משחק - המשפטים שלהם.

M i N i M i K i

New member
משחק - המשפטים שלהם.

לכל אחד מחברי השמינייה היו לו את היציאות הכי מצחיקות/חכמות/שעשו לנו את זה בסדרה. אז תכתבו איזה משפט אתם הכי זוכרים של כל אחד... אבי - מיקה- אדם- איה- ניני- רוני- נטשה- דורי- ניצן- דגנית- דדי- רותם- בן בן- אבנר- אלכס- עמרי- מולי- רוחלה- <אם יש לכם עוד תוסיפו>

MoRaN SaShA

New member
לא יודעת אם זה ה'משפט' של מיקה אבל

הרגע ראיתי את הפרק הראשון העונה השלישית.. ומיקה אומרת "אתם קולטים איזה חיים משעממים היו לנו אם לא היינו פוגשים את משפחת דביר?" ועכשיו באמת יהיו להם חיים משעממים חחח כי הם לא פוגשים את משפחת דביר. וגם אין להם למדא...

The Shoe

New member
דגנית..

"טוב, את יודעת שהרופא אמר שאני לא יכולה להתאמץ... אאו מאמץ!"

Ogakor

New member
של דדי מהעונה הזו

בפרק של הלידה שהם רצים עם דגנית לחדר לידה, בן בן שואל אם צריך עוד מים (לדגנית) ודדי עונה: "לא, לא.. אני בסדר.."

linoy7

New member
../images/Emo6.gifסצנה שאני לא אשכח../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

מיקה: קרה משו נורא
אבי: מי מת?
מיקה: יותר נורא! אבי: מי מתו?
מיקה: יותר נורא! אבי: מה קרה?! מיקה: דודה שלי חוזרת[היום/עוד יומיים
] מחו"ל

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifדורי...

**דורי וניצן מתנשקים** **אחות נכנסת** דורי:"אנחנו אחים ממש קרובים"

mikmikonet

New member
../images/Emo8.gif

זוכרת הרבה, בעיקר מהעונה הראשונה. אבי - "אני לא שומע אותך ממש, החולצה ממש רועשת" (לדורון בעונה ה-1... על החולצה המזעזעת
) "זה טרמפטוני... הוא בוכה, כי קר לו..." מיקה- "אני חושבת שהחולצה מיועדת יותר ל...קהל הצופים העיוורים" (בתגובה לדורון, כמו הציטוט של אבי
) אדם- ה"משפט" שאני הכי זוכרת ממנו היה הקללות בכל השפות בעונה הראשונה במבחן במתמטיקה
איה- לא עולה לי כלום
ניני- "שחכתי להגיד לך להביא מטריה... עוד לא נתקלת באחותי כשהיא לומדת למבחן" (לרוני.
) רוני- "אי אפשר לחלק 2 באפס!!!" (רוני לדניאל
) נטשה- "אנחנו לרצות, קוף"
דורי- "אני בסדר... חוץ מהשילוב המזעזע הזה של שוקולד ותות..." (כשמיקה הביאה לו את השוקולד אחרי התקף האסטמה
) "פעם הבאה כשערסים תוקפים אותך, אם תראי איזה חנון ברחוב ותרצי לנשק אותו כדי להינצל... אל תהססי"
ניצן- לא עולה לי
דגנית- "ששששקט, דומיה, הס." (בתגובה למשפט של אדם ^
) ועוד אחד לרוחלה בעונה ה-1: "קוראים לי דגנית. דגאאאאאאאאנית. ד', ג', נ', י', ת'. לא חוחית, לא דנית, לא סתוונית, דגנית."
דדי- אני זוכרת משהו שנאמר עליו- "למה הדי-ג'יי בן 60?" (מאת: דריה
) רותם- "אולי בכל זאת אתה רוצה לשתות משהו?" (ליואל... אחרי ששפכה עליו כוס פטל...) בן בן- ?
אבנר- אלכס- עמרי- מולי- רוחלה- השמות שהיא קראה לדגנית, בעיקר.
כל השאר, לא עלה לי. אבל סיטואציות מצחיקות כן עולות לי

danit1234

New member
כן זה היה מצחיק כשהיא קראה לה

דנית בעונה הראשונה , כנראה חשבה עליי באותו זמן XD

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifאוקיי :)

