Don Nirtin
New member
../images/Emo87.gif תשובותתתתתתת../images/Emo3.gif
אני יורקת מים על איזו אחת. סתם. לא חשובה. מי אני ומה הקישור שלי למים דווקא? אנג'ליקה באמוריה- היא עומדת מאוחרי מזרקה. יש לה קווסט לקוסמים ששולח אותם דרך אקווה רואד כדי שיגיעו לבעלה התקוע על גבו של לוויתן ומבקש להשיג חתיכת ירח.
אני כלואה כל ימי חיי במעמקי המים, חוזה בכרישים, וממתינה לאנשים רבים שיגיעו אליי... מי אני? קרטה המכשפה שנמצאת במעמקי אקווה רואד. אני ילדה קטנה מעצבנת ומתחננת שיהרגו אותי. כמה חבל שאני רק NPC. מי אני? (חידה קלה מדי...). שומי
אני רודנית, מרושעת, וכל מה שמעניין אותי הוא תה טעים ולהעניק לפנים שלי מראה כמו של נערה בת 20. מי אני? ארנדה המלכה של אריאנט. כשתעברו לידי, לא תשימו לב, אך אני רומז על קיומי. מי אני? (כן. חידה קשה....). החידה הזו קשה ואף אחד לא הצליח לפתור אותה. בליפרי במפה של כדורי הפרווה הבהירים והכהים, ישנו איש עירום המעלה ומוריד עלה תאנה. זה רמז שישנו HIDDEN STREET שם.
תודה למשתתפים
אני יורקת מים על איזו אחת. סתם. לא חשובה. מי אני ומה הקישור שלי למים דווקא? אנג'ליקה באמוריה- היא עומדת מאוחרי מזרקה. יש לה קווסט לקוסמים ששולח אותם דרך אקווה רואד כדי שיגיעו לבעלה התקוע על גבו של לוויתן ומבקש להשיג חתיכת ירח.