משחק באש! )-:

resh0

New member
ומה עושה מנהל ריאלי???

מסתכל על הנתונים ומחפש מהי הנקודה שממנה החל כל השפל הזה! במקרה שלנו אוסלו היא התשובה!!! זאת גם המציאות בשטח!!!!! אוסלו=מחדל!!! מנהל ריאלי רואה זאת בדיוק כך!!! אבל עדיין ישנם כאלו הסבורים שניתן לעלות לוך המשכת אותה המדיניות הכושלת. ציינתי באחת מהודעותי הקודמות כי ישנן פונקציות המכילות נקודות פיתול. זה בדיוק המצב!!!! העם הבין את הטעות ובחר מנהל חדש שהולך להצעיד את המפעל בדרך חדשה השונה מדרך אוסלו הכושלת. ``הן פשוט לא עמדותי, הן המציאות``... חזרה לקווי 67 , זאת המציאות!!!! איפה אתה חי??? העם בעט בברק על-כך שרצה להחזיר אותנו לקווי 67 פלוס... האם לנוכח התנאים האלו נראה לך שאיזה מנהיג בישראל יראה כ``מציאות`` את חזרתה של מדינת ישראל לקווי 67??? שוב, מהם הנתונים שעל-פיהם סבור אתה שיום אחד ישראל תשוב אל קווי 67 ???

אלי.

New member
בודאי !

אבל בתקופה שבה 90% מהמיזמים נסגרים - גם המנהל הטוב ביותר לא יועיל. החברה החליפה מנהל, וההפסדים התעצמו - את זה שנינו מקבלים. עכשיו, ההבדל בינינו הוא שאני חושב שהמנהל הנוכחי צריך לסגור את פסי היצור המפסידים, ואתה חושב שצריך דווקא להתמיד בהפסדים. איפה הריאליות ? ``הן פשוט לא עמדותי, הן המציאות`` - תקבל את זה או לא, תפנים זאת או לא - זה הקו המסתמן.

resh0

New member
לא ראיתי שום מדינה ``נסגרת`` לאחרונה

העסקים פורחים ורוב המדינות ממשיכות להתפתח! מנהל טוב לומד! הוא רואה מהם הצעדים הניהוליים שבאמצעותם הם מצליחים בשוק ומחקה אותם! כיצד השיגו לעצמם האמריקאים בטחון, שלום, כלכלה חזקה???? מנהל טוב למד מאלו שהצליחו! ואתה מנהל צעיר, ממי אתה מעדיף ללמוד???

אלי.

New member
הלואי והייתי שוב צעיר

והלואי והיית רואה את המציאות נכוחה. אבל לא נורא - במוקדם או במאוחר תישכך האש, שני הצדדים ישובו לשולחן המו``מ כאילו כלום - והמדינה תקטן. כמו בימי נתניהו, רק ב-100%.

beam

New member
השמאל איבד את הראש

השמאל עדיין לא הפנים את נצחון האחדות, פתאום נשארו לו רק הסיסמאות הנבובות ראה את ``משחק באש``. רק שרון יביא שלום! המילים הריקות שלך מראות על אובדן דרך. תמונות הזוועה שלך הם רצונך הכמוס. מן התוכן נשאלת השאלה אם אתה בכלל מבני ברית. תמיד השמאל הוכיח את תסמונת ``הראסט`` , אם אתה יודע מה פירוש הדברים. אבל היות ואני מציאותי מההיטוריה הקצרה שלי אני יודע שהערבים הם תמיד מחמיצי אפשרויות בגלל מנהיגות מעוותת שיש להם. צר לי עליך תבוסתן מקובע.

resh0

New member
לפעמים מתבשלים דברים טובים על האש..

כמוך גם אני סבור כי הפלשתינים בשום תנאי לא יפסיקו את האש. ערפאת אפילו לא מסתיר זאת!!! הוא אמר במפורש לאחר ביקורם של חברי מר``צ במאורתו כי בתמורה להפסקת ההתנחלויות, הוא יסכים להפחתת האש בלבד... ישנן אפשרויות נוספות מאלו שציינת. שלא נשלה את עצמנו, מגעים מסויימים מתנהלים לצערי גם בימים אלו. ברור אבל כי מו``ם ממשי תחת אש, לא יהיה. גם כיבוש מחדש של הרשות לא יהיה, כי אין שום טעם!! ישראל תציב כוחות היכן שתמצא לנכון, תפעיל חיל-אוויר היכן שתמצא לנכון, תמשיך בפעילות ההתישבותית היכן שתמצא לנכון. כך בדיוק היה צריך לנהוג רבין!!!!!!!! לסגת להיכן שהוא חשב אז שיש לסגת, בלי הסכם!!!!!!!!!! בלי להביא אל פתח ביתנו ארגון טרור פרופר. בלי לחמש אותו. בלי כסף שמיועד לתשלום שכרם החודשי של צלפי התינוקות... לישראל אין עניין מול העם הפלשתיני, אלא מול ההנהגה הטרוריסטית של הפלשתינים. לאחר שנפרק את הנהגת הראשות הפלשתינית הנוכחית באמצעות חיל האוויר (ללא אלפי הרוגים) לא יהיה באפשרותם של ארגוני הטרור לבצע ``פיגועים איכותיים``, בעיקר בגלל בעיות לוגיסטיות שרק אירגון בסדר-גודל מסויים יכול לבצע וגם עקב שיפור המודיעין הישראלי שיקשה על התארגנויות חבלניות ``מוצלחות``. בעצם, הטרור יפחת משמעותית בהדרגה עד שפשוט ימאיס עצמו על הפלשתינים עצמם! מדינות ערב אכן יעמדו מנגד!!!!! הפלשתינים הם הפארונקל של המזה``ת כולו! לא רק של ישראל. איזו תועלת תצמח למצריים מלערב עצמה בלחימה כנגד ישראל??? איזו תועלת תצמח לירדן או לסוריה? מה הן צפויות לקבל עקב האבידות החמורות שיספגו מהצבא הישראלי העדיף? מה יקרה לשלטונם החמולאי? ישראל תמשיך בנסיונותיה להביא מצב של שלום. נחזור אל התנאים שהיו לפני 94 , רק שלפשתינים יהיה יותר מרחב שליטה עצמית מאשר אז. אז תקום הנהגה פלשתינית חדשה ויחד עם כל מדינות ערב הסובלות מאותה הבעיה, ישבו כל הצדדים לצורך מציאת פתרון ראוי והולם. פתרון השונה מאוד מאוד מאשר הציע ברק... בכלל אתה שוכח כי ישראל היא מדינה דמוקרטית שכל הסכם חייב לעבור בכנסת. אין דבר כזה ``בכפיה``... אף נשיא בארה``ב לא ירצה לראות את תמונתו בCNN כאשר אומרים עליו כך: ``נשיא ארה``ב מאלץ את אזרחי ישראל לקבל את תכתיביו ואם לא יקבלו, יפסיק את הסיוע הכלכלי והבטחוני עד לפירוקה של מדינת ישראל...`` ואם אזרחי ישראל לא יקבלו? נראה לך שבאמת יופסק ה``סיוע``??? לסיכום: הסכם אוסלו עשה ``הרבה רע`` למזה``ת! יש להכריז על ביטולו המלא של ההסכם, להחזיר את המצב לקדמותו, אבל מבלי שנחזור להיות כובשים (כלומר: נמשיך לאפשר להם לנהל את חייהם בעצמם, פרט לנושאים הבטחוניים עליהם תהיה אחריות מלאה שלנו) ומתוך המציאות הישנה/חדשה הזאת, למצוא מנהיגים חדשים והסכמים שפויים חדשים. ניסינו, כשלנו. חוזרים ומנסים שוב.

הסכם אוסלו מת....ידידי!

למה אתה מתעקש להמשיך ולעסוק בו - אמנם שרון מנסה להחיות את אוסלו (זה הפירוש להסכמי הביניים שהוא מציע) אך לדעתי אין לו כל סיכוי! כך או כך, אני שמח שאתה רואה בהודעתי לעיל, כאפשרות - איש באמונתו יחיה ובקרוב תראה שצדקתי!

nitrox

New member
לתוכי שלי, אוצר מילים וכושר ביטוי

נרחבים מאלו של הנופל מההר.כפי שכולם יודעים. נשאלת השאלה מהיכן הוא העתיק את הקטע מלמעלה? וכן למה הוא לא נותן קרדיט?

nitrox

New member
למה אתה לא עונה לשאלה?

לדעתי השרץ מעתיק את ההודעות מניירות עמדה שמפיץ משרד ההסברה הפלסטיני או מנגנון התעמולה של חיזבאלה פלאסטין. וענונו.

nitrox

New member
טוב אני הולך. אתה ודאי נגעל לזיין

את אמך הערביה? שכן הערביות הן מכוערות ומסריחות. אתה יכול לתאר איך אימא שלך נראית בבקשה? (שמנה, רעלה, בגדים שחורים מלוכלכים וצועקת בגרון ניחר על חיילי צהל ליד הריסות ביתה?)

hreuven2

New member
מאונן קטן ומסריח-אלוני שומר עליך

דברים פעוטים מדבריך הוא מוחק ואילו אותך המאונן הוא נושא על כפים. לך אתה חסר השכל ועשה אהבה עם האיש שאתה הכי אוהב- עם עצמך

hreuven2

New member
מאונן קטן ומסריח-אלוני שומר עליך

דברים פעוטים מדבריך הוא מוחק ואילו אותך המאונן הוא נושא על כפים. לך אתה חסר השכל ועשה אהבה עם האיש שאתה הכי אוהב- עם עצמך

למעלה