זה לא קצר במוח,זה רדיו אקטיבי^^ ומה שנתת זה היועצת של רוני ב"נג'ימניה" "ואתה דוגמה לבן אדם נורמאלי?"
S slee4 New member 1/11/07 #61 זה לא קצר במוח,זה רדיו אקטיבי^^ ומה שנתת זה היועצת של רוני ב"נג'ימניה" "ואתה דוגמה לבן אדם נורמאלי?"
ב בובספוג8 New member 1/11/07 #65 קובי לגרי בפרק לחם עבודה מה זה הם צוחקים עליי הם מורידים לי את הביטחון המפקדת
ז זאתי בפיגמה New member 1/11/07 #69 הפסיכולוג, לפרק את גרי../images/Emo182.gif "אלונה, את מוכנה להביא לי שניים חלב מהמכולת? בשביל הקפה"
3 3yuval3 New member 1/11/07 #71 אלונה, בפרק עם המורה שהיא מכשפה../images/Emo6.gif נילי, לא? אבל אתם תסלחו לי שלא רשמתי שם פרק, כי אני מאומץ. בדיוק כמו מה שיש לכם ליד השם "אנחנו יכולים להפסיק מתי שרק בא לנו..."
אלונה, בפרק עם המורה שהיא מכשפה../images/Emo6.gif נילי, לא? אבל אתם תסלחו לי שלא רשמתי שם פרק, כי אני מאומץ. בדיוק כמו מה שיש לכם ליד השם "אנחנו יכולים להפסיק מתי שרק בא לנו..."
ז זאתי בפיגמה New member 1/11/07 #72 אילן, הפליפר../images/Emo182.gif זה היה פרוייקט המכשפה מבית הספר בבלי "היית מת, אתה מת!"
ב בובספוג8 New member 1/11/07 #73 מכירת חיסול../images/Emo35.gifנראה לי../images/Emo98.gif הם מנגנים ממש טוב כשהם לא מקשיבים אחד לשני
T ThE MystErious888 New member 1/11/07 #74 לא זוכר... הנה שלי "שרה שרה שיר שמח, שיר שמחש שרה שש" (בכוונה זה ה"שש") ואותו דבר מאותו הקטע: גנן גידל דגן בגן, גידל אתו בגן דגן"
לא זוכר... הנה שלי "שרה שרה שיר שמח, שיר שמחש שרה שש" (בכוונה זה ה"שש") ואותו דבר מאותו הקטע: גנן גידל דגן בגן, גידל אתו בגן דגן"
H hagaymi26 New member 2/11/07 #75 הפרק עם דידי... אלונה חוזרת לחזרות.... אהאה אם לי לא יהיה כדור לאף אחד לא יהיה כדור!
L LOLYY New member 2/11/07 #76 M טבעי-אילן שחתך את הכדור של מר לטין תגיד מר לטין יודע שהוא חי יום אחד אחרי כולם?
ב בובספוג8 New member 2/11/07 #77 ../images/Emo187.gifממשיכה מכאן../images/Emo187.gif המחסן-קובי לאילן מרחבא אמא
3 3 ישראלים עצבניים New member 2/11/07 #78 עונה 4 פרק 8-רינגטון,אילן לאמא שלו אפשר גם ציטוטים של חברי הפורום?אם כן אז עודד עובד זבל אם לא אז נכון,ואני קצת עיצבתי
עונה 4 פרק 8-רינגטון,אילן לאמא שלו אפשר גם ציטוטים של חברי הפורום?אם כן אז עודד עובד זבל אם לא אז נכון,ואני קצת עיצבתי
ב בובספוג8 New member 3/11/07 #79 אין לי מושג.. בכל זאת ממשיכה זאת רוני הבת של ההוא רוני זאת ששם רוני רוני!! זאת רוני החירשת