משחק השאלות

tuty fruty

New member
נו באמת...

איפה קשת אלה ןכל השאר שביקשו להשתתף למה אתם לא שואלים שאלות.. אני מקווה לחזור הבייתה ולראות ים של שאלות אז יש לכם עד שלוש אז קדימה להפציץ

go golan go

New member
זה בדיוק העניין.

התנדבנו לענות על השאלות. אני גרועה בזה. אין לי שאלות.... אבל- תראי- ניצן הפציצה.

fresh mishmesh

New member
לא יודעת אם שאלו כבר...

מה הבחירה הכי קשה שעשית בחיים? מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? את שרה במקלחת? 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד- אם היית חיה בתקופת השואה, היית מעדיפה להתאבד או לנסות להציל את עצמך? מה הדבר שהכי פוגע בך? מה הדבר שהכי משמח אותך? מה הדבר הכי נועז שהיית מוכנה לעשות? על מי את חושבת כשאת בלילה במיטה, שניה לפני שנעצמות לך העיניים?

tuty fruty

New member
עונה לניצן.

*הבחירה הכי קשה:שבחרתי מגמות נשמע טיפשי אבל הייתי צריכה לבחור או לוותר על מחול או על פסיכולגיה סוציולגיה ושתיהם זה דבר שאני מאוד מאוד אוהבת ובסוף הלכתי על מחול באוניברסיטה אני ילמד פסיכולגיה סוציולגיה. *בתחילת השנה.. *לפעמים בדרך כלל אני לא שרה ממש אלה חושבתצ על שירים קורה לכם שאתם קמים בבוקר ונתקע לכם שיר ? *יומן,מחברת ועט. *לנסות להציל את עצמי אני לא אחת שמוותרת בקלות *בנים וצביעות *שוקולד והבית שלי *תלוי למי ובאיזה נושא.. בא לי נורא לצנוח ממטוס זה נועז מספיק? אה.. ולהתקלח בשוקולד. *בדרך כלל על מה שעבר עליי באותו יום או אל אנשים שאני מתגעגעת אוהבת או שונאת.

ה טמבל

New member
השרשור קצת נתקע, מותר לי להחליף

את רנה? יאללה שאלות ורצוי לא יבשות....

טוב תכננתי לשאול את רנה..

אבל כנראה שהיא כבר לא תענה אוף אחרי שהכנתי את השאלות האלה.. אני פשוט אפנה אותן אליך! # גל, למה בחרו לקרוא לך רנה? # מה הביא אותך לריקוד? # מי המד"צית מהמועצה שלנו שהכי היית רוצה שתעבור להדריך אצלך באביח"ץ? # למה אתה חושב שגברים הם לרוב מנוולים? # ולסיום, לא בדיוק שאלה- גל, אני רק רוצה שתדע שרנה את משהו משהו לילה טוב

tuty fruty

New member
אני עונה למרות שתורו של גל...

1.אוקי יש כמה סיבות אחת לדודה של אמא שלי קראו רינה לא כמו שקראו לי ורצו משהו שיזכיר את שמה כי היא מתה בגיל צעיר אז קראו לי ככה וגם אח שלי רצה שם בר' וזה מה שיצא. 2.ת'אמת שאין לי מושג השמועות מספרות שמאז שנולדתי תמיד היו לי רגליים של רקדניות. 3.גילי בטוח לא!!! לא סתם גילי את יודעת שבכייף הייתי רוצה שתבואי. 4.כי כל פעם הם מאכזבים מחדש.

קשתונה

New member
אוווווווווו את גל יש לי מה לשאול:)

(כי פשוט מרינה לא נעים לי להביך אותה) גל מתי הסקס הראשון? איפה באיזה גיל ועם מי? גל...מתי הסקס האחרון? איפה? באיזה גיל? ואפשר עם מי אבל אתה לא חייב:) מה הדבר הכי ביזארי שעשית בסקס.???

kedeman

New member
קצת כבוד לבנאדם

אם מחליפים אדם - מחליפים גם שרשור אז שני דברים - החוק שקבעו אומר שמפסיקים לשאול שאלות רק כשהשרשור מפסיק לקפוץ (3 ימים) והשני - בעז ביקש לפני גל...

ה טמבל

New member
קיבלת את התשובות שלך באי סי קיו

פה אני מצנזר את זה ותאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת

go golan go

New member
גל- אתה רקב.

רצית שישאלו אותך- אז תענה!!! כל הרעיון במשחק זה שאלות מביכות! ואותך יש הרבה מה לשאול... אז... תפסיק להיות רקב!

ה טמבל

New member
השאלות בכלל לא מביכות אותי

פשוט אפילו קשת אחרי ששמעה את התשובות באי סי קיו צעקה עלי שאסור לי לכתוב אותם בפורום...

go golan go

New member
עכשיו גם אני מסכימה...

אוף.... בסדר... אז זה פשוט הולך להיות רקב.....

קשתונה

New member
כן אלה... הממממ

בואי נגיד שאם הוא לא רוצה לקבל מכתב זועם שאומר ש- התחרטנו אתה לא בגרעין עודד!!! עדיף שהוא לא יפרסם את זה... חוצמזה... יש פה אנשים שאולי יהיו חניכים שלו אחר כך...אני לא חושבת שכדאי שהם ידעו על מה גל ואני דיברנו אתמול בערב...או איך שהגדרתי את זה: אם גל ואני נהיה ביחד גרעינרים אז כולם ידעו שלו יש חיי מין ולי לא... אז זה לא כיף!!!! סתם:) יש לי חיי מין... שופעים:) חחחח אני אשתוק מעכשיווווווווווו

tuty fruty

New member
יופי עכשיו גרמתם לי להסתקרן יותר!

גל אתה חייב לי שיחה!!!

go golan go

New member
גל... יש לי שאלה.....

איך בבצפר? עם כל הלחץ של הבגרויות והכל... סתם גל... אני צוחקת. אני משתעממת פה למוות......

ה טמבל

New member
אויי תשמעי כל כך הרבה בגרויות

וימים מרוכזים... אני לא עומד בזה!
אבל בואי נגיד שלעבוד 18 שעות בממוצע ביום זה לא פחות לחץ... אבל- יהלום הוא פחם שהיה הרבה זמן בלחץ גדול מאוד אז מי אמר שלחץ זה דבר רע?

למעלה