משחק השאלות

tuty fruty

New member
משחק השאלות

מה קורה איתו? מתי מתחילים אני גם רוצה להשתתף בואו נתחיל עכשיו.. אז יאללה מי ראשון.. הייתי מתנדבת אבל הייתם סוקלים אותי באבנים כי היו כאלה שהתנדבו קודם אז אני אחריהם יאללה בואו נתחיל

go golan go

New member
כרגיל- אתם יבשים כמו המוות-

אז רנה תתחיל כי היא היחידה שהזיזה משו.... שאלה ראשונה: (הכי לא מקורי, אבל... זאת התחלה...): נשיקה ראשונה: א. האם היתה? ב. באיזה גיל? לילה טוב לכולם, ותתחילו להזיז עניינים ותפסיקו להיות רקובים כמו המוות.

שקסי

New member
נשיקה ראשונה...

כיתה ו... עם החבר שלי שהיה בח'... זהו.... הייתי פעם פריחה קצת מה לעשות.... קורה...

kedeman

New member
הממ... עדי...

זה לא שרשור שאלות פתוח לכולם זה שרשור שאלות לרנה (סטייל "אישי מדי") תכנסי לתור, נעשה עלייך אמבוש בהזדמנות גם!!

שקסי

New member
אהההה...

אז תסבירו את המשחק... אני באה ויופי אין הסבר אז אמרתי בכייף שלי לענות עכשו... סתם שיהיה לכם יום נפלא!

ה טמבל

New member
אוף אני רציתי להודיע לה את זה

tuty fruty

New member
יש אני ראשונה ...

עכשיו תתבאסו כולם א. עדיין לא הייתה אני מחכה לאביר על הסוס על הלבן או כמו שאני וחברה שלי אומרות לסוס הלבן מי צריך אביר לסוס יש בהרבה יותר גדול. ב.ת'אמת שזה היה אמור לקרות לפני יומיים אבל זה בסוף לא קרה

tuty fruty

New member
כי היה מישהו אבל ויתרתי עליו כי הוא

חרא.. והנה הסיפור המלא אם אתם רוצים לדעת רק בקצרה כי זה מסובך.. היה מישהו מאוד חמוד ובלה בלה ידענו שיהיה בינינו משהו רק היינו צריכים להיפגש הוא גר בהוד השרון ואז שבוע בערך לפני הוא פשוט הודיעה לי ככה יש לי בשורות טובות ובשורות רעות הרעה:אני לא יכול להגיע אלייך ביום שישי והטובה:שיש לי חברה.. בקיצור חרא של בן אדם וחוץ מזה הוא גם אחרי זה עוד התחיל איתי ומפורשות לו שאני סתם מדמיינת בקיצור הוא חרא אז זה לא קרה וזה לא יקרה.. עד לחרא הבא שאפגוש.. לא סתם... נו חברה עוד שאלות? אתם לא חודרים לי יותר מידי לפרטיות וזה לא בסדר.

קשתונה

New member
דנה ברגר אמרנו לנו

לא לחכות לאביר על הסוס אז תקשיבי לה כי דנה ברגר חכמה...וגם דיי כוסית

tuty fruty

New member
סבבה

אבל בנתיים זה לא זורם ולא שואלים שאלות לא יפה חברה!!!

kedeman

New member
טוב... אני גרוע בזה אבל...

אף פעם לא נעים לי להביך אנשים (זה מביך אותי בחזרה) למי מחברי הפורום היית עושה "טובה"? את טוענת שאת תמימה... היית רוצה לא להיות? (שלא תפרשו לא נכון.... אין פה הצעה מגונה!!!! כשקראתי עכשיו את מה שכתבתי זה נשמע קצת...)

tuty fruty

New member
אוו... אוקי עונה

למי הייתי עושה טובה?שאלה טובה ת'אמת שאת הרוב לא ראיתי אבל אני חושבת שלטיילר הייתי עושה טובה.. ואולי גם לגל מה לעשות טמבלים עושים לי את זה.. וכמובן שליפעת גם הייתי עושה טובה היא הרי אם ילדי וזה שאני טוענת שאני תמימה לא עושה אותי לאחת כזאת יש לי מחשבות מאוד כחולות בלילה ולא אני לא חולמת על חולצה כחולה..

רנה,

ליבי פועם בחוזקה, יש לי צמרמורות בכל הגוף, ובראשי מתרוצצות תמונות... אני אוהבת אותך!!! שאלה למשחק: מה הוא החלום שלך?

tuty fruty

New member
u know that i love u

ועכשיו לשאלה שאלך .... יש לי הרבה חלומות: 1. להיות רקדנית מפורסמת. 2. לעשות משהו למען החברה ואני לא מתכוונת בהדרכה אלא להשפיע ממש בגדול 3. להיות מאושרת

tuty fruty

New member
סטיה?

הם אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה סטייה אבל אני לא יכולה להוריד את העיינים מאנשים עם עיינים כחולות.

tuty fruty

New member
יפעת בגלל זה אני אוהבת אותך

ושיר בשבילך:"לא יכול להוריד ממך את העיינים ובלה בלה בלה.. "

למעלה