משחקי שני בלילה

somone1411

New member
לא ממש כבוד

דוראנט מזכיר את האופי ה'בעייתי' כביכול של קובי, זה שגורם לשחקנים להימנע מלרצות לשחק איתו, הוא ממש נוגע בנקודה המרכזית וטוען שהוא אוהב את הסגנון של קובי וישמח לשחק איתו. הוא בכלל נשאל על שבירת השיא של ג'ורדן ועבר לדבר על הטור המצחיק של אבוט, שמלו ופול ג'ורג' שהוזכרו בכתבה, כבר הספיקו ללגלג על כך.
&nbsp
מילא תכתוב דברים אמיתיים, תביא עובדות מפיהם של שחקנים או אפילו סוכנים עם שם (לא בעילום), אז אולי נאמין לך. כל הכתבה היא 'סוכן', 'גורם', 'חבר', 'מקורב' וכו', מזכיר את תחלואות הכדורגל הישראלי. ברור שזו המצאה אחת גדולה כי קובי כינה אותם אידיוטים על הדירוג 40 שלו. כן, ככה זה מתנהל גם בגוף תקשורת כ"כ גדול 'ומכובד', לכאורה.
&nbsp
אני בעצמי מבקר את קובי על כמות הזריקות ההזויה, על כך שהאחוזים שלו בריצפה, אבל יש גבול לכל תעלול ולהמצאות שכוכבים לא רוצים לשחק עם קובי. עוד לא נתקלתי ברמז דק אחד לכך, ואני אחד שחרש על זה לא מעט ברשת.

fatnoam

Active member
אפשר את הלינק לדבריו של דוראנט?

ובלי קשר, זה לא עניין של 'סוכן', 'גורם' או 'מקורב', עובדתית מאז הווארד שבא ללייקרס לשנה ועזב, לא חתם שם אף שם גדול, והם כן חיזרו אחרי שמות גדולים.
&nbsp
זו עובדה. לא פרשנות שלי.
&nbsp
בקשר לעימות של קובי עם ESPN, אני דווקא בצד של קובי (ושלך). זכותו להעביר ביקורת בחזרה על תקשורת שמבקרת אותו 20 שנה. אבל אל תיתמם, יש אמת בדברים שאבוט כתב עליו. מן הסתם הוא השתמש בכוחו בעיתון והקצין מלא דברים, וזו כן היתה כתבת חיסול, אבל זה לא אומר שלא היתה מבוססת על דברים אמיתיים. אתה אומר שחרשת את האינטרנט בשביל למצוא חברים לקבוצה ש"מלכלכים" על קובי, אז בחיפוש של מספר דקות באינטרנט מצאתי את זה:
http://ftw.usatoday.com/2014/06/smush-parker-kobe-bryant
מ-3:00 הוא מדבר על קובי, מעניין במיוחד החלק מ-4:30, שקובי לא הרשה לו לדבר אליו באימון.
&nbsp
אז אני יודע שאני פוגע בתדמית המושלמת של האליל שלך, אבל זה עובדתי. יש לך עדות מבנאדם ששיחק איתו. יותר מזה?

somone1411

New member
הנה

http://www.lakersnation.com/kevin-durant-id-want-to-play-with-a-guy-like-kobe-bryant/2014/12/16/
&nbsp
סמוש זה סיפור ישן וידוע, מקרה אחד ממאות שחקנים ששיחקו עם קובי ולא אמרו עליו מילה אחת רעה מאז שעזבו. ואם זה מגיע משחקן כמו סמוש, אז אפשר לחיות עם זה. אתה יודע כמה שיחקו עם קובי בקריירה שלו? אתה יודע כמה מהם נשארו חברים קרובים שלו עד היום? אני יכול להביא לך פה עשרות ציטוטים של שחקנים ששיחקו איתו ומדברים עליו כמו אח לכל דבר. מאט בארנס למשל, אחד שקובי התכסח איתו בזמנו (זוכר?) שיחק איתו ולפני כמה ימים פירגן לו בראיון.
&nbsp
אני לא מבין למה אתה ישר משייך לקובי את העובדה שאף כוכב לא חתם בלייקרס, הקבוצה הזו לא הצליחה לפתות אף כוכב כי הרוסטר שלה היה חלש, מלבד קובי לא היה שם אף שחקן רציני, מאמן לא היה, ספסל לא, הרבה פצועים, תקרה מצומצמת שאחרי הגעת אותו כוכב לא יכלה למלא את החורים החסרים. לברון חזר לקליבלנד לא בגלל קובי, בגלל קליבלנד. מלו חזר לניקס בגלל החוזה הענק שלו, הלייקרס לא הייהת אטרקטיבית בשבילו וכנראה שבצדק. אין שייכות לקובי, אגב הוא וקובי החברים הכי טובים בליגה.
&nbsp
האליל שלי (אליל, סך הכל שחקן שאני מעריץ) לא מושלם, אין שחקנים מושלמים.
&nbsp

