אני לא כזאת חכמה
ב בובספוג8 New member 30/10/07 #40 כן אבל...../images/Emo26.gif הוא אומר רק אומרים שאני אינני אני הוא לא אומר את כל המשפט בגלל זה בכוונה כתבתי את כל המשפט שאותו אמרו רק בפיג'מת הזהב
כן אבל...../images/Emo26.gif הוא אומר רק אומרים שאני אינני אני הוא לא אומר את כל המשפט בגלל זה בכוונה כתבתי את כל המשפט שאותו אמרו רק בפיג'מת הזהב
T the whole shebang New member 30/10/07 #43 המשחק עובר לפה!!../images/Emo103.gif מצטערת אבל אני לא מבינה כלום הכל בלאגן הנה: "אל תגיד לי שאתה מחכה לטיפ?טוב טיפ קטן,תמצא לך עבודה אחרת,אה וכתום מנמיך אותך אז אל תעשה את זה יותר,שלום שלום,אומרים תודה והולכים,שלום שלום
המשחק עובר לפה!!../images/Emo103.gif מצטערת אבל אני לא מבינה כלום הכל בלאגן הנה: "אל תגיד לי שאתה מחכה לטיפ?טוב טיפ קטן,תמצא לך עבודה אחרת,אה וכתום מנמיך אותך אז אל תעשה את זה יותר,שלום שלום,אומרים תודה והולכים,שלום שלום
ב בובספוג8 New member 31/10/07 #45 הפיג'מות ברשת-גרי לשליח../images/Emo13.gif יור פריייייייייי נמו פריייייייי
T the whole shebang New member 31/10/07 #46 חחחח כולם רוצים את אלונה! כה קוראים לפרק? רק אם תאשרו אמשיך.
ב בובספוג8 New member 31/10/07 #48 חח את התכוונת לכולם אוהבים את אלונה אבל פרק אחר וזה לא ממנו המשפט בכל זאת תמשיכי
T the whole shebang New member 31/10/07 #49 חחח רציתי להגיד הפרק שכולם עשו תחרות אבל התבלבלתי בשם לא חשוב "אמילי!לא במשמרת שלי אמילי!"
T ThE MystErious888 New member 31/10/07 #50 זה מהפרק "התחלה חדשה" חחחח... ציטוט שלי: "ס-ג-ו-ר---ח-ל-ו-ן-!-!-!-!-!-!-!"
ב בובספוג8 New member 31/10/07 #51 חלליות ../images/Emo6.gif ודרך אגב זה להתחיל מחדש זאת האופציה האחרונה שלנו אלונה
ב בובספוג8 New member 31/10/07 #52 אוקיי נראה לי עשיתי קצת קשה כנסו../images/Emo163.gif אני לא מאמין עלייך אילןןןן!רק בגלל שלך טוב ולחברים שלך עודד וקובי טוב ולגרי ורוני טוב כבר לא אכפת לך משאר האנשים בעולם?????????
אוקיי נראה לי עשיתי קצת קשה כנסו../images/Emo163.gif אני לא מאמין עלייך אילןןןן!רק בגלל שלך טוב ולחברים שלך עודד וקובי טוב ולגרי ורוני טוב כבר לא אכפת לך משאר האנשים בעולם?????????
ז זאתי בפיגמה New member 1/11/07 #53 מלאך שנראה כמו עודד, בפרק "שלח לי מלאך"../images/Emo182.gif אלוהים? הקול שבראש של עודד? זתומרת שלי?
S slee4 New member 1/11/07 #55 מיכה,דוד של אלונה לאילן ב"פיג'מטרון"עונה שניה "עוד כמה שנים אנחנו נשב ונצחק על החוויה הזאת"
ב בובספוג8 New member 1/11/07 #56 לחם עבודה-אילן../images/Emo9.gif ילדים אני לקחתי לכם את הרובה מים הזה רק בגלל שאתם משפריצים על אנשים תמימים!
לחם עבודה-אילן../images/Emo9.gif ילדים אני לקחתי לכם את הרובה מים הזה רק בגלל שאתם משפריצים על אנשים תמימים!
3 3yuval3 New member 1/11/07 #57 בפרק של היומולדת לאילן../images/Emo3.gif[אילן נכנס למעלית] אז שכחנווווו תיומולדת שלך אז מההההההההההה [נראה לי ] "תביא למצוץ אצבעאעאעה"
בפרק של היומולדת לאילן../images/Emo3.gif[אילן נכנס למעלית] אז שכחנווווו תיומולדת שלך אז מההההההההההה [נראה לי ] "תביא למצוץ אצבעאעאעה"
ב בובספוג8 New member 1/11/07 #60 קצר במוח../images/Emo188.gif-קובי נראה לי.. ואני את החומר הזה כבר יודעת אוקיי?