בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ריקי המלכה ושקובי יילך לעזאזל
B BryNicky New member 8/7/03 #57 חחחח....!!!! עזבו את קובי המסכן תראו איך החיים שלו בזבל (והכל באשמתו) חחחח זה מצחיק שהם ככה רבים.. אבל ריקי הייתה צריכה לענות לו.. אם היא הייתה עונה לו לא נראה לי שהיינו יוצאים מהפרק חיים (תרתיי משמע ) ריקי מלכת היציאות.. חח איזה מאמי היא..
חחחח....!!!! עזבו את קובי המסכן תראו איך החיים שלו בזבל (והכל באשמתו) חחחח זה מצחיק שהם ככה רבים.. אבל ריקי הייתה צריכה לענות לו.. אם היא הייתה עונה לו לא נראה לי שהיינו יוצאים מהפרק חיים (תרתיי משמע ) ריקי מלכת היציאות.. חח איזה מאמי היא..
B BryNicky New member 8/7/03 #58 נ"ש ניסיון חתימה.. ...................יוהווווו................................!!!!
B BryNicky New member 8/7/03 #60 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifניסיון חתימה!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif א-ח-ר-ו-ן-!-!-!-!
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifניסיון חתימה!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif א-ח-ר-ו-ן-!-!-!-!
נ נועוש 18 New member 8/7/03 #61 נכון קובי יה באמת מגעיל. הוא עבר כל גבול, מה זה היה אמור להיות?. בדיוק כמו אבא שלו.
L LuZ dE EsTrElLa New member 8/7/03 #63 זהו בדיוק../images/Emo45.gif איך הוא מעיז לומר לה את זה מילא גמל , טוב נו אז מכשפה טוב נו אז אל תגעי בי אבל את רצחת את אבא שלך שמת אותו בתנור כאילו חומה ה-ג-ז-מ-ה
זהו בדיוק../images/Emo45.gif איך הוא מעיז לומר לה את זה מילא גמל , טוב נו אז מכשפה טוב נו אז אל תגעי בי אבל את רצחת את אבא שלך שמת אותו בתנור כאילו חומה ה-ג-ז-מ-ה
C ComputerMaster New member 8/7/03 #68 האמת? מה שהכי אהבתי זה הנאום שלי נירה, איך היא תקעה לשאול יפה יפה....חחחח והכי אהבתי את איך שהשוטר נכנס בסערה, כאילו זה משחק ילדים שם..חחחח והיציאות של קובי: "בטח דפקת לאבא שלך סיר בישול בראש..."חחחח...
האמת? מה שהכי אהבתי זה הנאום שלי נירה, איך היא תקעה לשאול יפה יפה....חחחח והכי אהבתי את איך שהשוטר נכנס בסערה, כאילו זה משחק ילדים שם..חחחח והיציאות של קובי: "בטח דפקת לאבא שלך סיר בישול בראש..."חחחח...