משחק החיים עכשיו

HaDaRoSh

New member
משחק החיים עכשיו

טוב חברה הפרק עומד להתחיל תהנו

הפרק היומי..../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

חחההה
משוגעת אחת!!!!! עכשיו הרגת גם את קובי

carmit4

New member
איזה פרק מצחיק../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח זה היה אחד הפרקים המצחיקים שראיתי, איך בתיה אמרה לריקי: "מחצת לו את המוח כמו איזה ג'וק"...חחחחחחח, כן, בטח... וכשיעל אמרה לזיו שהיא חשבה שהוא רוצה אותה כמו כולם, הרגה אותי מצחוק ואיך שהשוטר צעק על בתיה חחחחחחחח מגיע לה!!!!!! וכששמע שריקי וקובי רבו הוא נכנס מבוהל ושאל "מה קרה?" חחחחחחחחחחחחחחחח וכשקובי אמר לריקי: "אל תתקרבי אלי אני לא רוצה למות".. חחחחחחחחחחחחחחחח וראיתם את החולצה של אפי??? חחחחחחחחחחח וואי הנירה הזאת בא לי להרביץ לה, מתי היא תבין ששאול לא רוצה אותה??? ולסיום: ראיתם איזה יפה יעל שרה?

נועוש 18

New member
נכון זה היה פרק מצחיק.

יעל שרה יפה, מגיע לבתיה איך שהשוטר צעק עלייה.

"סתמי כבר יא ניג'ס../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif"../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

כל היום דפקת לי ת'ראש..
קורעעעעעעעעעע

"בטח נתת לאבא שלך שמאל|../images/Emo79.gif

סיר בישול בראש או שהכנסת אותו לתנור.." חח קובי לריקי.. איזה קטעים.. איך הוא קורא לה רוצחת, מכשפה, שטן.. חחח

נועוש 18

New member
לא אהבת את הקטע....................

שקובי אמר לריקי בטח הרגת את אבא שלך.

yaniv002

New member
ראיתם איך שקובי התכרע על ריקי?

במשך שתי סצינות? הוא אמר לה שהיא כמו גמל, שהיא מכשפה, שהיא הרגה את אבא שלה ודחפה אותו לתנור או דפקה לו סיר בישול בראש, שהוא לא רוצה להתקרב אליה, שהיא הרגה את אבא שלה את תומר אבל לא אותו, שהיא שקרנית. WOW

HaDaRoSh

New member
כן אהה חחח

מצד שני היא מסכנה מה הוא אומר לה שהיא רצחה את אבא שלה

h e n y

New member
פרק נחמדד

מה זה ריחמתי על ריקי!!!! איך שקובי צרח עליה, מסכנהההההה יעל הזאת עיצבנה אותי!!!!! במיוחד איך שהיא דיברה עם ליה... בואנה, נירה כול כך משכנעת!!!!! שיתקה את שניהםםם איזה מפגרת בתיה הזאת.... וכואב לי על ירון וליה, היה כול כך כיף לראות אותם יחדדד

למעלה