משחק - הפנימיאלים...

אבא של דומיניק...

הקלף... אני שוכבת על האדמה וחשה את הרוח הקרירה שמלטפת את גופי בעדנה ריח הפרחים המשכרים ממלאים אותי בהתרגשות גדולה שירת הציפורים המופלאה מחברת אותי לקלילות רבה אני מרחפת בתוך הלווה ומתמזגת בהרמוניה מלאה עם הטבע שמפנק אותי בשמחה אני אוהב אותך יקירה לוחש לי אלוהים דרך הסביבה.

6

אמא של דומיניק...

הקלף... את מחפשת את המורה שיאיר את דרכך וימנע סבל מאישיותיך אני אתך משחר הבריאה ואני מנחה אותך דרך תחושה רגש שלילי אומר לך בהדגשה שהדרך שבחרת לא מתאימה רגש חיובי אומר לך אהובה הדרך שבחרת נכונה לעתה הרגש תמיד מראה את מקומך בדרך אל ההארה באהבה וחיבוק גדול הנשמה

מגשימה...

הקלף... גברת נכבדה הזמנת אותי בתפילה כדי לעזור לך לפתור בעיה אלוהים שהוא אהבה החליט למלא את הבקשה וכך ירדתי על פני האדמה כדי להביא לך תשורה אני עומד מולך יקירה ומזרים לך אהבה מרפאה חייך ישתנו לטובה במהרה ואת תזכי להגשמה מרהיבה אני הנס שביקשת

R a c h e li

New member
מותקקקקקק

תקחי את התוצאה של 28 משרון 30 V ותורידי את ה-3 מהאישה שבוכה
אילנהההההה אפשר לדלג על 25 כבר עניתי לנודניקית

קוקו..

הקלף... חברה יקירה את ממוקדת עכשיו במודע בתקופה חשובה ומדהימה שלא הייתה כמותה על פני האדמה לכן הרשי לאני חופשה מהצורך המידי לקבל תשובה ולדעת מדוע הדבר קרה אפשרי לעצמך לא לדעת והמשיכי את חייך בשלווה ידיעה עמוקה ומקיפה תזרום בזמן המתאים לתודעה אני אוהב אותך אלוהים

מצוטטת

New member
טוב))))))))))

אם זה ככה אז הולכת לחבר לע3מי ועוד ח3י קטנה בוחרת גם קלף..........

פשוט ואמיתי 1...

הקלף... יווו יצא לך קלף כמו של רחלי
את מחוברת להשראה יש לך מה לומר לסביבה הזרימי החוצה בבקשה את הרעיונות שמבקשים מוצא. את יכולה לתת הכוונה לאשה מרירה ובודדה לגבר שמחפש הצלחה ולילד שאיבד אהבה את מרפאה במילים, אהובה בחרי לך גלימה חדה של מטפלת, סופרת או מורה ותתחברי להגשמה מלאה. באהבה וחיבוק גדול, האלה

למעלה