עונה
אבי למיקה בבית חולים: לא כי לתלוש לאיטלקי את השפם זה יותר טוב. מיקה: אני כאן רק כי החריכו אותי. אתם קולטים איזה חיים משעממים היו לנו אם לא היינו מכירים את משפחת דביר? אדם: לא יודעת... איה: אנחנו תמיד מאכילים אנשים שחזרו אחרי שחטפו אותם אתה המצאת את זה. ניני: כל הדיאלוג שהוא נפרד מרוני [או יותר נכון דניאל] רוני: היה לה חבר אם סיכת ביטחון בלחי נטשה: הדיאלוג שלה עם עומרי שאחריו הוא מנשק אותה נטשה ועומרי בסרט עומרי: אין לך מושג כמה זמן לא ראיתי סרט נטשה: אין לך מושג כמה זמן לא ראיתי סרט עם סילבסטר סטאלון עומרי: כן אה? אין עליו... נטשה: נכון. גם מכוער וגם לא יודע לשחק
דורי: אנחנו אחים מאוד קרובים
בבית חולים אדם ודורי.. דורי: אאא יש לי ראיה מצויינת. אדם: אהה כן מה רשום שם? דורי: דרוש מוח להשתלה עבור אדם הלוי
ניצן: כשניני דואל אותה אם היא מוכנה לעבור את הניתוח כדי להציל את דגנית וניצן עונה "תגיד אתה מוכן להפסיק לשאול שאלות אידיוטיות?!" דגנית- קוראים לי דגנית. דגאאנית. ד ג נ י ת תפנימי את זה לא חוחית לא דנית לא סתוונית. דדי- אין רותם- צאו מהדיכי, כבר שכחתם איזה כיף זה להיות בני 10? בן בן- אין אבנר- אין אלכס- אין עמרי- הקטע עם נטשה למעלה^ מולי- אין רוחלה- אין