אבי -אבי למיקה- "מיקה, אני רק יורד למטה לקולנוע, לא נוסע לשטחים"
מיקה- מיקה לאבי- "אתה מנסה להחמיא לי או שאתה צריך השתלת טחול ולא נעים לך לבקש?" אדם- אדם לשמינייה- "תראו אותנו, שמונה דבילים בחופש הגדול עומדים במגרש באמצע שום מקום עם יד מורמת קשורה לדלי..." איה- איה לניני- "הוא הפליל אותה, אתה הכי מכולם צריך לעמוד מאחוריה, מה קרה לך... ניני... אני מרגישה שאני לא מכירה אותך בכלל..."
ניני- רוני לניני- אתה היית מוכן למות בשבילי.. "אני עדיין מוכן"
רוני- רוני למישהו מהשמינייה- "עשה לי טובה, ג`וני דפ זה שודד ים. זה סתם שמן עם רטייה..." נטשה- נטשה לטדאוש- "אנחנו לרצות קוף"
דורי- ניצן לדורי- זה לא אתה, זה אדם.. "זה המשפט שמסכם את כל חיי האהבה שלי"
ניצן- ניצן לדפי- זה איום? לעצמה.. "אוקיי זה היה איום..."
דגנית- דגנית לדדי- "אוף מפה נודניק"
דדי- דדי לשמינייה- "יחד עם גלי הלמדא... יימחקו גם כל הזכרונות שלכם מהשנתיים האחרונות..." רותם-רותם לאיה- "אנחנו כבר לא ממש בחבורה של בן בן.." בן בן-בן בן לאיה וניני- צריכות לבוא עוד בנות.. הן אוהבות שמחכים להם או משהו.." אבנר- אבנר לאיה וניצן- "אתן לא תצליחו לעשות את זה.. אבל אם תתנו לי לעזור לכן.. "
אלכס- כל השמינייה אומרת שמינייה, ואלכס כזה באה "שמינייה?!"
עמרי- עמרי לנטשה- "נטשה, אני אוהב אותך... את יודעת את זה נכון..?". מולי- מולי לאיה, דדי ולילי- "מרגש.., כמו בימים הטובים, אתם לא יכולים להיות שתי דקות יחד בלי לריב... אה? אני מתאר לעצמי שיש לכם בטח המון להשלים... עצה שלי, תזדרזו, כי אין לכם עוד הרבה זמן" רוחלה- רוחלה לרותם- "חכי.. חכי.."
צ'כוב (
)-
צ'כוב למועצה- "טיימר! יש טיימר במצלמה, איך לא עליתי על זה קודם! מה אני פוזל, מה אני טיפש, מה אני ליצן חצר?!"
דניאל- דניאל לשמינייה- "אז מה חברים?.. היו לנו ימים יפים יותר, ימים יפים פחות, אבל תודו שלפחות אף פעם לא היה לנו משעמם... ביי ביי שמינייה..."

MoRaN SaShA

New member
דניאל- זה לא החודש שלך, אה רוני?../images/Emo6.gif

איייייי נפלתי במשפט הזה.. איזה מרושע הוא.. אבל תום אבני חמוד חחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה

אבי - תשתקי כבר מיקה( מישהו היה צריך להגיד את זה..) מיקה- אני כאן רק כי הכריחו אותי אדם- ניני הקיאקי איה- אנחנו תמיד מאכילים אנשים שחזרו אחרי שחטפו אותם את זה אתה המצאת ניני- וואו אדם מבריק אולי תלך לעבוד בתור חומר ניקוי רוני- כן היא אוהבת בנים עם בטחון בתיכון היה לה חבר עם סיכת ביטחון על הלחי נטשה- העדפת להמשיך לרחם על עצמך ולחשוב על מה שקרה לך עם נועה דורי- דרוש השתלת מוח לאדם הלוי , אנחנו אחים נורא קרובים ניצן- איזה שם יפה זה אלמה דגנית- הרופא אמר שאסור לי להתאמץ אי מאמץ דדי- לא רק גלי הלמדא שלכם ימחקו גם הזכרונות מהשנתיים האחרונות רותם- מה שווה כל האנגלית שלך אם אתה לא יכול להתקשר אליהם אבנר- אנחנו עושים את הדבר הנכון דדי? אלכס- אני יודעת למה החיוך הזה כדאי שתמחק אותו עמרי- וואי יש הרבה.. "לא יפה ככה לצחוק על מובטל" "חשבתי שתרצי לנוח בבית שלך" "אני בטוח שרוני לא מאשימה אותך" ""זה הוא לפני 18 שנה תוכלי לצייר קלסתרון עדכני שלו יותר קמטים פחות שיער" "באמא שלי בסדר?" " יש לי רק חמש דקות באתי להגיד לך שהדבר היחיד שמחזיק אותי זה המחשבה עלייך " "מה ? בגלל שאני אוהב את רמבו נהייתי סוכן"| "הסרט שם" "את לא קלטת שאני איתם גמרתי " "באת להחליף אותי בתפקיד הבייביסיטר" מולי- אני עדיין מנהל הלשכה שלך רוחלה- צריך להשקות כל יומיים לא כל יום מים !.

MoRaN SaShA

New member
אוי הזכרת לי משהו חחח אלכס : ../images/Emo41.gif

"אם את לא היית מסתובבת עם אבי.. ואתה לא היית דופק נשיקה צרפתית לנטשה אתמול בלילה.. אולי היו עומדים לפני שני סוכנים ולא שני סמרטוטים" חחחחחחחחחחחח
הרגה אותי מצחוק חחחחחחחחחחחח וגם דפי "בחיים לא ראיתי את השרירים באזור זה של הפנים שלך פועלים, בטח לא כלפי מעלה." חחח משהו כזה חחח

MoRaN SaShA

New member
יאוו והמשפט עם המחשבה עלייך../images/Emo99.gif

"יש לי רק חמש דקות.. באתי להגיד לך שהדבר היחיד שמחזיק אותי זה המחשבה עלייך" איזה רומנטי הואא

MoRaN SaShA

New member
רגע רגע מתי הוא אמר"באמא שלי בסדר?"

מוכר לייי אבל שכחתי.. פרח מראשי.

MoRaN SaShA

New member
ואיך אפשר בלי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"יש לכם גם פפראצי של יהודה לוי?" "מה לך וליהודה לוי?" חחחחחחחח נטשה ואבי.

למעלה