הטפות המוסר האלה, בדיוק כמו פתיחת המשחק הזה
באו בדיוק מאותו המקום: ממקום של חיבה אמיתית לפורום הזה. פשוט, לאחר שכתבתי את ההודעה האחרונה, ולמעשה שניה לאחר שכתבתי את ההודעה האחרונה, הבנתי שאולי אני צריך לשנות גישה. אולי עדיף לי לנסות להתקרב עם הדבר שמציק לי במקום לנסות להרחיק אותו. זה הכל. ולגביי ההודעות שכתבתי וגישת ה"מגן החלשים" המצחיקה שלך: אני עדיין עומד מאחורי דברי והם שטרולים יש לחסום. עכשיו מובן שאתה לא יודע את זה אבל גם הצפה, ולמעשה בעיקר הצפה, מהווה עילה לחסימה. רק בעמוד הראשי יש 3 נושאים שsomone פתח. ולעיתים אני נכנס ורואה 5 נושאים בעמוד הראשי שהוא פתח. זוהי הצפה שדורשת הזהרה לפחות, בהרבה מאוד מהפורומים ישנם חוקים מוקדמים למניעת הצפות אך פה אין. עכשיו אני נמצא בפורום הזה מיומו הראשון, למעשה אני נמצא בפורום עוד לפני שהוא קם, כשהוא היה באיחוד הם פורום כדורסל, כך שאני יודע מה טרולים יכולים לעשות לפורום מוצלח. הטרולים שבפורום כדורסל הפכו את הקרביים לכל אוהדי הכדורסל האמיתיים בדיבורים שלהם על מכבי, כל שרשור הפך לשרשור על מכבי והם פתחו אינספור שירשורים על מכבי. אבל לא היה מה לעשות נגדם כי הם לא בדיוק ניבלו את הפה (אם כי דיברו בצורה מתריסה ומעוררת אנטגוניזם) ורק "הביעו את דעתם". לאט לאט הם הסתכסכו עם הרבה ותיקים וכמה מהם גם עזבו בגללם, הפורום פוצל ולקח לפורום כדורסל המון זמן להשתקם. עכשיו הפורום הזה עבר תלאות ותקופות שונות ומשונות בזמנו הקצר אבל באף תקופה הוא לא היה נידח ושומם כמו עכשיו, בחודש מאז שsomone ודומיו התחילו להציף את הפורום. פתאום כל שרשור שני הוא על הלייקרס, בכל מקום ניתן למצוא את השם של קובי ואפילו מחמאה לדירק פישר הופכת לדיבור עליו. אז כן, לטעמי עד שsomone יוכיח אחרת הוא בגדר טרול. ואני משוכנע שאם הוא ילד גדול הוא לא צריך את ההגנה של האח-אוהד-הלייקרס-הגדול-שלו. אני לא הראשון שמעביר עליו ביקורת בסגנון הזה ולמעשה עד עכשיו שתקתי וצפיתי בפורום הזה הולך בעקבות פורום כדורסל. אחרי שהוצאתי את הקיטור שלי הבנתי שאולי זו לא השיטה, ושממילא אין לי רצון לריב עם אף אחד. מבחינתי המשחק הזה הוא נסיון אחרון למצוא את מקומי בפורום החדש הזה, מלא אוהדי הלייקרס, ואם לא אמצא- אעזוב בעצמי. כי אני דווקא לא בן נוער, שהיתי בתפוז המון שנים, ודווקא יש לי, ברוך השם, דברים אחרים לעשות. אז זה הכל, קבל את התנצלותי אם אתה חש פגוע מיחסי אל somone, זה לא היה אישי כלפייך.