משחק השאלות

מאוו Boaz

New member
איזה הצטרפות מקרים!!! לי אין

עיניים כחולות... אבל יש לי מהרשימה שלה הרבה דברים..

kedeman

New member
מנסה שוב...

כי אין פה אף אחד אחר חוץ ממני שמנסה יש מישהו שאת יכולה לומר שהוא היה צריך להיות האהבה שלך ופספסת אותו? מי זה בן הזוג האידיאלי שלך? הממ.... יש שאלות שפשוט לא נעים לי לשאול!!!!!!! וזה ממש מעצבן אותי שמישהו פחות נחמד ממני ישאל את השאלות הקשות

tuty fruty

New member
אוקי עונה לשי...

אני חושבת שלא.. אולי בשלב מאוחר יותר בחיים שלי אני יגיד לך שכן. בן זוג אידאלי כעיקרון יש לי כזה ותכף אסביר אבל משום מה אני מתאהבת בכל האנשים שהם לא כאלה זה מוזר.. אז ככה הבן זוג האידאלי הוא עם הרבה דרישות : בלונדיני עיינים כחולות עדיף שיער ארוך אבל לא חייב עם הרבה כנות הומור(מאוד חשוב) איכפתי רומנטי(לא חייב אבל עדיף) ועוד הרשימה ארוכה.. אבל כפי שאמרתי במי שהתאהבתי לעולם לא היה כזה. ואתה מוזמן לשאול כל שאלה אתה רואה שאני עונה על הכל...

kedeman

New member
הבעיה שלי היא לא שאת תעני

הבעיה שלי היא לשאול.... משום מה לא נעים לי להביך אחרים.....

tuty fruty

New member
נו שי.. תשאל גם ככה אף אחד לא שואל

אז הנה תעשה משהו מועיל..

מאוו Boaz

New member
שי תשאל כי אנחנו יבשים..

מה אכפת לך הכי הרבה היא לא תענה ואותך נהרוג!

just stav

New member
הממ..

אוקיי, נניח את משחקת סטריפ פוקר (או כל משחק אחר שהו סטריפ) ואת חייבת להוריד משהו, מה תורידי קודם- חולצה או מכנסיים? חזיה או תחתונים? היית מעדיפה להתנשק עם בחור עם מראה ממוצע ומטה או עם בחורה ממש כוסית? קורס מש"צים או טיול לחו"ל? וזהו, אין לי רעיונות בגרוש..
יום טוב לכולם Love סתו

tuty fruty

New member
עונה לסתיו...

1. הייתי מורידה קודם כל חולצה אבל אני לא מרבה לשחק סטריפ פוקר או כל דבר כזה מהסיבה הפשוטה אני נוטה להפסיד. 2.להתנשק עם בחור ממוצע.. 3.וואי הבחירה קשה אבל הייתי בוחרץ קורס משצים מהסיבה הפשוטה טיול אפשר תמיד קורס יש פעם אחת.

kedeman

New member
אם כבר משחקי חברה

ננשיח ששיחקת אמת או חובה/אישי מדי/NEVER ובצורה כלשהי הפסדת -את תיהיי תוכנה לקבל את המשימה שיפילו עלייך? - איזה משימה לא היית מוכנה לעשות?? ובלי קשר לזה.. האם ניסית/חשבת על לנסות להתחרמן עם בחורה??? מה הכי "רחוק" שהיית מוכנה כרגע להגיע עם מישהו? טוב, תשמעו, אני מנסה לא להיות יבש אבל זה קשה לי - תתחילו לשאול שאלות מביכות!!!!

tuty fruty

New member
אוקי תשובות לשי...

אני בדרך כלל מקבלת את כל מה שנגזר עליי מה אני לא מוכנה לעשות אממ... לא חשבתי על זה נחיה וניראה.. לא לא חשבתי על זה אבל אם זה מתוך משחק אז אולי כן... וזה נורא תלוי עם מי אבל אני חושבת שאני יעשה את זה לאט לאט אני אוהבת להנות מדברים ואני לא ממהרת לשום מקום..

tuty fruty

New member
סורי התבלבלתי זה העייפות באמת

אני בדרך כלל רושמת לך סתו ולא סתיו אני מצטערת את עומקי נשמתי

just stav

New member
חפיף, לא נורא.. ועכשיו:

איפה הכי היית רוצה לקבל מסאז'? את מי מהחברים שלך היית לוקחת לאי בודד? (בן אחד ובת אחת) היית יוצאת עם מישהו שגדול ממך? מה הגבול שלך? (בגיל) מה השקר הכי גדול שאי פעם סיפרת למישהו ולמי סיפרת אותו?
יום טוב לכולם Love סתו

tuty fruty

New member
עונה לסתו

1. מסז' בפנים זה הכי נעים שיש 2. לא הייתי לוקחת חברה שלי אלא את בת דודה שלי דניאלה ובן אחד ניראה לי שאת ידיד שלי והייתי משדלת אותו להתחתן איתי כבר. 3.כן אין לי בעיה חצאת עם גדולים ולא עם קטנים אני חושבת שלא הייתי יוצאת עם גבר גדול שהדרישות שלו שונות משלי. 4.שקר גדול?? אני ינסה להיזכר לא עולה לי משהו עכשיו..

just stav

New member
לא נראה לי שהיית יוצאת עם מישהו בן

26..
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה