סדרה.... פלור עם חצאית או מכנס
S sweet shir New member 10/4/06 #45 אז אני כבר אכתוב פה-בספרדית אני לא מסוגלת לחשוב על זה אחרת.. דלפינה עם שיער פזור או בקוקו?
0 0O נועה 0O New member 10/4/06 #46 ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifבספרדית מקס אם התיספרות החדשה או הישנה ?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #48 לא משנה לי -נגיד החדשה פללור עם שיער כמו של דליפנה או כמו שלה היום..? כמו של דלפינה -כמו בעונה הראשונה עם פראנץ..
לא משנה לי -נגיד החדשה פללור עם שיער כמו של דליפנה או כמו שלה היום..? כמו של דלפינה -כמו בעונה הראשונה עם פראנץ..
מ מכושפת בטירוףp3 New member 10/4/06 #50 הנה השאלה: פללור עם שיער כמו של דליפנה או כמו שלה היום..? כמו של דלפינה -כמו בעונה הראשונה עם פראנץ..
הנה השאלה: פללור עם שיער כמו של דליפנה או כמו שלה היום..? כמו של דלפינה -כמו בעונה הראשונה עם פראנץ..
Y yulo New member 11/4/06 #51 כמו שלעצמה.. זה מה במיחד אותה.. תשימו כי אתן עונות על שאלות קודמות..:/ לשאלתי: אוליביה או הדוגמינת החדשה- מריה?
כמו שלעצמה.. זה מה במיחד אותה.. תשימו כי אתן עונות על שאלות קודמות..:/ לשאלתי: אוליביה או הדוגמינת החדשה- מריה?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 11/4/06 #55 מטיאס המרדים בספרדית[URL='http://communa.tapuz.co.il/charmed8']..[/URL]או במקסיקנית?
S sweet stav New member 11/4/06 #61 מקס ודלפינה(למרות שאף אחד מהם../images/Emo9.gif) כינוים- דון פריזר או דון מינימום