משחק - הפנימיאלים...

משחק - הפנימיאלים...

בחרו מספר מ-1 ועד 80 ואכתיב לכם את הקלף הנבחר המספר דבר מה מהפנימיות שלכם מי ראשון?

רחלי...

הקלף הנבחר... את מחוברת להשראה יש לך מה לומר לסביבה הזרימי החוצה בבקשה את הרעיונות שמבקשים מוצא. את יכולה לתת הכוונה לאשה מרירה ובודדה לגבר שמחפש הצלחה ולילד שאיבד אהבה את מרפאה במילים, אהובה בחרי לך גלימה חדה של מטפלת, סופרת או מורה ותתחברי להגשמה מלאה. באהבה וחיבוק גדול, האלה. רחלי בדקי איתך אם יש קשר לקלף אליך בהצלחה

אופק דגנית...

הקלף... אישה יקרה, את יודעת מה את רוצה, לכן עכשיו הזמן להגיע להחלטה ולקחת את שרביט היוזמה כדי לממש את רעיונותיך על פני האדמה היקום יביא לך אהבה שפע של הזדמנויות מפתיעות וכל עזרה הדרושה שיביאו אותך למטרה במהרה ואת תחווי הצלחה גדולה התחברי אליי יקירה אני הקסומה שנמצאת בתוכך.

קצת לפני..

מסיבה פורימית שנייה..שאכשהו הקלף מתחבר אליה כאן.. מעט מוטיבציה..מכל סוג מין ודמיון...לא תזיק לי.. ושלא תגידו שאני לא מבינה במספרים..

אורחת זמנית...

הקלף... את מחפשת אהבה תקופה ארוכה כאשר את כועסת ומושיטה יד מאשימה את מתרחקת מהמטרה ולמעשה לא משיגה מה שאת באמת רוצה לכן עשי הפסקה במתקפה ומצאי באוביקט המרגיז נקודות חיוביות לאהבה כי רק אהבה מביאה אהבה חתום בנשיקה אפרודיטה.

הגיעה הגיעה

תדיגי את זוכררת מי חסר

אישה שבוכה לפעמים...

הקלף... אני פונה אליך בבקשה העניקי לעצמך תשורה שתשחרר אותך ממצוקה כעס, חוסר סיפוק ואכזבה סלחי לעצמך אהובה על כל מה שקרה השתחררי מכוח העבר על ידי כתיבת מכתבי סליחה עד שתרגישי במודע שהתחברת לכוח המחילה קראי לי בת יקירה ואעזור לך במשימה באהבה, האלה.

sharon30v...

הקלף... למה למה למה את לא עוזבת אותי במנוחה? את נצמדת אליי בכוח ולא מרפה את מבלבלת לי את המוח בתדירות מציקה אין לי את התשובות שאת מחפשת עתה אנא שחררי אותי בבקשה ואפשרי לי להיעלם מהבמה בכבוד רב, העבר שלך נ.ב. מה דעתך להתמקד בהווה?.

sade - סליחה על הקיצור...

הקלף... אנחנו הוכחה חיה שאפשר לחיות בזוגיות עד שיבה טובה בשמחה והרמוניה מלאה כל אחת משנינו מביאה את הייחודי שיש רק לאני אנו יוצרות בצוותא סיפור אהבה אנו מוכנות להתחלק בנוסחה למדו להעריך את האחד לפני שאתם מתחברים לשני ממקום של אהבה לעצמי תתחברו לאהבה בפן הזוגי אנחנו זוג נעליים מאושרות

למעלה