משחק חדש (השיעמום)

YaLdoNet 4 EveR

New member
משחק חדש (השיעמום) ../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

אוקיי.. כל אחד בוחר לעצמו דבר כלשהו (זה יכול להיות חומרי או גשמי.. או שזה אותו דבר?! o_O אז מה המילה ההפוכה???
|קופצת מהפיגומים|) ושואל "טוב או רע". למשל אני אשאל, "תפוז
, טוב או רע?" והבא אחריי יענה נגיד "טוב, כי.. בלה בלה בלה" רצוי סיבות, זה הכיף.
אגב, גם אם שמרית השליטה תחליט שלא, מותר לכמה אנשים לענות על אותה שאלה ולשאול שאלה אחרת (למשל, "פלאפון, טוב או רע?") למרות שהשרשור יצא עקום ולא יפה (ועוד אני הנאצית פה... *שיעולשמריתשיעול*). ייאי תעשו כאילו זה מעניין. טוב אז.. מיי קווסצ'ן (השאלה שלי) אבטיח
, טוב או רע?
|מעפנה|

Heavy Thought

New member
טוב!

זה קר, טעים ואדום
אני - טוב או רע? סתםסתם, אני יודעת שטוב, אז נמשיך... מעבר לתיכון
- טוב או רע?

YaLdoNet 4 EveR

New member
רע. ../images/Emo10.gif../images/Emo176.gif

אל תצחקו, אבל עצם העובדה שאנחנו נפרדים ממירי ומגלית די עצובה, כי הן באמת מכירות אותנו הכי טוב.. חוצמזה התיכון זה פשוט בית חרושת לציונים, וברגע שניכנס לשם אנחנו נאבד.
אממ... אייסיקיו - טוב או רע?

טוב לייק דה../images/Emo68.gif

אייסיקיו זה הסיבה לקיומי! איך אפשר לחיות בלי איציק/אייסיק/אופניק/אייציקיו/ברט וכל שאר שמותיו?
אי אפשר. פורום ישובי לב השרון, טוב או רע?

Mister Man

New member
טוב

אני רואה שאיתכן זה לא הולך אז אני יענה
פורום מצוצין! סתם בלי סיבה... עכשיו השאלה (טם טם טם) קצת רוחניות- חיים, טוב או רע?

Heavy Thought

New member
רע.

ישראל רולז. מתה על הארץ הזאת. ושמרית, מצטערת :) לא שמתי לב. במבה וניל - טוב או רע? (קיח)

רע

זה דוחה, סתם אין לי מושג.. בחיים לא טעמתי את זה אבל כל מי שכן טעם את זה אמר שזה מגעיל. אז זה מגעיל.
עולים חדשים, טוב או רע?

The Real FiFi

New member
רע

איייכססס זה נשמע אפילו בלתי אכיל! כמו קולה צ'רי וקולה וניל (שעוד לא יצאה בארץ..) איכככסס למה כל הזמן משנים טעמים!! אוריגינל זה טוב! :) אבריל טוב או רע? (מעניין למה אינ שואלת....שמרית את תביני...ואני לא מעריצה שלה! היא הרסה את knocking on heavnes door!!

טוב

אבריל נותנת בראש
והיא לא הרסה את knocking on heavnes door.. היא אמממ.. רק קצת הרסה. טוב היא הרסה! אני לא זוכרת איך המקורי הולך
ספר מחזור שהולך לאיבוד, טוב או רע?

Mister Man

New member
מצוין!!

אז לא יוכלו לראות איך היינו בכיתה ו'... הגזוזים החדשים האלה- Virgin, טוב או רע?

YaLdoNet 4 EveR

New member
ברוב המקרים רע.. ../images/Emo176.gif

אבל אני מניחה שזה מסוג הדברים שתמיד טוב שיהיה לך... (כמו, בגדים.
) אורנג' - (החברה) - טוב או רע?

למעלה