משחק גמד-ענק

Hugs a Kisses

New member
משחק גמד-ענק

שלום לכולכן! בתור התחלה, הרעיון של פתיתחו הוא שלי ושל טל (טוליפ וואנטס פיס) הרעיון נובע ממוחה של ענת- שבלוליה שלנו, אך היא פתחה את המשחק בפורום בנות ופה לא, אז כתוצאה מכך פתחתנו (טל!!!- הערת ביניים שלא תבינו..) את המשחק פה! בקיצר המשחק הולך ככה, כל מי שרוצה לשחק צריך שיהיה לו זמן להשקיע וכל יום להיות בפורום, כי בעצם המשחק גמד-ענק הוא משחק שבדרך כלל משחקים בכיתות אך אנו נשחק אותו בפורום! כל מי שמעוניין להירשם למשחק ישחק גם גמד וגם ענק, צריל לשרשר את שמו פשוט ואת זה שהוא מסכים המשחק גמד ענק הולך ככה, הגמד מכין כל יום הפתעות, במקרה שלנו וירטואליות ואפשר כמובן דוליז שאותם שמים בשרשור שייפתח כאשר ייפתח השרשור תחת שם אחד שיישלח במסרים אל המשתתפים. המשתתפים כאשר המשחק יתחיל יקבלו מסר שבו ייכתב איזה כינוי הם צריכים שיהיה להם ולמי הם נותנים דברים במשך שבוע! בסוף המשחק יהיה צריך לנחש כל אחד מי הגמד שלו. לי ולטל לא יהיו גמדים מכיוון שאנו מסדרות את הצירופים! אז שרשרו את השמות ואם שכחתי משהו טל תוסיף! שלכן רותי וטל

בעעעעע....

הרסת. אני הייתי אמורה להגיב ראשונה...
טוב נו לונורא... לוב יו סטיל

BliNky

New member
איי וואנט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למי שלא יודע מיי ניים איז מיכל ולא הבנתי דבר אחד- איך אנחנו בדיוק שולחים את הדברים לגמד שלנו?

שבלוליה = שבלולינה, אני מקווה../images/Emo3.gif

*שיעול* רותי, איך את מדברת
ולא אני לא חושבת ששכחת משהו. אני יעשה את הרשימה של המשתתפות או את?

כן, שבלולינה...

ותרשמי גם אותי. אם את צריכה עזרה בארגון או משהו תשאלי אותי, ואני ממליצה לך לרשום הכל על דף.

ChocolateGirl

New member
אני בפנים...

אבל לא הבנתי איך אמורים לשלוח הפתעות בלי שיידעו מי שלח את זה...

Hugs a Kisses

New member
מקפיצה וצריך לשנות את השם משתנה

בשביל שלא יזהו אותך, לעשות חשבון נוסף!

Mooa-Numi

New member
לא ממליצה...

כניסיון, כל הקטע של השני ניקים מבלבל מאוד, לא תמיד זה משנה, והכי חשוב-אנחנו סנילים
אולי אתם תהיו מרכזות? כאילו- ה"ענק" יביא לכם, ואתם תתנו לגמד? (זה הפוך לא?)

DarK יהלי

New member
אני רוצה לשחק! אני יהלי..../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

אני רוצה לשחק!! תרשמו אותי..

Invisible TaL

New member
גם אני רוצה!! גם אני רוצה! ../images/Emo42.gif

אבל.... לא בטוח שיהיה לי מלא זמן להקדיש לזה... יש לי יותר מדי ביצפר אנד סטאף...
ומה בדיוק תהיה ההפתעה?

ChocolateGirl

New member
ההפתעה חייבת להיות דולי???

נ.ב. ~~~~ מה זה תחילת קוד\סיום קוד?
לפני מה שאני כותבת פה שמתי תחילת קוד כדי לנסות...​

The Holy Satan

New member
את מושפעת../images/Emo70.gif

טולי (1,2,3,4,5,6,7,8,9, וכו´) המבין יבין.. את מושפעת קשות מהשיעור המיוחד לך ולגל אהה

למעלה