משחק החידות

• פותח הנושא btekx
  • פורסם בתאריך
מנסה ( אחלה חידות הם ממש קשות)

1.האיש זאב באל נאט? 2.הקוף בMU LUNG (כבר ענו) 3.horn tail? (יש לו PQ והוא בליפר) 4.ענו מקודם (gate keeper)

לבנדר א

New member
הו, זה ברור

אנשים תמיד מנסים לעשות אותי בpq אבל אני בכלל בלפריי, מי אני? EXP!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif לא ולא, עם עד שעה 12 בלילה

אף אחד לא יגלה אז אני אגיד

spongbob

New member
../images/Emo110.gif טוב הנה התשובות ../images/Emo41.gif

אני חצי שחור וחצי לבן מופיע בעיקר ביער שלי, מי אני? התשובה- מיקס גולם, חצי שחור וחצי לבן- מופיע בעיקר בforst of golem יער של גלמים
על גבי יש שק אפרסקים, אני בה מהחווה, מי אני? תשובה- ענו כבר נכון, monkey peach יש לו אפרסקים על הגב
אנשים תמיד מנסים לעשות אותי בpq אבל אני בכלל בלפריי, מי אני? התשובה- rush כמובן~! היצור הצהוב הזה בלפרי? תמיד מנסים לעשות rush בפיקיו [ראש- להכנס שוב מהר]
על השער אני שומר, מצוייד במגנים וגרזן, מי אני? תשובה- ענו נכון gate keeper
הודגש באמצעות מדגישומטיק

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עוד חידה

כובעים רבותי! כובעים! אני מלך הכובעים! - תודה לגלית

גם לי יש!

במדבר חם! אקצר לך את הדרך לויקטוריה,אבל תוסיף כסף. מי אני?
אמנם אני תייר,אבל יחסית לתייר אני יודע הרבה מאוד! מי אני?
אני אמנם מפלצת, אבל אל תתבלבלו ביני לבין npc! מי אני?
עשבי מרפא אותי מעניינים, בשבילו אקפוץ לעננים! מי אני? ועכשיו קלים:
אוי לי, אבד זכרוני, האם תוכלו לעזור לי אותו להשיב? מי אני?
איפה הכסף שלי? איפה הכסף שלי?! מי אני?!
אני מפלצת שעשויה מנייר! מי אני? עוד בהמשך... שיעלו לי לראש...

טוב נו.. מנסה

במדבר חם! אקצר לך את הדרך לויקטוריה,אבל תוסיף כסף. מי אני? - מנג'י? Oם או מי שמחזיר אותך מאריאנט עם הקווסט של מנג'י. לא עשיתי אותו, אז מנחשת עשבי מרפא אותי מעניינים, בשבילו אקפוץ לעננים! מי אני? - סאביטרמה או איך שלא קוראים לו? אוי לי, אבד זכרוני, האם תוכלו לעזור לי אותו להשיב? מי אני? - הזאת בלודי שצריך ללכת לאומגה סקטור למצוא בשבילה חתיכות זיכרון. לא זוכרת את השם שלה. נמי אולי? איפה הכסף שלי? איפה הכסף שלי?! מי אני?! - שומי ה#%@$

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אמנם אני תייר,אבל יחסית לתייר אני יודע הרבה מאוד! מי אני?- באריאנט הילד הזה שמכיר לנואת כל האנשים בעיר... הממ שחכתי איך קוראים לו..XD אני מפלצת שעשויה מנייר! מי אני?- BOOK GHOST?0.O?

יש לי 2 ניחושים

PAPER LANTERAN GHOST? היא עשויה מנייר לא? האיש הזה שלוקח 10K כדי לחזור שככחתי את שמו ועכשיו דברים שאני די בטוח לגביהם : שומי איבדה את הכסף קורין מלודי איבדה את הזיכרון אולי ביירון מאריאנט הוא התייר? או ספינל? וסבראטימה הוא זה שמתעניין בעישבי מרפא

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יאלה כגם אני..P:

אני תמיד רוצה להביא פרחים לאשתי, מי אני?
הלכתי לאיבוד, ובתחילה אינך יכול להבין אותי. אך בהמשך אני מבקש שתאכיל אותי בדגים. מי אני?
כל חיי אני בספרייה מחפש ספרים, ולמחזיר אותם אני מביא גבינה כפרסים.מי אני?
אני בא ב4 צבעים, וכמו כן בקטנים ובגדולים[גדולים רק 3]. מי אני?
יש לי זנב עשוי מעננים, ורק הזנב בא בשני צבעים. מי אני?
אני קטנה וחמודה אך מטילה קללות, מופיעה במשימה קבוצתית ובעלת כנפיים ורודות. מי אני?
עגול ומעופף עם קרניים קטנות, ומשני צדדי יש שתי להבות. מי אני?
ממני יש אך4 צבעים, וגם אחד שהוא מלך והוא ממש מדהים! מי אני? בהצלחה..:)

לבנדר א

New member
עונה

אני תמיד רוצה להביא פרחים לאשתי, מי אני? ג'ון, מלית' הרבור, שנותן משימות קפיצה.
הלכתי לאיבוד, ובתחילה אינך יכול להבין אותי. אך בהמשך אני מבקש שתאכיל אותי בדגים. מי אני? מופי מאורביס.
כל חיי אני בספרייה מחפש ספרים, ולמחזיר אותם אני מביא גבינה כפרסים.מי אני? וויז הנודניק מהספריה בתחתית המגדל שמוביל לKFT.
אני בא ב4 צבעים, וכמו כן בקטנים ובגדולים[גדולים רק 3]. מי אני? החתולים\אריות\קרנפים שיש באורביס ובאמוריה, באמוריה יש את השחורים הקטנים ובאורביס את כל שאר הצבעים.
יש לי זנב עשוי מעננים, ורק הזנב בא בשני צבעים. מי אני? השועלים מזיפנגו.
אני קטנה וחמודה אך מטילה קללות, מופיעה במשימה קבוצתית ובעלת כנפיים ורודות. מי אני? נשגב מבינתי.
עגול ומעופף עם קרניים קטנות, ומשני צדדי יש שתי להבות. מי אני? jr boogie.
ממני יש אך4 צבעים, וגם אחד שהוא מלך והוא ממש מדהים! מי אני? לוידעת.

../images/Emo6.gif

אני תמיד רוצה להביא פרחים לאשתי, מי אני? ג'ון הלכתי לאיבוד, ובתחילה אינך יכול להבין אותי. אך בהמשך אני מבקש שתאכיל אותי בדגים. מי אני? הכלב החמוד באורביס? כל חיי אני בספרייה מחפש ספרים, ולמחזיר אותם אני מביא גבינה כפרסים.מי אני? הספרן ששכחתי את השם שלו. wize? אני בא ב4 צבעים, וכמו כן בקטנים ובגדולים[גדולים רק 3]. מי אני? יש לי זנב עשוי מעננים, ורק הזנב בא בשני צבעים. מי אני? קלאוד פוקס? ניחוש עגול ומעופף עם קרניים קטנות, ומשני צדדי יש שתי להבות. מי אני? בוגי? ממני יש אך4 צבעים, וגם אחד שהוא מלך והוא ממש מדהים! מי אני? סליים? גם זה ניחוש פרוע, אין לי מושג כמה צבעים שלו יש

יש אדומים כחולים ירוקים וצהובים

לא כולל בחגים... אז זה מתאים... אבל אם הכוונה גם לקינג סליים יש 5 סוגים....

למעלה