הקלף... שותפה יקרה את חשה בושה ואשמה כיוון שאינך לוקחת יוזמה ועושה ספורט או דיאטה יש לי עבורך הצעה מועילה מצאי בי אברים חיצוניים שביכולתך להתבונן בהנאה לטפי אותם מדי פעם בחדווה ואמרי להם כמה מילות חיבה רק הרגשה טובה תשפר את חיינו המשותפים על פני האדמה באהבה גופך
הקלף... סיפרו לך עליי שקרים גדולים שאסור להסתכל עליי! אסור ללטף אותי! אסור לנשק אותי ואסור להציג אותי לראווה! אל תאמיני לפרסומת מטעה אלוהים ברא אותי באהבה ואני פשוט כלי נפלא שדרכי את חווה אורגזמה שיכולה לחבר אותך להארה השתמשי בי להנאתך, יקירה חתום באהבה וקבלה עצמית איבר המין שלך
הקלף... ישות אור רכה ושמחה ומלאה באהבה מחפשת אותך יקירה כדי ליצור בצוותא שפע של רעיונות חדשים מחכים לך בציפייה גדולה כל מה שעלייך לעשות עתה הוא להיכנס להרפייה ולהיפתח לקליטה רחבה הזמיני אותי שותפה כל פעם ביחידת זמן חדשה חתום באהבה אוראל
הקלף... אמרי כן יקירה! עכשיו הזמן המתאים ביותר לקבל את המתנה שאת כל כך רוצה אמרי כן יקירה והיקום יביא לך הביתה את התשובה שהוזמנה אמרי כן יקירה עם הרבה הנאה בכבוד רב, אומרי הכן המלא רק מחשבה חיובית ורגש חיובי יוצרים כן אמיתי.
79 הקלף... יצרת אותי בצורה מבריקה ייחודית ומיוחדת במינה הופעתי בחייך בהפתעה וגרמתי לך מהומה גדולה עכשיו את בנקודת חולשה ולא יודעת איך להיפטר מהצרה לכן לכי לקבל עזרה מאדם בעל הכשרה מתאימה כדי להבין את מהותי ולגלות מדוע יצרת אותי יש חלק בתוכך שאינך רואה אני הבעיה הצמודה שלך
אז איפה התמונות הסקרנות תאכל אותי... למען האמת כבר יותר משנה לא ראיתי לכם....
אופס אותכם ובתוך תוכי אט אט עולה געגוע שהולך וגדל אז אם מישהו צלם אנא צרפו תנו לי קצת לחייך ולהזכר בכם העלו בשירשור אחר נוסטלגיה...כמה תמונות זכרון העליתי בהמשך כמו חלוקת פרסים למצטייניםםםםםםםםםםםםם יווווווווווווווו על הצחוקים אבל פייייירררררררררררר אין אין כמו הפורום הזה.