משחק החיים=גזענות

משחק החיים=גזענות

מישהו שם לב שכל הפושעים בסידרה משחק החיים הם שחומים? וכל הגיבורים לבני עור? מישהו הבחין בכך? מעניין ותמוה שבכל פעם שעולה כזו טלנובלה או סידרה ישראלית(אפילו שבתות וחגים...) היא מוצפת במסרים שליליים על החברה שכאילו שחומי העור מעידות המזרח תמיד אלו מהעולם התחתון וכל האשכנזים -נמצאים באליטה, עד מתי יעשו לנו שטיפות מוח, עד מתי הקיפוח ימשך? כולם מדברים על קידום והתקדמות וראש פתוח....ודווקא המדינה שעברה שואה היא בין המדינות הכי גיזעניות-אחת לרעותה... אודי(שחום)-אדם מרושע ארז=(מעשן סמים ופסיכופט מרושע) 3 המאפיונרים(שחומים)=רוצחים אני רוצה להוסיף שאת הודעה זו שלחתי לתלונות לערוץ 3 ולא קיבלתי שום התייחסות, כתבתי הודעה זו גם בפורומים אחרים וקיבלתי תגובות מעטות אבל רובן ממחישות את האפליה והגזענות שעדיין נמשכת . קיבלתי תגובות של :"זה פסה" , זה "כבר לא אקטואלי" או שזו המציאות וזו הסיבה שיש הרבה מזרחיים בכלא....כל מיני תגובות שאני אפילו לא רוצה לבטא את מה שיש לי לומר עליהן... כל מה שאני רואה ואנשים מעדות המזרח רואים היטב זה משהו אחר לגמרי מהאופי שכל האשכנזים מציירים. ולמה? כי תמיד קל להתכחש ותמיד קל להביע עמדת התגוננות או להגיד "זה כבר לא אקטואלי" ועד שמישהו לא מתקומם נגד עוולות החברה, כלום לא משתנה! אז אנא תקראו את ההודעה שלי, ומי שבאמת איכפת לו יכול לעזור לי קצת לשנות את העוולות האלו. שאנשים ממשיכים לשתוק וממשיכים לתת לאחרים לעשות ככל העולה על רוחם במקביל להשפיע על ילדים ואנשים בצורה שלילית-כדאי לעצור אותם ואפשר. זה לא קיים רק במשחק החיים, זה קיים בכל תוכנית ישראלית שהיא.כל תוכנית! אפשר לראות את העיניין הזה בתגובות על המוזיקה המזרחית שעדיין קימות, שמוזיקה זו היא פחות טובה מסגנונות אחרים ושהיא "משתלטת" על התעשייה המוזיקלית ועוד כאלו שרק מדגישים שהגזענות עדיין קיימת .

י ר ח י ת

New member
תגובה

ריקי - לא שחומה - רעה נירה - לא שחומה -רעה יעל - לא שחומה - רעה שירן - לא שחומה - רעה יום טוב

מה פתאום../images/Emo70.gif

אולי רובם לבנים אבל גם גנגנה ואלפסי לא שחומים
וקובי די שחום....

י ר ח י ת

New member
בקיצור

אין מה לעשות נגד זה! ככה זה במדינתנו הקטנטונת תודי שאם ירון היה אחד מהמאפיונרים זה לא היה אמין.... סורי...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifיש לי רק 3 דברים להגיד לך:

שטויות שטויות ו.... שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שלא קיבלת שום התייחסות כי את/ה סתם מפגר/ת שלא יודעה/ת מה היא רוצה מהחיים שלו/ה! אז בבקשה אם אין לך משהו טוב להגיד את/ה מוזמן/ת לצאת מהפורום הזה ולא לחזור יותר בחיים

LuZ dE EsTrElLa

New member
ממממ.......

שירן רעה והיא לבנה נירה רעה והיא לבנה בתיה רעה והיא לבנה שאול קרח והוא טוב (חחח מה הקשר
) קובי חתיך בטירוף והוא מניאק ריקי היא שחומה והיא הכוכבת האמיתית של משחק החיים
וירון לא לבן
ואלפסי משחק טוב את ה- ה-קטן קטן ומסוכן
אני לא חושבת שזה נכון מה שאת אומרת...

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo3.gifקצת...../images/Emo8.gif../images/Emo5.gif

מה, לא
לבנה אשכנזיה היא (כן) אבל היא לא נראית.. דרך אגב ריקי היא במציאות (כלומר, יעלי) ממש לא מרוקאית למרות שהיא ממש נראית

eyal-m

New member
היא במציאות הרבה יותר רגועה ולא

עצבנית כמו ריקי אז ברור שהיא לא מרוקאית :)

LuZ dE EsTrElLa

New member
אייל אני מבקשת... אתה גזען?!

אני מרוקאית ואני בת-אדם מאוד רגועה...בדרך כלל... אז דיי עם השטויות כי זה תלוי באופי של הבנאדם, בחינוך שהוא קיבל ולא במוצא שלו...אז...

../images/Emo41.gifנראה לי שהשרשור הזה ימחק..../images/Emo3.gif

זהו שרשור סתמי שלא מוביל לשום מקום
וביחד הגענו למסקנה שטיעונים האילו שטוטיים ולא נכונים אז למה סתם ללכך

למעלה