משחק גמד-ענק

אה כן,כבר הזכרתי שטל../images/Emo15.gif

היא המפית השולטת

לאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

עד עכשיו היתה אצלי חברה ולא יכלתי להתחבר.. בבקשה,תשאירו את ההרשמה פתוחה עוד יום אחד או שתצרפו אותי
אני גם רוצה

Meijen Shaggy

New member
אני רוצה! אני רוצה! ../images/Emo15.gif

עדיין לא קלטתי מה אני עושה בפורום דוליז, אבל אני פשוט חולה על משחקי גמד-ענק!

Super girl maia

New member
זאת מאיה- PUZZLE GIRLS....../images/Emo58.gif../images/Emo34.gif

עשיתי שם חדש, כי יהלי ואני לא הצלחנו כששתינו ההינו בפורום... אז זה נתקע.... אז יהלי החליפה, ועכשיו גם אני!! למי שמתכנן את המשחק, שירשום (תרשום יותר נכון...) במקום פאזל גירלס אותי- אני ועצמי...

את רשומה כמאיה. ^_^

ופמיסטיות רולזזזזזז!!!! קבלי ח"ח אחותי. ובקשר לכל אלו שלא הבינו, תגידו לי ספציפית מה לא הבנתן במסנג´ר של תפוז, או באייסיקיו שאת מספרו יש באחת ההודעות שלי בשרשור הזה.
ואתן תקבלו מסר בקרוב, אני מחכה שרותי תתחבר. ^_^

Hugs a Kisses

New member
רותיתיתיתיתיתיתית פה!!!!!

נכון שהפשוט התגעגעתם? טל´וש, חמודה, אני לומדת כרגע למבחן שיש לי.... ואני עוד מעט אסיים ואז אני אולי הולכת לשופינג אבל ממש לא בטוה, תשאירי לי הודעה באייסיקיו אם אני עונה אז אני שם ואם אני לא עונה אז ..... סתם לא בא לי לענות לך!
סתם.... זה בגלל שאני או בקניות או רואה טלוויזיה, או שבדרך מסוימת שלא אפסרית אני בחוג שפספתי! שלך רותיתיתתיתיתי

אתה מוזמן להצטרף לפורום מייג´ ^_^

הסקר כבר הוכיח כמעט חד משמעית שבנים שעושים דוליז זה לא רע
תהנה בפורום!

היי

אני חדשה פה ורק רציתי להראות את הבובות שלי(בנתיים יש רק 3) , למרות שהיא בובת PREP,ולא KISS כמו רוב הבובות בפורום טוב אז הנה היא ...

למעלה