משחק החידות

• פותח הנושא btekx
  • פורסם בתאריך

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif תשובותתתתתתת../images/Emo3.gif

אני יורקת מים על איזו אחת. סתם. לא חשובה. מי אני ומה הקישור שלי למים דווקא? אנג'ליקה באמוריה- היא עומדת מאוחרי מזרקה. יש לה קווסט לקוסמים ששולח אותם דרך אקווה רואד כדי שיגיעו לבעלה התקוע על גבו של לוויתן ומבקש להשיג חתיכת ירח.
אני כלואה כל ימי חיי במעמקי המים, חוזה בכרישים, וממתינה לאנשים רבים שיגיעו אליי... מי אני? קרטה המכשפה שנמצאת במעמקי אקווה רואד. אני ילדה קטנה מעצבנת ומתחננת שיהרגו אותי. כמה חבל שאני רק NPC. מי אני? (חידה קלה מדי...). שומי
אני רודנית, מרושעת, וכל מה שמעניין אותי הוא תה טעים ולהעניק לפנים שלי מראה כמו של נערה בת 20. מי אני? ארנדה המלכה של אריאנט. כשתעברו לידי, לא תשימו לב, אך אני רומז על קיומי. מי אני? (כן. חידה קשה....). החידה הזו קשה ואף אחד לא הצליח לפתור אותה. בליפרי במפה של כדורי הפרווה הבהירים והכהים, ישנו איש עירום המעלה ומוריד עלה תאנה. זה רמז שישנו HIDDEN STREET שם.
תודה למשתתפים

miss_t

New member
איזה רעיון גאוני וחידות קשות!

גם אני אנסה:
אמנם אני נראה כמו מלאך, אבל מה שיוצא ממני מקולל- מי אני?
להבות סגולות מקיפות אותי- מי אני?
אני רוקחת שיקויים עם צפרדעים בתוכם- מי אני?
יש לי שלושה זנבות, ואם תתקפו אותי, לא אהסס לקלל אותכם בשלל הקללות האפשריות, מי אני?
אמנם הקפיצה שלי עושה רעידת אדמה, אבל בסך-הכל נקלעתי לבית של מישהו אחר, מי אני?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif פתרתי את כולם חוץ מאחד ועוד אחד שאני

ךא בטוח..
אמנם אני נראה כמו מלאך, אבל מה שיוצא ממני מקולל- מי אני? בוגי או הפיה החומה..
להבות סגולות מקיפות אותי- מי אני? לא יודע..
אני רוקחת שיקויים עם צפרדעים בתוכם- מי אני? מאלאדי
יש לי שלושה זנבות, ואם תתקפו אותי, לא אהסס לקלל אותכם בשלל הקללות האפשריות, מי אני? שועל בKFT שמוציא 3 זנבות
אמנם הקפיצה שלי עושה רעידת אדמה, אבל בסך-הכל נקלעתי לבית של מישהו אחר, מי אני? מאשמום- מופיה במפה "בית של מישהו אחר"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
מנסה

1) Alfonse Green? אם אנחנו מדברות על ה-Nependeath's Honey במקרה.
3) Malady? 4) Samiho 5) Green King Goblin? אני בעד לעשות את זה שרשור קבוע.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif החידה היומית/שבועית..

אפשרות שבכל סופ"ש בשאלון שבועי ישימו חידה, או בכל התקדמות יומית.. גן צריך לפתח את "הבנה אותי"

פתרתי את כולם, חוץ מאחת XD

1. הפיה עם הנפיים החומות (לגבי זאת אני ממש לא בטוח) 2. ההוא שהופך אותך לגנב (DARK LORD או משהו כזה). 3. מלאדי (ההיא שכולנו מכירים מהמשימה לרמה 40 -_-. 4. נו השועל הזה בעל שלוש הזנבות three tailed fox (בקוראן פולק טאון). 5. הפטריה הגדולה בהנסיס. מזה אתם מבינים שאני ממש לא טוב בשמות :)

btekx

New member
תשובה לשאלה 2

להבות סגולות מקיפות אותי מפלצת נינג'ה- ( Head Ninja ) בבקשה שאלות שקשור למייפל גולבאל...

Don Nirtin

New member
...../images/Emo87.gif

כולם ענו על השאלות הקלות אבל לא ניחשו נכון את השאלה השנייה. להבות סגולות- LATTERN PAPER בזיפנגו.

miss_t

New member
אוקיי,כולם ידעו חלק מהתשובות- התשובות הנכונות

אמנם אני נראה כמו מלאך, אבל מה שיוצא ממני מקולל- מי אני? כמובן שהקופים שמפילים בובות מקוללות
להבות סגולות מקיפות אותי- מי אני? הסוס המפחיד בבית הרדוף!
אני רוקחת שיקויים עם צפרדעים בתוכם- מי אני? מלאודי כמובן (spongbob,
יש לי שלושה זנבות, ואם תתקפו אותי, לא אהסס לקלל אותכם בשלל הקללות האפשריות, מי אני? כמובן שהחתול הכתום עם שלושת הזנבות בקוראן פולק טאון!|(נמצא גם בזיפנגו) (חרפוש מגעול, ווינגז -סחטיין על הניחוש!)
אמנם הקפיצה שלי עושה רעידת אדמה, אבל בסך-הכל נקלעתי לבית של מישהו אחר, מי אני? מאשם-מאם כמובן! (spongbob,טפשות זו דרך חיים,חרפוש מגעול
) טוב, מקווה שנהנתם מהשאלות, היו ניחושים מגוונים באמת, וכל אחד לפי איך שהוא הבין את השאלה, בכל מקרה- התשובות האלו היו לפי הכוונה שלי

../images/Emo41.gifחידה../images/Emo41.gif

אני יורק על כל מי שעובר ליידי, אבל עם המון סבלנות אוליי תגלו את הצד המתוק שבי. מי אני??

spongbob

New member
../images/Emo110.gif טוב יש לי כמה..

אני חצי שחור וחצי לבן מופיע בעיקר ביער שלי, מי אני?
על גבי יש שק אפרסקים, אני בה מהחווה, מי אני?
אנשים תמיד מנסים לעשות אותי בpq אבל אני בכלל בלפריי, מי אני?
על השער אני שומר, מצוייד במגנים וגרזן, מי אני?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

miss_t

New member
ניחוש ל4

גייט קיפר!! האאאאא! ראיתי אותו הוא מפחיד לאללה!!

Don Nirtin

New member
הממ ננסה../images/Emo87.gif

הראשונה קשה.. יש כמה יערים.. מאנון לא עונה להגדרה הזו.. אלא אם התכוונת לKENTAS השחורים... השנייה- הקופים של MU LUNG. peach monkey. השלישית... לא יודע
הרביעית... Gatekeeper.

למעלה