משחק החידות

• פותח הנושא btekx
  • פורסם בתאריך

btekx

New member
משחק החידות

משחק שאנחנו שואלים חידות/עונים מה שקשור למייפל סטורי, לכיף!! -איפה אפשר לפגש את ברלוג (Jr. Balrog) אמיתי! תמיד!! (מופיע תמיד ולא בצינוק שמופיע פעם אחד כול 24 שעות...) -איפה תוכל למצוא ספינקס? ישנם 2 מקומות שתוכל לראות את הספינקס, יודע תשובות?? יש חידות?? תשרשרת כאן!

Don Nirtin

New member
..../images/Emo87.gif

הבלרוג הצעיר מופיע בצינוק באנט טאנל הראשון למטה במפה. האמיתי והיותר קשה יופיע במפה האחרונה בצינוק ב"הבידוד". ספינקס- היחיד שעולה לראש הוא הספינקס שניצב ליד תחנת הרכבת כשיוצאים ממנה בNLC.

btekx

New member
תחשוב טוב!

אני אומר שאת מפלצת ברלוג (Jr. Balrog), שאיפה נמצא אותו מיד, ללא צורך לחכות, כלומר תמיד יהיה שם ולא נעלם לתמיד!!! (תשובה לא בצינוק...) את הספינקס, נכון שנמצא בNLC אבל יש עוד מקום!!! כן כן יש 2 ספינקס בעולם מייפל סטורי! קדימה תחשוב!!

btekx

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בראבו!! צלחת לפתוח את חידה 1 קיבלת אוטו פיג'ו!!!
משהו כאן יודע מה פתרון איפה נמצא ספינקס השני?

btekx

New member
תשובה סופי

ברלוג תוכל למצוא אותו באקווה, בגן חיות את ספינקס תוכל למצוא אותו בNLC (עיר עלה חדש) ובאמוריה! תמצא את הספינקס הכי ימין מה איתם? יש חידות? תגובות?...?

Don Nirtin

New member
חידות שונות../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אני יורקת מים על איזו אחת. סתם. לא חשובה. מי אני ומה הקישור שלי למים דווקא? אני כלואה כל ימי חיי במעמקי המים, חוזה בכרישים, וממתינה לאנשים רבים שיגיעו אליי... מי אני? אני ילדה קטנה מעצבנת ומתחננת שיהרגו אותי. כמה חבל שאני רק NPC. מי אני? (חידה קלה מדי...
). אני רודנית, מרושעת, וכל מה שמעניין אותי הוא תה טעים ולהעניק לפנים שלי מראה כמו של נערה בת 20. מי אני? כשתעברו לידי, לא תשימו לב, אך אני רומז על קיומי. מי אני? (כן. חידה קשה....). זהו לבינתיים.

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

זו ארנדה, הפיה (?) והמלכה של אריאנט.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תשובה לשאלה שניה

אני כלואה כל ימי חיי במעמקי המים, חוזה בכרישים, וממתינה לאנשים רבים שיגיעו אליי... מי אני? - קרטה מכשפת הים?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תשובה לשאלה הראשונה

אני יורקת מים על איזו אחת. סתם. לא חשובה. מי אני ומה הקישור שלי למים דווקא?- המזרקה באמוריה יורקת על NPC בשם Angelique הקשר למים אין לי מושג

למעלה