לקבל את קיד זה סתם מגעיל כשאתה יונק כל דולר אפשרי מהפרנצייז ומקשה על הקבוצה להתחזק למרות שאתה עושה איזה מיליארד דולר בשנה מחסויות חייב לגרום למרמור כשהוא חם זה נחמד מאוד אבל גם שהוא לא פוגע הוא ימשיך לקחת את הזריקות גם אם ארבעה שחקנים ישמרו אותו ויהיה לו שחקנים פנויים לכל אורך הקשת(אוהדי הלייקרס צריכים להודות כל לילה לפאו גאסול - גאון כדורסל) . כן ,שחקנים רוצים לשחק איתו בגלל שהוא סופרסטאר בשיאו והמותג של הלייקרס הוא כל כך גדול ורחב שמסמל משהו גם ללא קובי . בוא נראה מה יהיה עוד שנתיים שהירידה ביכולת כבר תורגש נכון ,זה לא בדיוק הסיבות הרגילות אבל זו דעתי

somone14

New member
לא הבנתי - כיבשה זה טוב או רע? ../images/Emo8.gif

סרטן קבוצתי עאלק.....

reem077

New member
קובי בריאנט, פשוט:

1- was gifted by god 2- משחק עם הראש= לומד מניסיון= חכם

88nothing

Active member
קובי..

1. עליה מהמקום, בעיקר קליעות מטווחים בינוניים. 2. היכולת ללכת ימינה ושמאלה באותה היעילות.

the mnm factor

New member
מאפייני ביינים:

שיניתי קצת ניסוחים, אם זה מפריע למישהו שישרשר לכאן את הניסוח המדויק מבחינתו... 1. חסינות מול לחצים. 2. אחד משלושת השחקנים הטובים ביותר של העשור. 3. קילר אינסטינקט. 4. יכולת יצירת מצבים. 5. דרייב ורצון לנצח. 6. בלתי עציר. 7. יכולת פוסט אפ. 8. מנהיגות ומעמד. 9. ה"ג'ורדן הבא" האמיתי. 10. מקצוען. 11. קור רוח בקלאץ'. 12. מוסר עבודה גבוה. 13. gifted. 14. שחקן חכם. 15. יכולת עלייה מהמקום. 16. היכולת ללכת ימינה ומשמאלה באותה היעילות. (17). סרטן קבוצתי. נדמה לי שיש עוד הרבה דברים להגיד על קובי בריאנט, חלקם גם יכולים לאפיין אותו מאוד... נתחיל ב"חוליה החלשה" ביום ראשון.

אני יודע שאני לא נכנס לפה הרבה

אבל ראיתי והייתי חייב לכתוב בפשטות שלדעתי מסכמת את עניין בראיינט: 1. שחקן אדיר. 2. חרא בן אדם.

למעלה