משחק השאלות

s h e e p i t

New member
מאיפה הבאת את הדבר הזה על היהלום ?

לרגע נשמעת חכם... חכם מדי עד דביליות...

קשתונה

New member
אז עכשיו אתה טוען שאתה תהיה יהלום?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

go golan go

New member
יש לי שאלות!!!

אולי הן יבשות, אבל לא אכפת לי- זה שאלות שאתה כן יכול לענות עליהן פה!!! 1. מה אתה הולך לעשות בצבא? אתה הולך בכלל לצבא? 2. איפה אתה הכי רוצה לגור? 3. איפה אתה רוצה להיות גרעינר? 4. יצא לך להיות בבית חולים לא למטרת ביקור? אם כן- למה? 5. ממה אתה הכי מפחד? 6. מתי אתה מחליף את הצ'יקמוק שאתה קורא לו אוטו? 7. מה היום שאף פעם לא תשכח ולמה? 8. מה הדבר הכי מוזר שראית? 9. מה הדבר הכי מוזר שעשית? (חוץ מלרדוף אחרי ניידת) 10. מה אתה הכי רוצה? 11. מה הסטייה שלך? (ואם לא הבנת- סטייה זה לאו דווקא מיני!!!!)

ה טמבל

New member
תשובות לאלה:

1. מה אתה הולך לעשות בצבא? אתה הולך בכלל לצבא? תשובה: אני יהיה לוחם, איפה עדיין לא בטוח... 2. איפה אתה הכי רוצה לגור? תשובה: תמיד באזור הצפון, רצוי במושב. 3. איפה אתה רוצה להיות גרעינר? תשובה: כתבתי -אשכול, רמת הגולן ומעלה יוסף. 4. יצא לך להיות בבית חולים לא למטרת ביקור? אם כן- למה? תשובה: כן אחרי תאונה עם האופנוע, תפרו אותי קצת. 5. ממה אתה הכי מפחד? תשובה: היום אני מפחד לא להתקבל לגרעין.. 6. מתי אתה מחליף את הצ'יקמוק שאתה קורא לו אוטו? תשובה: בעוד חודשיים הוא צפוי להתחלף באופנוע כשיהיה לי מספיק כסף. 7. מה היום שאף פעם לא תשכח ולמה? תשובה: יש הרבה כאלו.. אמממ אולי המרוץ סוסים הראשון שהשתתפתי בו, חוויה מטורפת. 8. מה הדבר הכי מוזר שראית? תשובה: לא זוכר, צריך לחשוב על זה 9. מה הדבר הכי מוזר שעשית? (חוץ מלרדוף אחרי ניידת) תשובה: חחח יש יותר מדי!! אני מפחד להתחיל לחשוב 10. מה אתה הכי רוצה? תשובה: להיות טייס! (סתם זה פשוט נשמע טוב) 11. מה הסטייה שלך? (ואם לא הבנת- סטייה זה לאו דווקא מיני!!!!) תשובה: יש לי משיכה לכל מה שמסוכן, תמיד הייתי ככה...

ה טמבל

New member
אחד השיאים היה כשרדפתי עם

אופנוע אחרי ניידת... רק שהיא לא רצתה את זה!! ולראות פרצופים של 4 שוטרים שמתים להרוג אותך אבל לא יכולים לעשות כלום זה משעשע מאוד! וזהו, עד כאן לסיפורי העבר האפל של גל...

kedeman

New member
השאלון של ברנרד פיבו

השאלות של גדול מנחי הטלויזה! עם שינויי התאמה קלים.... גם לגל: 1. מה המילה האהובה עליך? 2. מה המילה השנואה עליך? 3. מה מדליק אותך? יצירתית, רוחנית או רגשית? 4. מה דוחה אותך? 5. איזה צליל או רעש את אוהבת? 6. איזה צליל או רעש את שונשת? 7. מה הקללה האהובה עליך? 8. איזה שכבה חוץ משלך היית רוצה להדריך? 9. איזה שכבה חוץ משלך בשום פנים ואופן לא היית רוצה להדריך? 10. אם גן העדן היה קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיעי לשעריו?

tuty fruty

New member
אני נעלבתי...

למה אותי היה לכם כל קשה לשאול ואת גל אתם כן יכולים לשאול?

tuty fruty

New member
אה ראיתי עכשיו ששאלת גם אותי

אז אני יענה עוד מעט אבל בקשר לכולם תדעו שנעלבתי!

kedeman

New member
אבל זה לא הוגן...

את חמודה ותמימה וגל..... הוא לא.. מגל יש הרבה דברים להוציא - וסביר להניח שאם אני אשחק איתו "אישי מדי" אני אצעק לפניו

tuty fruty

New member
זה כל העניין שתגלו את הצד שאתם לא

מכיריםבו אני לא כל חמודה ותמימה!!! לא רוצה להיות כזאת מהיום אני לא כזאת
מה הניק של הזונה "תותי פרוטי" לא מסגיר אותי.. מהיום אני הביצ'ית ...

חחחח "לא רוצה להיות כזאת.."

איכשהו התחבר לי ל: "לא רוצה לרדוף אחרי הכתר לא רוצה להיות מליונר לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר" אין מה לעשות רנה.. את ה-תמימה וחמודה אם גרמת לי לקשר מה שאמרת לזה!! (וזה לא דבר רע
)

THE sky angel

New member
וווווואייי!! הקול הזה מהדהד לי בראש

של השיר!! מי זה איזה תוכנית טלוויזיה??????

כן של תוכנית מצויירת מפעם-פעם-פעם

"עמיקו" ילד מוזר שמזכיר קצת קוף קריין בעל קול סקסי חחח שנאתי את הסדרה הזו זה היה כ"כ מעצבן!

ה טמבל

New member
תשובות לברנרד

1. מה המילה האהובה עליך? שאלה טיפשית 2. מה המילה השנואה עליך? עוד שאלה טיפשית 3. מה מדליק אותך? יצירתית, רוחנית או רגשית? כולם ביחד מדליקים אותי 4. מה דוחה אותך? אחותי הקטנה 5. איזה צליל או רעש את אוהב? צלצולי מנוע דו"פ....
6. איזה צליל או רעש את שונא? של הג'ון דיר! אני יושב עליו שעה ויש לי צילצולים בראש לכל היום!!(טרקטור) 7. מה הקללה האהובה עליך? בת זונה 8. איזה שכבה חוץ משלך היית רוצה להדריך? ט' 9. איזה שכבה חוץ משלך בשום פנים ואופן לא היית רוצה להדריך? אין כזאת 10. אם גן העדן היה קיים, מה היית רוצה שאלוהים יאמר לך כשתגיע לשעריו?"יש כרטיס מועדון?"

לא עושים ככה!

לכל אחד שמתחיל את השאלון הזה פותחים שרשור חדש.. חחח טמבל.. לא ציפיתי ליותר מדיי.. =)

למעלה