ברור שמקס! בלי סופיה ומאיה או איתן?
Y yulo New member 11/4/06 #82 בלי.. עם כל הכבוד- ויש כבוד הם סתם דמויות שוליות..שלוקחות זמן מהסדרה על דברים לא מענינים...:/ דרקון ענק או דברים שאני שונאת בך?
בלי.. עם כל הכבוד- ויש כבוד הם סתם דמויות שוליות..שלוקחות זמן מהסדרה על דברים לא מענינים...:/ דרקון ענק או דברים שאני שונאת בך?
Y yulo New member 11/4/06 #84 מללה ובוניזין.. יותר מצחיקים..דלפי ולורו סתם רעים... ניקו וולנטין או פרנקו ואולי?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 11/4/06 #85 פרנקו ואולי אין לי שאלות אז: פלוריסיינטה בויוה או בפוקס קידס-גטיקס
Y yulo New member 11/4/06 #88 נראה לי שבגטיקס כי כבר התרגלתי... שאלתי: ממה נמאס יותר אצל גרטה? הפרסומות הסמויות? מצוקרוט (כרוב חמוף)? או מהמבטא?
נראה לי שבגטיקס כי כבר התרגלתי... שאלתי: ממה נמאס יותר אצל גרטה? הפרסומות הסמויות? מצוקרוט (כרוב חמוף)? או מהמבטא?
ט טל 110 New member 11/4/06 #90 עם תלתלים זה ממש יפה לה וזה עושה אותה מיוחדת וכזאת חייכנית וחמודה... רוברטה או דומיניק?
א אביבא New member 11/4/06 #92 מללייץ' ובוניז'ין.../images/Emo3.gif ../images/Emo103.gif פלור בלוק של השנה או בלוק של השנה שעברה?
Y yulo New member 11/4/06 #93 של השנה.. הרבה יותר יפה..גם בצבע שיער...יותר בהיר-יותר יפה פלור- בבגדים של דלפינה או של עצמה?
נ נניייי New member 11/4/06 #94 של עצמה! פלור בעונה הראשונה או השנייה?(בכללי לא מבחינת מראה או משו כזה)
Y yulo New member 11/4/06 #96 לשוקולד.. השוקו דוחה...ה- עוד איכשהו בסדר.. פלור בשמלת ערב או בבגדים יום יומים?
S sweet shir New member 11/4/06 #98 בגדי יומיומיים טלנובלות או סדרות אמריקאיות? [מגרש ביתי, אבודים, בנות גילמור, האוס, ורוניקה מארס, ה-4400.. וכו'..{די כתבתי את הסדרות שאני רואה.. אבל כל סדרה אמריקאית שהי אלא ריאלטי נחשבת!}]
בגדי יומיומיים טלנובלות או סדרות אמריקאיות? [מגרש ביתי, אבודים, בנות גילמור, האוס, ורוניקה מארס, ה-4400.. וכו'..{די כתבתי את הסדרות שאני רואה.. אבל כל סדרה אמריקאית שהי אלא ריאלטי נחשבת!}]