משחק החיים=גזענות

י ר ח י ת

New member
יש תאוריה כזאת

שגרגמל מסמל את היהודים המכוערים והדרדסים הכחולים את הנוצרים יפי הנפש

LuZ dE EsTrElLa

New member
אה וואלה נכון..וגם בסיפורים של האחי

האחים הגרמנים שכחתי איך קוראים להם..שכתבו את כל הסיפורים...שלגיה, הברווזון המכוער לא יודעת כל אלה שמעתי שהתאוריה היא שהמכשפות זה היהודים וכמו שאמרת הנוצרים יפי הנפש אלה הגיבורים היפים...

עדן לוי

New member
האמתי ש-chupa chups צודקת...

באמת כל אלה שאמרתם (ריקי, נירה, ואפילו יעל) הם בעלי עור לבן אבל הם לא באמת רעים הם פשוט "אנושיים" (ירון וליה לדעתי, הם כבר לא כל כך אנושיים, הדמויות שלהם מושלמות וטובות מדיי וזה כבר לא אמין, אבל זו כבר נקודה אחרת...) הרעים האמיתיים בסידרה הזאת הם: אלפסי 2 האנשים שלו ואודי(שהוא רשע אמיתי בנאדם שמסוגל לעשות את מה שהוא עשה לענבר הוא ממש לא "אנושי") והם באמת שחומי עור, אני לא יודעת אם ואיך זה קשור לגזענות אבל זאת עובדה... אבל ת'אמת שם הפושעים היו לבנים זה באמת היה פחות אמין...

../images/Emo41.gifלי מישהו אמר שהדרדסים...../images/Emo41.gif

נאצים בגלל שהם כחולים או משהו כזה.....

Chandler Rulz

New member
אויש נו! ודרדסבא הוא מה-KKK כי יש

לו כובע אדום.. איזה שטויות! כמו התיאוריה ששאלתיאל קוואק זה גם גזעני דולף העורב=אדולף ושהוא מנסה להשתלט על כולם! וגם פעם היה פרק שכל הציפורים הצדיעו לדולף וצעקו "דולף הוא הצדק"... שטוות במיץ גויאבות מוגז!

The best DJ

New member
למה אנשים משועממים...?!

דרדסית...היא בהתחלה היתה רעה (כשגרגמל יצר אותה..) שערה היה שחור ועיניה חומות כביכול יהודיה פתאום שהיא נעשתה להיות טובה שערה הפך בלונדיני ועיניה כחולות....נוצריה יפת נפש..

י ר ח י ת

New member
ככה!

סתם מחפשים לראות איך שונאים אותנו בעולם! אולי שונאים אבל למה להאשים את הדרדסים?? די!! אל תהרסו לי את הילדות!!

™Tornado

New member
זה כן דרדס-אבא

באנגלית קוראים לו PAPA SMURF ומסתבר שהייתה גם דמות של דרדס סבא, שנראתה הרבה יותר זקנה מדרדס-אבא עם הכובע האדום, והיא נקראה GRANDPA SMURF הכל בַאנגלית חבריי!

xander55

New member
עשיתם לי אולקוס ../images/Emo129.gif

את מי זה מעניין? אם באמת היה אכפת להם הם היו אומרים משהו, והשחקנים מסכימים לשחק את העבריינים למרות שהם שחומים, אז מי את שתבואי ותגידי דברים כאלה? בכלל, לא אהבתי את הגישה שלך, את חושבתת את עצמך יותר מדי. לא יהרוג אותך להתנהג בנימוס. וחוץ מזה, ריקי לא רעה והיא גם לא ממש מלאך, נירה היא רעה נטו, אין בה טיפת טוב, אבל ריקי?! ריקי מציאותית, היא לא ליה, תודה לאל, ליה בהתחלה הייתה קדושה מעונה, גם ירון, שניהם השתפרו, הרסו לבתיה את הדמות, רגע יש לי רעיון לטופיק...טוב, זהו בנתיים.

xander55

New member
אה... ועוד משהו ../images/Emo129.gif

קראתי את המשך השרשור ורק רציתי לומר, שרק אתם בוחרים אם להפגע או לא, אני די מזרחי, אני חושב, אני חצי פרסי חצי תמני, וממש לא מעניים אותי מה חושבים על העדות הללו, אני אפילו צוחק עליהם, ז"א על העדה שלי, תלמדו לעשות צחוק מהכל ולא אנחנו רק נמשיך להפגע, אם נראה לאנשים שלא אכפת לנו הם יפסיקו עם זה, זה כמו מה שעושים להומואים ולסביות, זה יפה? אני לא יפה נפש, בכלל לא, אבל יש דברים שמרתיחים אותי, וזה שעשו סדרה או סרט גזעני, ביג דיל, גם אנחנו עושים עליהם, מייצגים אותם כרשעים, ואנחנו לא מעבירים ביקורת על עצמנוף אולי זו הבעיה, אז כל יפיי הנפש, סתמו ותסתכלו בתוככם טוב טוב, אולי משהו שם, אצלכם הוא גזעני. אה...ולפני שאתם לוחצים על שלח, קראו את ההודעה שלכם, כי אתם לא תמיד מחמיאים לעצמכם.

למעלה