משחק חדש וקצת שונה

go lakers go

New member
תקרא קודם ואח'כ תגיב

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=136380245 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=136418343 ואחרי כל ההטפות מוסר של העולל הזה לגולשים אחרים בעניין טרולים , חסימות לפורום , הודעות ראויות או לא ראויות , רמת כתיבה ,וקרקס אוהדי הלייקרס סביב קבוצתם וקובי אז בוא נדון קצת על פאקינג קובי ? ממתי עולל בן 16 שכותב כאן פעם בחצי שנה מהווה אבן בוחן למשהו ? ליפול כאן על חלשים זה באופנה ! פעם זה קרמר , פעם זה תום ועכשיו זה SOMONE . נמאס . אני אכתוב בפעם המיליון , זה פורום ציבורי ! לאף אחד כאן אין מונופול על דיעה ! לא נאה לך אל תקרא יוזר כלשהו . אתה רוצה פורום לפי ראות עיניך ? חפש לעצמך פורום אחר או תקנה דומיין ותנהל בעצמך פורום פרטי - שם תעשה מה שבא לך

DDN

New member
פורום ציבורי - עד שאתה עובר על הכללים שלו

לקלל או לזלזל זה מעבר על הכללים שלו.

go lakers go

New member
לא ראיתי שSOMONE קילל או זילזל במישהו

אלא להיפך . חבל שהוא ניגרר אחריהם פעם אחר פעם ומגיב . אני אגיד לך יותר מזה - גם אני חושב שהוא כותב יותר מדי על קובי ומכניס אותו בכל סיטואציה גם שהיא לא קשורה .לא אוהב את זה , אבל , זכותו . יסלח לי אוקסיקודון אבל הוא כותב לא פחות על קובי ובצורה ההפוכה . אני יכול להגיד לו להפסיק ? זכותי להגיד לו מה לחשוב וכמה פעמים לכתוב את זה ? אז אני לא קורא הודעות שלו בעניין הלייקרס וקובי . שהוא כותב על דטרויט אני כן קורא אותו . סיימתי לדון בעניין הזה

DDN

New member
אני לא מדבר עליו, אני מדבר עליך

על התגובה שלך אליו בשרשור הזה. במקום להתדרדר ולריב, צריך לדבר עם המנהלים. . .. במיוחד, שאם היית קורא את השרשור, הוא בחר בקובי למטרת "קירוב לבבות"

DDN

New member
מה שאני מתכוון

כתבת "חבל שהוא נגרר אחריהם" והנה, בשרשור הזה, בתגובה שלך למשחק, אתה עושה בדיוק אותו דבר - נגרר אל תוך המריבה.

go lakers go

New member
דני הגבתי לך

בסך הכל שלחתי אותו קצת לשחק לגו או להתפרע קצת עם היומן החדש של המורדים לילה טוב דני :)

go lakers go

New member
מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים

אני קיללתי אותו ? להגיד לו שילך לשחק לגו זו קללה ? להגיד לו ללכת לקרוא קצת ביומן של המורדים זו קללה ? מנהלים ? מה הם גננות ? הוא בסך הכל עולל בן 16 שמטיף מוסר לאחרים . קראת את כל ה"פניני לשון" שהוא כתב ? מי הוא בכלל ?הוא מהווה אבן בוחן למשהו ? הוא בחר קובי כי אלמלא קובי אף אחד לא היה מגיב ל"משחק החדש" שלו . מה אני אגיד לך ממש "קירוב לבבות"

DDN

New member
כן. . . . בין תפקידי המנהל הוא להיות גננת

אל תבין אותי לא נכון, קראתי את הפתילים שכיתבת אותי אליהם ואני לא מסכים עם מה שהוא כתב. וכן, היה כותב לברון, שאקיל או ג'ורדן - אנשים היו מגיבים למשחק. בכל מקרה - לילה טוב.

go lakers go

New member
המנהל עסוק בלקבל בראש בפנטזי ../images/Emo3.gif

ומהקומונה לניחושים הוא ברח עם אחוזי הצלחה שלא היו מביישים את שאקיל אוניל בימיו הגדולים מהקו מנהלים לא צריכים להיות גננת אולי רק במקרים קיצוניים ואני לא חושב שמדובר במקרה קיצוני הפעם

עידו17

New member
המנהל חייב להיות הגננת !

