משחק - המשפטים שלהם.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif ועוד משו../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

דניאל: 5... 4... 3, 2, 1!
סיטואציה לא מצחיקה.. אבל מצחיק

MoRaN SaShA

New member
אהההה יש לי משהו שריגש..

"ואני כמו מטומטמת.. הלכתי אחריכם ועשיתי ת'משימות המטורפות שלכם בידיעה שאתה שם.. ושאתה תשמור עליי.." ואז.. "..ובמקום להציל אותי ולעזור לי אתה רק דחפת אותי עוד יותר עמוק.. ואני סמכתי עלייך.. אני סמכתי עלייך ואתה היית קר ומגעיל.. התעלמת מכל הסימנים ששלחתי לך ובכלל לא רצית אותי" יאו זה היה חתיכת נאום
מרגש

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifשל איה וניני

שהם מדברים על התינוקות בתחילת העונה: איה:"מיני איה" ניני (בהברקה פתאומים)"מיניניני" איה:"ואללה מיניניני"

KiShKooSh

New member
מיני ניני../images/Emo6.gif

אתם קולטים מסכן הילד יש לו שם של נקניקיות

DoRiNuS sMiNiA

New member
הו,הנקינקיות ../images/Emo98.gif

נראה לי גיורא לקח את הרעיון הזה מאיתנו XD

Double U

New member
ובכן!

1. נטשה לדורי באחד הפרקים הראשונים בעונה השנייה: "אל תדאג דורי, אני אגן עליך!" "אוי באמת? עם מה תגני עליי כבר עם מכחול?????" 2. דגנית: "ד"ר אתה מוכן להעיף אותו מפה כבר?????????" (דגנית מבקשת מד"ר בס להעיף את דדי מחדר הלידה). 3. דגנית: "לא סתוונית, לא חוחית, לא דוגית, דגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנית!" (דגנית לרוחל'ה בפרק 54 - אני זוכר את זה כי זה הפרק שבו לילי יוצאת מדעתה
). 4. לילי: "את אל תשחקי לי פה את ה...פסיכלוגית המשטרתית!!!" (לילי לדגנית בפרק 54 "בני ערובה").

Double U

New member
והמשפט הכי קורע של אלכס:

"רוצה תהילה? לך לכוכב נולד לרקוד!" (אלכס ליואל שהתלונן שהמועצה לא מקבלת קרדיטים על המבצעים שלה).

היו כמה משפטים של רוני שקרעו אותי..

-אני הולכת לבצפר..להתראות..אה.. ד"א, אני הולכת לעשות קעקוע.. על התחת... של עוזי כהן!!!
- אם היית קצת מבין בחשבון.. היית יודע שאי אפשר לחלק שתיים באפס!! - ניני, אתה תדאג להאכיל אותי ואני אדאג ללמד אותך! - בנות בעיקבות הלב.. רוני ונטשה במצוד אחר האהבה - הערב בכותרת : קאסיו ניצפה מעביר זקנה את הכביש.. התחזיר למחר : הוא יעביר אותה שנית.. ויש עוד כל מיני. אינלי כוח לחפור XD

baril

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחח הראשון היה כלכך

מצחיק אני זוכרת את עצמי יושבת מול המסך ולא מפסיקה לצחוק

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כל המשפטים היו חזקים חחחחחחחחחחחחחח והמשפט הזה : "אם היית קצת מבין בחשבון.. היית יודע שאי אפשר לחלק שתיים באפס!!" היה כל כך חזק
חחחח ממש במקום היה

S H I R O N I

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo26.gif

מתי שאלי הייתה בדיכאון, אני חושבת בגלל הנשיקה שלה ושל אילן.. ואז רוני קמה בבוקר ואמרה בוקר טוב ואלי לא ענתה לה, אז היא אמרה את זה..
מקווה שהזכרתי לך

Shirush124

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo95.gifחחחח ../images/Emo6.gif

משפטים גדוליםםם

../images/Emo26.gif

אבי- "זאת לא אמא שלה, זאת אשתו של אבא שלה". לא עולה לראש כרגע ,כשאני אזכר אני אוסיף
..

MoRaN SaShA

New member
"אמא חורגת? מה היא שלגיה?"

חחחחחחחחחחח אבל מה!! חח זאת לא אמא שלה.. זאת אשתו של אבא שלה חחחחחחחח זו עדיין יכולה להיות אשתו ולא אמא שלה חחח לא הבנתי מה לא בסדר במשפט חחחחחחחח נשמע קצת מצחיק אבלל חחח הקטע עם ה"והאמא החורגת שלך.." "אמא חורגת? מה היא שלגיה?" חחחחחחחחחחח

nofnof12

New member
עונה

אבי למיקה בבית חולים: לא כי לתלוש לאיטלקי את השפם זה יותר טוב. מיקה: אני כאן רק כי החריכו אותי. אתם קולטים איזה חיים משעממים היו לנו אם לא היינו מכירים את משפחת דביר? אדם: לא יודעת... איה: אנחנו תמיד מאכילים אנשים שחזרו אחרי שחטפו אותם אתה המצאת את זה. ניני: כל הדיאלוג שהוא נפרד מרוני [או יותר נכון דניאל] רוני: היה לה חבר אם סיכת ביטחון בלחי נטשה: הדיאלוג שלה עם עומרי שאחריו הוא מנשק אותה נטשה ועומרי בסרט עומרי: אין לך מושג כמה זמן לא ראיתי סרט נטשה: אין לך מושג כמה זמן לא ראיתי סרט עם סילבסטר סטאלון עומרי: כן אה? אין עליו... נטשה: נכון. גם מכוער וגם לא יודע לשחק
דורי: אנחנו אחים מאוד קרובים
בבית חולים אדם ודורי.. דורי: אאא יש לי ראיה מצויינת. אדם: אהה כן מה רשום שם? דורי: דרוש מוח להשתלה עבור אדם הלוי
ניצן: כשניני דואל אותה אם היא מוכנה לעבור את הניתוח כדי להציל את דגנית וניצן עונה "תגיד אתה מוכן להפסיק לשאול שאלות אידיוטיות?!" דגנית- קוראים לי דגנית. דגאאנית. ד ג נ י ת תפנימי את זה לא חוחית לא דנית לא סתוונית. דדי- אין רותם- צאו מהדיכי, כבר שכחתם איזה כיף זה להיות בני 10? בן בן- אין אבנר- אין אלכס- אין עמרי- הקטע עם נטשה למעלה^ מולי- אין רוחלה- אין

למעלה