משחק גמד-ענק

Hexagon

New member
נחמד.. ../images/Emo45.gif

אני לא משתתפת בינתיים אבל הנה דולי חדשה שלי (מס´ 3)

tito54.

New member
ואני שלי ../images/Emo4.gif

Angelic Girl

New member
Me 2 !! ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

עוד 24 ימים ... נחשו בקשר למה ...
זה כזה מתסכל ...

CrazyBitch

New member
יש לי רעיון שיחסוך בלאגנים:

כל אחת תשלח את ההפתעות שלה לטל ולרותי (בהודעות פרטיות מן הסתם) ואלו ישלחו אותן לבנות הגמדיות! זה הרבה עבודה, אם אתן צריכות עזרה במיון של המתנות, לי לא אכפת לעזור! אני אולי אשתתף... נראה כמה זמן יהיה לי שבוע הבא

כדאי שתחליטי,

כי אנחנו רוצות להתחיל במשחק בהקדם האפשרי. (שפה מליצית רולז!!
)

barby girl

New member
מותר עדיין להצטרף???

ואם צריך שם, קוראים לי חן למי שלא ידעה.. ואני מאד רוצה להצטרף

Hugs a Kisses

New member
לכולם!!!

לאחר כמה הצעות נכתוב פה את ה"סיכומו של דבר" עדיין אפשר להירשם היום נודיעי עד מתי אפשר להירשם כי אני מקווה שעוד היום המשחק יצא...! *כל ההפתעות והדברים ישלחו אלינו ואנחנו נשים אום פה כדי לא לציור בלבול דרך קשר לשליחה אליח (טל תפרסמי בבקשה גם את שלך...): אימייל: [email protected] [email protected] מסנג´ר: [email protected] אייסיקיו: 156378080 וזהו, נקווה שזה מספיק! *ענת תודה רבה על הצעת הארגון אם נתקשה נפנה אלייך
*ונראה לי שהו שלכן

נוגי ב

New member
מתי מתחיל המשחק ומתי הוא נגמר?

ומתי תודיעו לי למי אני צריכה להכין את המתנות?

victorya

New member
פספסתי?

אויש... הורים! הם התעצבנו עלי שהייתי בשבת איזה 7 שעות במחשב, וקבעו "שיחה". אבל מכיוון שהם היו עסוקים בשני בבוקר, הם קבעו אותה לשני בערב, ובניתים היה אסור לי להתקרב למחשב. בגלל זה לא הייתי אתמול. אז הם קבעו לי ככה: יומיים בשבוע מותר לי להיות רק שעתיים, יומיים אחרים אסור לי להיות במחשב בכלל, והשאר (3 ימים) ללא הגבלה. הצלחתי להפוך את השעה וחצי לשעתיים
. לפחות משו... פספסתי את המשחק...? וחייבים להיות כל יום...? פליז תענו לי... טל או רותי... מעניין אם זה עבד... אבל בטח לא...

Or Dolliz

New member
כנסו דחווף!!!

אני לא ישתתף כי אני לא יכולה ליצור בובות כי אין לי צבעים במחשב אז.... אבל בקשה אחת לי אליכם... בואו כולם עכשיו לצ´אט דוליז!!!! צ´או!

DarK יהלי

New member
גם מאיה (פאזל גירלז) רוצה...../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

אני איתה עכשיו בטלפון והיא גם רוצה לשחק גמד ענק...

אני בפנים!+הצעה\הודעה

הרעיון ממש חמוד!! אז אני רוצה לשתתף ולמי שלא יודע(יש פה בכלל מישהו כזה?!)... קוראים לי שני !! ולדעתי לא כדאי שההפתעות יהיו רק דוליז!! אפשר להכין דוליז אבל לא חובה כי יש בנות שהרמה שלהם גבוה ויש בנות שהרמה שלהן קצת פחות נמוכה מכיוון שהן חדשות אז שיהיה יותר נוח וגם יפה ומיוחד אז שיהיה אפשר לקבל גם אנימציות, שלטים וכיוצא באלה (אני אמרתי את זה?!) !! זה הכל!! ושוב... העיון מהמם!! LOVE, שני

Mooa-Numi

New member
לפי מה שהבנתי..

ההפתעות לא חייבות להיות דוליז. הם יכולות להיות

דנדוש383

New member
אני בפנים

קוראים לי דנה דרך אגב: שיחקנו בכתה שלי את המשחק הזה והיה מה זה כיף!!!!!!!

תגובות - חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

רותי דיר - אני לא מצליחה לשלוח לך הודעות באייסיקיו..
לא צריכים הרבה זמן בשביל להשתתף במשחק והשעות ממש לא משנות, מה שכן חשוב זה ההשקעה.
לייק או פייר (סורי אין לי כוח לאנגלית.) - אני צריכה את השם שלך.
טל - ההפתעות לא יהיו רק דוליז שאת הכנת, הן יכולות להיות גם ברכות עם דוליז, או עריכה של דולי שעשית, ואפילו אני מציה שהכנת מדולי שאת אוהבת.
אימייל שלי:[email protected] תכתבו בנושא של ההודעה: משחק ענק וגמד. כי אחרת אני לא אפתח את ההודעה מחשש לוירוסים!!! או באייסיקיו: 115770158 שבבקשת אישור תגידו שאתן מהפורום, כי אחרת אני לא אאשר אותכן, שוב, מחשש לוירוסים!!!
אנחנו צריכות עוד בנות שירשמו, ומי שהשם שלה לא מופי בחתימה, פליז תשאירו את השם שלכן כדי שההפתעות יוכלו להיות יותר אישיות.
מקווה שהמשחק, יצליח ויהיה שוסי כמו שאני מצפה!

למעלה