מנהלים צריכים להתוות ולהוביל את הקו של הפורום שהם מנהלים, במידה ואכפת להם איך הפורום נראה והם רוצים בכלל שהוא ייחשב למקום קצת יותר מקצועי. אנשים כמו SOMONE והסניגור / כפיל שלו GO LAKERS (שאני עדיין בטוח שמדובר בכלל באותו גולש) מפריעים לכולם ולא מאפשרים לפורום לשמור על רמה מסויימת. למה שלא תבקשו פורום לייקרס, בדומה לפורום מכבי ת"א למשל (באמת שואל)? תוכלו להכניס תמונות, לעשות מפגשי מעריצים, להחליף ביניכם פוסטרים, ובעיקר לגאול אותנו מהצורך לקרוא אתכם!

DDN

New member
אני ממש לא מסכים עם זה

אני לא חושב שצריך להפריד אותם מהפורום, צריך ללמוד לחיות ביחד, כל הצדדים צריכים למצוא קרקע משותפת.

עידו17

New member
המממ... סרקזם כמובן

גם אני לא חושב שצריך להפריד אותם. הם צריכים להפריד את כולנו מהם.

../images/Emo6.gif אני מת על המשפט הזה

יש קטע מצחיק לאללה עם זה http://video.google.com/videoplay?docid=-6710303372197784476#docid=1983315616241392452 זה אחרון וממש מצחיק, בכל מקרה החלק שהתכוונתי עליו: There's a saying that goes "People who live in glass houses shouldn't throw stones." Okay. How about "Nobody should throw stones." That's crappy behavior. My policy is: "No stone throwing regardless of housing situation." Don't do it. There is one exception though. If you're trapped in a glass house, and you have a stone, then throw it. What are you, an idiot? So maybe it's "Only people in glass houses should throw stones, provided they are trapped in the house with a stone." It's a little longer, but yeah. זה יותר מצחיק אם רואים את זה...

