משחק השאלות

kedeman

New member
השאלות של ברנרד פיבו

השאלות של גדול מנחי הטלויזה! עם שינויי התאמה קלים.... לרנה: 1. מה המילה האהובה עליך? 2. מה המילה השנואה עליך? 3. מה מדליק אותך? יצירתית, רוחנית או רגשית? 4. מה דוחה אותך? 5. איזה צליל או רעש את אוהבת? 6. איזה צליל או רעש את שונשת? 7. מה הקללה האהובה עליך? 8. איזה שכבה חוץ משלך היית רוצה להדריך? 9. איזה שכבה חוץ משלך בשום פנים ואופן לא היית רוצה להדריך? 10. אם גן העדן היה קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיעי לשעריו?

tuty fruty

New member
תשובות בשביל שי:

1. מה המילה האהובה עליך?סבבה 2. מה המילה השנואה עליך?מאמי אבל תלוי מי אומר את זה 3. מה מדליק אותך? יצירתית, רוחנית או רגשית?יצירתית:כל מיני ציוריפ פסיכודלים שכאלה רוחנית:אני לא יודעת בדיוק אם זה זה אבל חלומות מדליקים אותי מאוד אני זוכרת את רוב החלומות שלי ואוהבת חלומות של אנשים אחרים. רגשית: עיינים כחולות 4. מה דוחה אותך?צביעות אבל כמו בשיר של שייגעצ "נמות כלונו גזענים.." 5. איזה צליל או רעש את אוהבת?מוזיקה עברית 6. איזה צליל או רעש את שונאת?את רעש של הבנייה של השיכון מאחורינו 7. מה הקללה האהובה עליך?שיט,פאק,וזונה 8. איזה שכבה חוץ משלך היית רוצה להדריך?אף אחת 9. איזה שכבה חוץ משלך בשום פנים ואופן לא היית רוצה להדריך?ז' או ה' 10. אם גן העדן היה קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיעי לשעריו?ברוך הבא לגן עדן מהיום יהיה גיהנום או טעינו את חוזרת בחזרה לחיים שלך

פIלי

New member
ה-שאלה

לא נעים לי להשאיר את שי הפרובוקטיבי היחיד. האם איי פעם הבאת ביד? את עושה את זה בתדירות? מה עדיף, אנטילופה או ג'ירפה? מה פחות תמים - לרדת למישהו, או סקס? והשאלה האידיאלית כמובן - מה המידת חזייה שלך?

kedeman

New member
תודה לך!!!

מפתיע לומר את זה - אבל מישהו סוף סוף שואל שאלות יותר נועזות ממני!!

tuty fruty

New member
יער תודה שאתה קיים!!! אני עונה לך..

1.לא הבאתי אבל אולי אני יעשה את זה כחלק מהתוכנית החדה 2.- 3. אנטילופה סתם כי השם מצחיק אותי 4. לרדת למישהו 5.c 80 תודו שרובכם לא קראו את השאלות האחרות וקפתו לפה ישר..

פIלי

New member
מתקיף..

חשבת שזה נגמר הא? טעית. היית עושה סקס בלי קונדום? האם איי פעם ראית פורנו (מיוזמה שלך)? המשך יבוא..

tuty fruty

New member
עונה

1. כן אבל אם מישהו שאני מכירה ממש טוב ושאני כמובן מוכנה את הסיכון להיכנס להריון 2.ת'אמת שכן ראיתי סרט פורנו בכיתה ה'.

just stav

New member
אני תוהה עד כמה את רצינית לגבי

התשובה לשאלה הראשונה...
יום טוב לכולם Love סתו

go golan go

New member
יער! אני חושבת שאמרתי את זה כבר,

אבל בכל זאת... מזל שאתה פה! מסתבר שכולנו רקובים חוץ ממך.....

למעלה