fatnoam

Active member
גם קובי אשם בזה

הסבירו לך את זה הרבה פעמים.
&nbsp
החתימה של קובי על החוזה הגבוה (24 מליון לעונה) מונעת מהלייקרס להתחזק.
&nbsp
לו היה מראה בגרות, אז הוא היה מבין שעדיף לו קבוצה טובה על חוזה גדול. מלו ידע שאם הוא חותם שם על מקס', הלייקרס לא יכולים להביא עוד כוכב. מלו יודע שהוא וקובי לבד יסתמו את תקרת השכר, וזה לא מספיק טוב לאליפות.
&nbsp
שחקנים בסטטוס די דומה לקובי חתמו על חוזים נמוכים בהרבה (גארנט חתם על 15 לעונה, פירס כנ"ל), דאנקן בכלל הגדיל ועשה והוריד לעצמו את המשכורת (תוך כדי שהוא היה בחוזה) מ-19 מליון ל-9 מליון. דירק חתם על חוזה נמוך גם, למרות שקיובאן היה נותן לו כל מה שהיה רוצה. שים לב שהיום קובי לא תורם ללייקרס יותר ממה שדירק או טימי תורמים לקבוצות שלהם, ועצם העובדה שהוא לקח משכורת גבוהה פי 3 מהם, חד משמעית מונעת מהלייקרס להתחזק.
&nbsp
וזה עוד לפני שדיברנו על בעיות האופי.
&nbsp
אין לי בעיה עם שחקנים שהסתדרו עם קובי. אבל יש הרבה סיפורים על כאלה שלא הסתדרו איתו, החל מטוני גפני שהיום משחק בירושלים, וכלה בשאקיל, שהיה השחקן הטוב בליגה ועזב בגלל סכסוך איתו.
&nbsp
עובדה שגם מאות שחקנים שיחקו עם MJ, עם מג'יק, עם בירד ועם אולג'וואן, ועליהם אין סיפורים כמו שיש על קובי - גם לא בכמות, וגם לא בחומרה. ששחקן אומר שקובי לא הרשה לו לדבר איתו, זה חמור. זה שחצני, זה דוחה, והכי גרוע, זה לא מקרה חד פעמי.
&nbsp
אז אתה מעדיף להאשים את כל העולם ואחותו במצב של הלייקרס במקום את קובי, וזו זכותך, אבל אתה עושה את זה תוך התעלמות מופגנת משני פגמים בקובי - החזירות (על הכסף), והעובדה (ואני מדגיש עובדה) שהוא נתפס כ-teammate גרוע.
&nbsp
ואגב, אני מסכים שיש בעיה על הקווים כבר הרבה זמן, שההנהלה עושה החלטות רעות וכדומה. אבל עדיין, קובי ממש לא נקי כפי שאתה מציג, ולא קרוב לזה. למעשה הוא חלק די מהותי בבעיות שיש בארגון.

דווקא על MJ יש סיפורים יותר גרועים...

זה פשוט פחות IN ללכלך עליו אז במקרה שלו זה רק סיפורים אגדיים שהמוסר השכל שלהם זה כמו שהוא היה קשוח וסופר מקצועי ולא מוכן לוותר בשום מצב כי הוא כזה מלך(!!!!!11)...

אני כן מסכים עם רוב הדברים שכתבת לאורך כל הדיון, סתם רציתי להגיב ספציפית על הקטע עם ג'ורדן...

Reutk

Active member
גם משה רבנו לא היה משהו

אבל ברצינות, בשני המקרים מדובר בשחקנים כל כך מוכשרים שיכול להיות שהכישרון שלהם באמת חיפה על כישורי מנהיגות לקויים. העניין הוא שאי אפשר באמת לדעת, כי אף פעם אין לנו באמת תמונה מלאה לגבי מה שקורה בתוך הקבוצה, כך למשל, אנחנו לא באמת יודעים אם הקשיחות שהם הפגינו כלפי החברים שלהם לקבוצה ערערה להם את הביטחון, או דווקא לחצה על הכפתורים הנכונים.

billc

New member
אני לא אוהד קובי, אבל אבוט הזה דפוק בראש

הוא אמר מה שאמר אחרי שקובי תקף את ESPN, הוא השחיל חזרה לקובי.
מישהו פעם אמר כוח העט חזק מכוח החרב, וESPN מוכיחים את זה כל הזמן, אני לא רוצה להכליל את כל ESPN אבל יש שם כמה עיתונאים זבל
שחושבים שהם יותר טובים מספורטאים, הם מלכלכים על כל שחקן ומתמקדים רק בהיפ ולא מסקרים קבוצות קטנות לא נכנסים לעומק של דברים
כאחד שאוהב לראות פוטבול, איזה תענוג לראות פוטובול בNBC, מדברים על כל סוגי השחקנים נכנסים לעומק בכל נושא, לעומת זאת זאת בESPN מדברים רק על הקווטרבק
הNBA והNFL היו עושים בשכל אם מפסיקים לתת להם לשדר ומורים לשחקנים לא להתראיין אליהם, יש מספיק תחנות בארה"ב שמתות לשדר ספורט וכמה שיותר

האמת לפי מה שאני מבין מכתבות שקראתי מבחינת יחס של KD לקובי

קובי אחד השחקנים הכי אהובים על KD, אפילו כשביקשו מKD לדרג את החמישיה הכי מועדפת עליו מכל הזמנים, הוא הכניס את קובי ולא את MJ. (רק אל תבקש ממני לינק לכתבה, קראתי את זה ממזמן
)

אז אולי הוא כן יחתום שם..

somone1411

New member
לא מאמין שהוא יגיע ללייקרס

כשהחוזה שלו יסתיים קובי כבר יפרוש, זו תהיה קבוצה חדשה לגמרי בלי שום דבר מבטיח. רק השוק.
אם ווסטברוק יהיה שם, אולי יחליפו מאמן ויבנו קאדר טוב יותר מסביבו (ותהיה בטוח שיעשו את זה), דוראנט יישאר בת'אנדר אין לי ספק בזה.

לך תדע אולי בשביל עוד אליפות

קובי יסכים לחוזה מינימום לשנה(יש דבר כזה?) בתנאי שKD יגיע ואולי עוד אחרים יצטרפו..

somone1411

New member
איזו התרסקות של הניקס

דווקא האמנתי שפישר ופיל יצליחו להוציא יותר יחד מהקאדר הזה שהוא לא כזה נורא.
&nbsp
עם פישר הניקס גרועים יותר מאשר עם וודסון. סך הכל מלו אוכל את מה שבישל, היו לו אופציות טובות יותר מקצועית, והוא בחר בכסף. נראה לי אגב, לפי היכרותי עם הבחור, שאליפות לא כזו מדגדגת לו. בזבוז.

Puskas

New member
כן כי זו הבעיה..

והעובדה שהקו הקדמי שלהם השנה הוא השאריות של אמארה וכמובן קווינסי אייסי וסמואל דלמבר הגדולים זו לא בעיה כמובן..
העובדה שהשחקן השני בטיבו בקבוצה זה JR סמית' החולה נפש זו כמובן לא בעיה..
הבעיה היא מלו, אם ישלחו אותו מחר בטרייד תמורת טרנס רוס מטורונטו אז הניקס ינצחו 30 משחקים עד סוף השנה וייראו מעולה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני דווקא מסכים איתו

עד העונה חשבתי שכרמלו שחקן על וסתם אנדרייטד ואפילו קיוויתי שהוא יגיע לבולס.
אם יש משהו שהוא הראה העונה זה שהוא בדיוק כל מה שאומרים עליו כל השנים והאמת שההגדרה הזאת "איפה שהוא משחק לא יצמח דשא" היא כנראה המדוייקת ביותר שקראתי לגבי כרמלו בשנה האחרונה.
&nbsp
שחקן מאכזב, אוברייטד וסרטן קבוצתי מהסוג הגרוע ביותר.
&nbsp

Puskas

New member
אני לא מבין איך השנה הזו מייצגת משהו

אבל אולי זה רק אני..
ואגב, מלו עשה גמר מערב אחד ומספיק הופעות בפלייאוף בשביל לקבל כבוד..
סרטן? את זה בוא נשמור לארינסים למיניהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בדיוק בגלל זה העונה הזאת מייצגת

נזכור דבר בסיסי אחד חשוב, הניקס משחקים במזרח.
שחקן בקליבר של כרמלו אמור להביא אותם לפלייאוף לבד ובמקרה הזה קורה בדיוק ההיפך.
במקום לדחוף אותם ולקדם אותם הוא רק מחמיר את המצב, רב עם שחקן שהעז לקחת יותר זריקות ממנו וכמעט מגיע למצב של אלימות.
&nbsp
אם אתה זוכר בעונות הראשונות שלו לכרמלו היה שם של שחקן בעייתי ולא מעט הוא הסתכסך עם שחקנים והיתה גם התקרית האלימה מול הניקס.
עושה רושם שהעונה כרמלו במקום להתבגר פשוט הלך אחורה וחזר למקומות הלא טובים שהוא היה בהם לפני עשר שנים.
&nbsp
ואגב, אין לו על מה להתלונן כי האו ידע בדיוק איפה הוא חותר ועם איזה סגל הוא משחק.

למעלה