the mnm factor

New member
הטפות המוסר האלה, בדיוק כמו פתיחת המשחק הזה

באו בדיוק מאותו המקום: ממקום של חיבה אמיתית לפורום הזה. פשוט, לאחר שכתבתי את ההודעה האחרונה, ולמעשה שניה לאחר שכתבתי את ההודעה האחרונה, הבנתי שאולי אני צריך לשנות גישה. אולי עדיף לי לנסות להתקרב עם הדבר שמציק לי במקום לנסות להרחיק אותו. זה הכל. ולגביי ההודעות שכתבתי וגישת ה"מגן החלשים" המצחיקה שלך: אני עדיין עומד מאחורי דברי והם שטרולים יש לחסום. עכשיו מובן שאתה לא יודע את זה אבל גם הצפה, ולמעשה בעיקר הצפה, מהווה עילה לחסימה. רק בעמוד הראשי יש 3 נושאים שsomone פתח. ולעיתים אני נכנס ורואה 5 נושאים בעמוד הראשי שהוא פתח. זוהי הצפה שדורשת הזהרה לפחות, בהרבה מאוד מהפורומים ישנם חוקים מוקדמים למניעת הצפות אך פה אין. עכשיו אני נמצא בפורום הזה מיומו הראשון, למעשה אני נמצא בפורום עוד לפני שהוא קם, כשהוא היה באיחוד הם פורום כדורסל, כך שאני יודע מה טרולים יכולים לעשות לפורום מוצלח. הטרולים שבפורום כדורסל הפכו את הקרביים לכל אוהדי הכדורסל האמיתיים בדיבורים שלהם על מכבי, כל שרשור הפך לשרשור על מכבי והם פתחו אינספור שירשורים על מכבי. אבל לא היה מה לעשות נגדם כי הם לא בדיוק ניבלו את הפה (אם כי דיברו בצורה מתריסה ומעוררת אנטגוניזם) ורק "הביעו את דעתם". לאט לאט הם הסתכסכו עם הרבה ותיקים וכמה מהם גם עזבו בגללם, הפורום פוצל ולקח לפורום כדורסל המון זמן להשתקם. עכשיו הפורום הזה עבר תלאות ותקופות שונות ומשונות בזמנו הקצר אבל באף תקופה הוא לא היה נידח ושומם כמו עכשיו, בחודש מאז שsomone ודומיו התחילו להציף את הפורום. פתאום כל שרשור שני הוא על הלייקרס, בכל מקום ניתן למצוא את השם של קובי ואפילו מחמאה לדירק פישר הופכת לדיבור עליו. אז כן, לטעמי עד שsomone יוכיח אחרת הוא בגדר טרול. ואני משוכנע שאם הוא ילד גדול הוא לא צריך את ההגנה של האח-אוהד-הלייקרס-הגדול-שלו. אני לא הראשון שמעביר עליו ביקורת בסגנון הזה ולמעשה עד עכשיו שתקתי וצפיתי בפורום הזה הולך בעקבות פורום כדורסל. אחרי שהוצאתי את הקיטור שלי הבנתי שאולי זו לא השיטה, ושממילא אין לי רצון לריב עם אף אחד. מבחינתי המשחק הזה הוא נסיון אחרון למצוא את מקומי בפורום החדש הזה, מלא אוהדי הלייקרס, ואם לא אמצא- אעזוב בעצמי. כי אני דווקא לא בן נוער, שהיתי בתפוז המון שנים, ודווקא יש לי, ברוך השם, דברים אחרים לעשות. אז זה הכל, קבל את התנצלותי אם אתה חש פגוע מיחסי אל somone, זה לא היה אישי כלפייך.

DDN

New member
לפתוח פתילים זו לא הצפה

לפתוח פתילים סתם זו הצפה. אם נוצרים שם דיונים - כנראה שיש להם מקום ואז זו אינה הצפה. תראה, היחס של SOMONE אל קובי נראה גם לי מוזר, וכן, זה קצת מפריע שאי אפשר לדבר איתו בלי שהשם של קובי יעלה אבל זה לא הופך אותו לטרול, לא הופך אותו למציף ואפילו לא הופך אותו לאדם מעורער בנפשו. זה אוהד שאוהד את השחקן/קבוצה שלו עד הסוף - כמו אוהד שרוף אמיתי.

the mnm factor

New member
תמיד יכולה להיות "סיבה" לפתיחת שרשור

מכמה שרשורים ראית לאחרונה שהתפתח דיון אמיתי? מעט מאוד, אני מניח... היחס של somone לקובי לא כל כך מעניין אותי, לא את זה אני בא לבקר. אני בא לבקר דווקא את ההצפה ואת הגישה כלפיי ביקורת שנוצרת בשרשורים איתו. אני זוכר ספציפית וויכוח שלו עם עבוד שבסופו somone קבע, מול עבוד שאוהד את גולדן סטייט כבר שנים רבות, שאין לו מושג מהי אהבה לשחקן. וזו הגישה- שאם אתה לא אוהד את הקבוצה שלך כמו שsomone אוהד את הלייקרס, אז אתה לא אוהד אמיתי. ואם מעביר רק מילה של ביקורת על קובי, אז אתה בטח שונא אותו ובטח הביקורת הזו נובעת ממקום אישי. נגד זה אני יוצא, הדברים שכתבתי לו בשרשור ההוא על צורת האהדה שלו לקובי... זה באמת לא איכפת לי. מצידי שישן עם כרית של קובי וינשק אותה בכל סוף משחק מוצלח שלו. זה באמת לא איכפת לי. איכפת לי כשזה פוגע בפורום, זה הכל.

למעלה