השמינה השיר שלנו[] או האלופה ?
0 0O נועה 0O New member 12/4/06 #101 ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifהשמינה השיר שלנו[ ] או האלופה ?
didalf Well-known member 12/4/06 #102 השיר שלנו../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo109.gif ven a mi או desde que te vi
ט טל 110 New member 12/4/06 #107 נילדה... לפחות היא לא גנבת פסיכופטית... רוברטה בפלוריסיינטה או בפינת אור?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 12/4/06 #106 אוליביה פלוריסיינטה בערוץ 10 או בערוץ 2? נגיד והענוה הראששונה הייתה משודרת איפה הייתם מעדיפים ערוץ 2 או 10?
אוליביה פלוריסיינטה בערוץ 10 או בערוץ 2? נגיד והענוה הראששונה הייתה משודרת איפה הייתם מעדיפים ערוץ 2 או 10?
ב בתדודה כוש New member 12/4/06 #108 ערוץ 2, זה חביב יותר אמממ נשיקות: שניה של פדה ופלור (מול העץ) או נשיקה ראשונה של מקס ופלור (מול העץ)?
ערוץ 2, זה חביב יותר אמממ נשיקות: שניה של פדה ופלור (מול העץ) או נשיקה ראשונה של מקס ופלור (מול העץ)?
S sweet stav New member 12/4/06 #109 שניה של פדה ופלור ../images/Emo99.gif התוכי של לורנסו או קונגו של הילדים
Y yulo New member 12/4/06 #112 באוליביה.. כי בפלור זה היה כבר מעצבן..כי לא ידעתי עם מי אני רוצה שהיא תהיה עם פדה או עם פרנקו...ובאוליביה זה עוד יסתדר.. מריה (הדוגמנית החדשה) או וולנטיין?
באוליביה.. כי בפלור זה היה כבר מעצבן..כי לא ידעתי עם מי אני רוצה שהיא תהיה עם פדה או עם פרנקו...ובאוליביה זה עוד יסתדר.. מריה (הדוגמנית החדשה) או וולנטיין?
ט טל 110 New member 12/4/06 #113 ולנטיין... היא ממש מצחיקה והיא לא אחת הבנות שתמיד מסתבכת עם פרנקו... רוברטה בפינת אור או בפלוריסיינטה?
ולנטיין... היא ממש מצחיקה והיא לא אחת הבנות שתמיד מסתבכת עם פרנקו... רוברטה בפינת אור או בפלוריסיינטה?
ט טל 110 New member 12/4/06 #117 ../images/Emo85.gifהחדר כושר.... לא יודעת למה... פלוריסיינטה או המורדים? אני אישית חושבת פלוריסיינטה...
../images/Emo85.gifהחדר כושר.... לא יודעת למה... פלוריסיינטה או המורדים? אני אישית חושבת פלוריסיינטה...
Y yulo New member 12/4/06 #118 המורדים.. זה היייתה ה-סידרה! פלורסיינטה- ברור שאני ממש אוהבת אבל זה ממש לא אותו הדבר.. *+*תפסיקו לחזור על שאלות שהיו :/*+* צריך היה לסיים את פלוריסיינטה בעונה אחת שפלור ופדה מתחתנים או להמשיך לעונה שנייה כמו עכשיו?
המורדים.. זה היייתה ה-סידרה! פלורסיינטה- ברור שאני ממש אוהבת אבל זה ממש לא אותו הדבר.. *+*תפסיקו לחזור על שאלות שהיו :/*+* צריך היה לסיים את פלוריסיינטה בעונה אחת שפלור ופדה מתחתנים או להמשיך לעונה שנייה כמו עכשיו?