גרי לרוני-הפיג'מות ברשת אומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #21 גרי לרוני-הפיג'מות ברשת../images/Emo6.gif אומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל
ק קטוש היחידה New member 30/10/07 #22 סיאנס אני חושבת שקובי אמר את זה .. "זה ציפור? זה מטוס? לא, זה אפס"
T the whole shebang New member 30/10/07 #23 מי גבר!!!חחחח סליחה, אממ....::"דבר דבר,לפני שתכנס להיפרכול"
D dbshachar New member 30/10/07 #24 אזעקת שווא ואגב המשפט שהיה קודם, גם אילן ועודד אמרו אותו בפרק "פיג'מת הזהב"... "זה כמו שאמא שלך ביקשה את עימנואל הלפרין והתפשרה עליך"
אזעקת שווא ואגב המשפט שהיה קודם, גם אילן ועודד אמרו אותו בפרק "פיג'מת הזהב"... "זה כמו שאמא שלך ביקשה את עימנואל הלפרין והתפשרה עליך"
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #25 בליינד דייט-עודד../images/Emo13.gif בקשר לאומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל-זה בפרק פיג'מת הזהב עודד ואילן קובי אמר אני אינני אני בסיאנס אבל לא לזה התכוונתי לא חשוב חחח אני רוצה 5 שקיות מרשמלו
בליינד דייט-עודד../images/Emo13.gif בקשר לאומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל-זה בפרק פיג'מת הזהב עודד ואילן קובי אמר אני אינני אני בסיאנס אבל לא לזה התכוונתי לא חשוב חחח אני רוצה 5 שקיות מרשמלו
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #26 אופס../images/Emo70.gifטעיתי...../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif
ז זאתי בפיגמה New member 30/10/07 #30 טל מוסרי כשעודד בראשו, להיות טל מוסרי../images/Emo182.gif "מי נכנס לספר השיאים- המסטיק או מר ג'ונס?"
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #34 רוני לגרי בפרק שהוא מכין את הקציצה הגדולה , ר בעולם שיט שכחתי איזה פרק זה... עודד מה עבר לך בתת הכרה כשבנית כורסא מבטטה קרה , בעולם שיט שכחתי איזה פרק זה... עודד מה עבר לך בתת הכרה כשבנית כורסא מבטטה קרה
רוני לגרי בפרק שהוא מכין את הקציצה הגדולה , ר בעולם שיט שכחתי איזה פרק זה... עודד מה עבר לך בתת הכרה כשבנית כורסא מבטטה קרה , בעולם שיט שכחתי איזה פרק זה... עודד מה עבר לך בתת הכרה כשבנית כורסא מבטטה קרה
ז זאתי בפיגמה New member 30/10/07 #36 אלונה, אני אוכל כדי לזכות../images/Emo182.gif ושלי זה מהפר כרטיס ביקור "אני לא הורג חיות, אני קונה אותן מתות! מתות!!!"
אלונה, אני אוכל כדי לזכות../images/Emo182.gif ושלי זה מהפר כרטיס ביקור "אני לא הורג חיות, אני קונה אותן מתות! מתות!!!"
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #29 נכון../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifתורך לכתוב משפט../images/Emo182.gif
ז זאתי בפיגמה New member 30/10/07 #31 שיט../images/Emo6.gifלא שמתי לב ש-2 אנשים כבר אמרו את זה../images/Emo6.gif
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #33 אה עשית כבר../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif הולכת לענות...
D dbshachar New member 30/10/07 #37 גם! ../images/Emo3.gif גם בפרק סיאנס קובי אומר את זה, אחרי שדוד המלך בא בפעם השניה "לקחת בחזרה" את המשאלות שהפיג'מות ביקשו.. קובי אומר את אותו המשפט
גם! ../images/Emo3.gif גם בפרק סיאנס קובי אומר את זה, אחרי שדוד המלך בא בפעם השניה "לקחת בחזרה" את המשאלות שהפיג'מות ביקשו.. קובי אומר את אותו המשפט
D dbshachar New member 30/10/07 #39 תיקנתי אותך!!! איזה... איזה כבוד! ../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif