משחק החיים=גזענות

eyal-m

New member
למה למחוק???הוא כבר יגרר לדפי

ההמשך גם בלי שתימחק אותו אדוני המנהל המחליף

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifחחחחחחחחח../images/Emo36.gif

בחיים לא שמעתי כאלה שטויות. מה
אין לך מה לעשות בחיים מאשר למצוא שטויות כאלה
הרי הכל יצא במקריות...ודרך אגב, הנה אם זה מנחם אותך, שחר עדן מרושע וחלקלק, אבל הוא הפלא ופלא (איך זה יכול להיות
) בעל אור בהיר

LuZ dE EsTrElLa

New member
בעל עור בהיר../images/Emo9.gif

לא אור
בהיר... וכמוהו כפי שכבר צויינו לעי"ל אממ.. יעל שירן נירה ארז בתיה

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifה"אור" בהיא זה רק טעות במק

זה רק טעות במקלדת כי ה"ע" מתחת ל"א" אז לא לחשוב שאני דסלקטית

NeTuSh2

New member
אבל...

יכול להיות.. אבל, ירון הוא דמות טובה!! והוא שחום ואילו.. ארז הוא דמות רעה והוא לבן.. גם נירה וריקי לבנות.. קובי לבן...:) בעצם כל הסדרה לבנה.. חוץ מירון, אודי והפושעים:) למרות שגנגנה דווקא לבן ו-זהו

love amor

New member
טוב די תפסיקו להגיב

להודעה המטומטמת הזאת!! זה ההודעה האחרונה בנושא! (חח כי אני אמרתי!
)

אהמממ

ירון לא שחום אמנם אבל ממש לא אשכנזי אז הנה מה הקשר? וארז עם הסמים אבל הוא לא פושע ממש בסדרה אלא עוד נער שעשה טעות כמו כולנו! ונירה לבנבונת ומכשפה!

chupa chups

New member
אנשים באמת....

אני מבקרת מידי פעם בפורום הזה בתור צופה ואני מאוד נהנת מהסדרה עצמה! =) אבל אפשר לקחת הודעה רצינית קצת יותר ברתינות ועם קצת פחות תגובות מממ לא יודעת איך להגיד אבל נראה לי שהמילה היא לא בוגרות... אני חושבת שהיא כן עלתה על משהו וזה כן משהו שמושרש בחברה שלו ולא משנה מה תגידו אבל הפושעים "המסוכנים" ו"הרעים" באמת בעלי עור שחום! אני לא מתכוונת לנירה שעושה דברים מתוך דחף ואהבה או ריקי שכולם חושבים שמקסימה... או אפילו יעל שאפשר לראות את הרצון שלה בתפקיד כסיבה לרוע שלה.... אני מתכוונת ואני חושבת שלזה התכוונה גם זו שעלתה על זה שהפושעים מהעולם התחתון- אלפאסי ובמיוחד השני עוזרים שלו, אנשים שעושים דברים שעוברים על החוק גם במציאות ולא מתוך אינטרס של טלנובלה, הם שחומי עור ומכך מסתבר שהם מעדות המזרח. אז נכון שגנגנה הוא בהיר.. טוב אז אחד בהיר... מדובר בבעיה שאני אישית חושבת שהיא עכשיו פחות חמורה מבעבר אבל בהחלט קיימת והתעלמות הכחשה או סתימת פיות לא יעזרו פה

NeTuSh2

New member
המממממממ ../images/Emo13.gif

נכון... גם אני חושבת שבקשר לפושעים... אלפסי והעוזרים שלו.. אז שמו שחומי עור בגלל זה נראה לי אבל היא אמרה שאת כללל הרעים... כולל אודי וזה... S:

היי

קראתי אותך ולא נראה לי שיש על כך דגש בסדרה נכון שבחברה הישראלית יש דגש על כך וזה מטופש לחלוטין! אבל זה כבר נושא אחר שוודאי שייך לפורום אחר.

לאורלי

למה את חושבת את עצמך? זו בסה"כ סדרת טלויזיה, את בטח אוהבת סדרות כמו הבורגנים ששם אין בכלל מזרחיים, זו לא גזענות? גם בלגעת בעושר ובלחיי האהבה הופיעו מזרחיים או שחורים בשפתך בתפקידים ראשיים וכן גם הטובים-דן תורג'מן,וזאת ששיקחה איתו שכחתי איך קוראים לה גם דורון מלחיי האהבה לא נראה לי לבן.... אבל זה בכלל לא העניין את וההודעות שלך לא תצליחי לשנות סטיגות שקיימות הרבה לפני שנולדת, ההצלחה מדברת בעד עצמה העם שלנו אוהב את זה(כי זה משהוא מכיר) ובתור מרוקאית גאה שלא נעלבת מדברים כאלה אני מציעה לך להנות מהסידרה הזאת כי באמת מצוינת במקום לחפש שטויות

™Tornado

New member
מספיק כבר עם הבכיינות על הקיפוח

זה נמאס כבר, אי אפשר יותר, אתם כל הזמן רק בוכים ובוכים. ומילא אם היה משהו במה שאת מתבכיינת עליו- אבל זה פשוט לא. תגידי, את מחפשת בכוח איפה דופקים ומקפחים את עדות המזרח? מי מתייחס בכלל לצבע העור כשהוא מסתכל על הסדרה, הא? תני לראות תוכנית בשקט, יא אללה, את מי זה צריך לעניין איזה צבע יש לזה או אחר. די נמאס כבר, כל הזמן אתם רק בוכים. כל עניין אצלכם זה המזרחים המקופחים, והאליטות האשכנזיות. די, חלאס, זה כבר מזמן עבר מהעולם טענות הקיפוח האלה. מספיק. כפי שנאמר פה כבר, הטענות שלך, חסרות כל בסיס. גנגנה, ששוחק ע"י דוד קיגלר, לא היה יותר מדי שחום, ואפילו קרוב ללבן. אלפסי, שמשוחק ע"י אייל רוזלס (שלי נשמע די אשכנזי), גם לא בדיוק שיא השחימות. נכון, שני הרוצחים די שחומים, אבל אני מניח שלא זו הייתה כוונתם של התסריטאים, להצביע על איזשהו רמז לגבי מוצאם. נירה בהירה ומשחקת תפקיד של רעה, כמו גם התפקיד של שירן. ענבר, מאידך, היא שחומה, והיא לא משחקת תפקיד של נבלה... אז לסיכומו של עניין, מספיק עם ההתבכיינות הזו של קיפוח, כי עד שלא תפסיקו להתלונן על קיפוח (שכבר מזמן מזמן מזמן מזמן) לא קיים, תמשיכו להרגיש מקופחים, וזה ללא סיבה. לא להאמין על מה את מסתכלת כשאת רואה טלוויזיה... תצאי מזה...

The best DJ

New member
קראתי את התגובות ואני מסכימה עם כול

ן..ועם רוצים להאשים סידרה בגזענות צריכים להשים את הדרדסים!

למעלה