משחק - המשפטים שלהם.

../images/Emo26.gif

מיקה-"אני חושבת שהחולצה מיועדת יותר ל...קהל הצופים העיוורים", "אתה מנסה להחמיא לי או שאתה צריך איזו השתלת טחול ולא נעים לך לבקש?" אדם- "ניני הקיקיא", "את יודעת שאני תמיד אהבתי אותך, נכון?" איה- "אדם לא שלי.." ניני- "אדם לא שלי..."(בחיקוי), "יואו, איזה מבריק אתה אדם. אולי תלך לעבוד בתור חומק ניקוי" רוני- "אם היית מבין בחשבון היית יודע שאי אפשר לחלק 2 באפס!" נטשה- "נכון... גם מכוער וגם לא יודע לשחק" דורי-"אנחנו אחים ממש קרובים"
, "דרוש מוח להשתלה עבור אדם הלוי" דגנית- "לא סתוונית, לא חוחית, לא דוגית, דגנית. דג-נית!ד',ג',נ',י',ת' דגנית!" דדי- "לא, לא, אני בסדר!"(שבןבן שואל את דגנית אם היא רוצה מים) עמרי- "לא יפה ככה לצחוק על מובטל" רוחלה-"חכה/י, חכה/י...", כל הסיטואציה עם קישקשתא בעונה הראשונה דניאל - "זה לא החודש שלך, הא, רוני?", "4,5... 1,2,3!"

elinoroosh4

New member
מישהו יודעע?????..(כנסו ותדעו)..

איזה פרק היה שאבי אומר לאדם תנשק את מי שאתה הכי אוהב בכיתה.. עם המשחק אמת או חובה.. בבקשה תענו ליי זה חשובב :}...

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifשל דניאל...

"היא מצטערת שהיא לא יכלה להגיע, היתה לה פגישה דחופה... עם יואל."

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifניצן...

(היה לפני רגע) שאדם זורק אותה לבריכה: "אדם אתה לוקח סיכון לחיים שלך!" אחרי זה היא מעקמת לאדם את היד: ניצן תתחנן. אדם אני מתחנן! ניצן תבקש סליחה! אדם אני מבקש סליחה. ניצן על מה? אדם על.. על זה שאת שוברת לי את היד ניצן כן? ועל מה עוד? אדם על כל מה שעשיתי בחיים.. סליחה, סליחה....

elinoroosh4

New member
עונה!!!!!

דניאל-"ניני...אתה לא יודע מה הם עושים לי פה,ניני..." (בחיקוי של רוני.) "אתן צודקות, שתיים זה באמת הרבה. הערב אנו נפרד מאחת מכן." (דניאל במשחק עם רוני ונטאשה) "את אומנם בלתי נסבלת,אבל טיפשה את לא." (דניאל לאיה אחרי החטיפה) צ'כוב-"המלך שומע אותך גם כשאתה לוחש,מפציצון..."(צ'כוב לאבי כשניצן התקשרה אליו) "שלא תדעי עוד צער" (צ'כוב לדריה במסיבה) דורי-"ומי נשוי לפרה?" (דורי בעונה הראשונה עם הפצצה) מיקה-"אני פה רק כי הכריחו אותי." (מיקה כמעט כל הזמן) איה וניני- איה:אני יותר גדולה ממך. ניני:בשתי דקות. איה:אחשלו. ניני:אחותשלו. רוני-"את משקרת! ניני....ניני!" (רוני לאלכס בכלא) אדם-"הקסם האדמי שוב פועל" (אדם לכולם כשטילפנו לפזית) אדם:"כי אני אוהב אותך...אדם." (אדם לאיה במכתב שניצן מחקה) השמיניה- כולם:אבי! אבי:יואו,מיקה את כזאת קרציה לפעמים,אני...אמא.." (אבי ביום הולדתו בעונה הראשונה) מיקה:חובה זה חובה..(ביום ההולדת של אבי באמת או חובה)

MoRaN SaShA

New member
חחח חחחחח יש לי שניים

רוני : "לא אכלתי כלום מהבוקר.." ניני: "לא אכלת כלום? אכלת 3 לחמניות איך שקמת" נטשה: "אני ספרתי 4!!" חחחחחחחחחחחח וניצן : "אני משתמשת בכוח שלי רק כשאני חייבת" ... ואז רואים אותה תופסת לאדם את היד ומעקמת חחחחחחחחחח

Titush Black

New member
"מסתבר שיש אלוהים- וקוראים לו אדם"

אני בשוק שלא כתבתם את זה
סתםסתם
יש לכם חיים וזה נחמד=]

MoRaN SaShA

New member
משפט של מיקה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מיקה: תעזבי נו, באימון כולנו נדלקנו עליו. ככה זה בנות, כל אחד שנותן לנו לסחוב אבטיח חצי יום ואחר כך קושר אותנו לדלי אנחנו מתאהבות בו. חחחחחחחחחחחחח

למעלה