משחק החיים עכשיו

Dafi the Mighty

New member
איזו מסכנה מישל!

רק הצליחה להיפטר מהנדנודים של ירון, אחר כך הגיע שאול והיא גילתה שכל החיים שלה היו מבוזבזים בגלל הנירה הזו, אחר כך נירה הגיעה והיא ושאול דיברו ועוד יותר הציקו למישל שרצתה בסך הכל לשבת ולחשוב בשקט וגם קצת לדבר עם שאול על ירון- ועכשיו היא צריכה עוד פעם לדבר עם ירון על אבא שלו, שזה בטח ממש... אם היא תספר לו... וואי וואי... אפי מתרשל בתפקיד שומר הסודות! אולי מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל עובר על יעל הזאת?!
זיו?! את זיו היא מנשקת?! מה... מה... מה...?! זיו חמוד כזה, מהחיבוק הזה שלו איך לעזאזל היא הגיעה למסקנה שהוא רוצה אותה?! זו הייתה בכלל סצנה מאד מוזרה... ואין מספיק רותם!
לא בסדר... אני רוצה רותם
חחח, נקרעתי מקובי\ריקי\בתיה. חחח, ריקי בכלל... איך קובי ירד עליה, מסכנה... ועוד על הטראומה שלה עם אבא שלה הוא מציק לה. מסכנה.

נועוש 18

New member
ניראה לי שמישל באמת מסכנה.

אפי הזה לא יכול לשמור על סוד, ריקי באמת הייתה מסכנה.

BryNicky

New member
חבל"Z../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה פרק גדולללללללללל!!!!!!!!!!! ריקי וקובי קרעו אותי מצחוק.. אלק "את כולם את רוצחת!! תתרחקי ממני יא חתיכת מכשפה מטורפת!!!!" חחחח....זה הפרק הכי יפה שהיה עד עכשייו!! היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה-!-!-!-! איזה צחוק מוזר יש לליה.. שלא נדבר על של ירון.. ליה: "מותק אותי לא תמצא בלי בגדים על אי בודד" חח זה היה ענק!! פרק נדיר!! תגובות כולללללללם

BryNicky

New member
אה וגם....!!!!

זאת רק אני או ש....
זיו ושירן היו מזה מתוקים היום ביחד!!!!
אם קובי וריקי ימשיכו לריב אני יצטרך כדורי דיכאון
ליה וירון מתחילים להיות נסבלים
היום גילינו צד חדש של ליה *ראו הודעה קודמת שלי*
שאול פשוט רכיכה!! הוא לא יכול אפילו לענות לאישתו המטורפת!!
החולצה של אפי מתחילה להדאיג בקשר לנטיות המיניות שלו
איפה אלפסי?!?!?!?! מה גם אותו ריקי רצחה..?
רותם סלחה לאודי יותר מדי בקלות
מישל באמת הולכת להגיד לירון סוף סוף מי האבא שלו.. או שלא. תגובות

or 343

New member
היא כ..... ../images/Emo58.gif

היא כן תגלה לו ששאול אבא שלו, ואז הוא יפרד מליה , ואז נראה לי שליה תגלה שהיא בהריון.. בלה בלה...תבלע כדורים.......

HaDaRoSh

New member
אהה ודרך אגב (ל - BryNicky)

את לא תצטרכי לקחת כדורי דיכאון כי ריקי וקובי יחזרו להיות יחד

BryNicky

New member
חח אוקי טוב לדעת..

וקוראים לי אורטל.. הינה האיציק שלי אם בא לך: 171862005

י ר ח י ת

New member
שזה ספוילר!

אני פתחתי הודעה וגיליתי משהו שלא רציתי ואת כתבת גם ספוילר בכותרת!

י ר ח י ת

New member
את כן!../images/Emo58.gif

את ענית למישהי על השאלה אם מיכל תספר לירון ב "היא כן" זה ספויילר!

למעלה