משחקי שני בלילה

הקובי עקף את אלוהים, הקובי יכול לנוח, 27-60 אינדי במחצית

אחת ההשפלות היותר גדולות שהלייקרס חווה בשנים האחרונות.
&nbsp
קובי עם 3 מ13 מהשדה, ותאמינו או לא, האחוזים של שאר החברה אפילו יותר גרועים
&nbsp
7 מ45 מהשדה ללייקרס! 15.5%!!!
&nbsp
מה שמשפיל זה לא רק ההפרש והאחוזים המבישים
זה שזה קורה מול קבוצה אפילו יותר גרועה מהם...

Cade Foster

New member
2 שלשות בחצי דקה האחרונה של המחצית, כולל אחת על הבאזר

זה מה שמנע מהלייקרס שיא פרנצ'ייז שלילי לנקודות במחצית. זה הפיגור הכי גדול של הלייקרס במחצית מאז 1960.
&nbsp
שמע זה כיף לשחק נגד הלייקרס. אין שם שום דבר שמזכיר הגנה בכלל, פתאום רודני סטאקי מתמזמז עם טריפל דאבל... ההתקפה שלהם זה הדבר הכי שקוף בעולם בערך, אני ממש מתפלא שהם השיגו שלושה ניצחונות רצוף. כל קבוצה שיש לה שומר פרימטר טוב יכולה לקרוע את הלייקרס ככה (סלומון היל היה אדיר בשמירה על קובי במחצית הראשונה, פחות בשנייה). קובי חירב להם את המשחק במחצית הראשונה אבל כן מגיעה לו מילה טובה על המחצית השנייה, הם היו בפיגור שיא של 39 והפסידו במינוס 19 וזה הרבה בזכות הלחימה שלו ברבע השלישי אפילו שהיה ברור שהמשחק גמור, הם הצליחו להוריד את זה עד ל14 הפרש. ראו עליו שהוא לא מוכן להיכנס לספר השיאים השלילי ערב אחד אחרי שהוא עשה היסטוריה חיובית יותר. ותאמין לי אם הם היו משחקים כמו בחצי הראשון הם היו שוברים כל שיא שלילי אפשרי, לא רק של הפרנצ'ייז אלא של הליגה כולה.

billc

New member
ניצחון חשוב לאטלנטה מול שיקגו, יהיה קשה יותר שנואה יחזור

Puskas

New member
כי זה ת'יבודו

והוא לא מכיר את המונח ספסל כל כך..
יותר קל לטחון את גיבסון הבינוני 38 דקות מאשר לתת עוד 6-7 דקות למירוטיץ',
הכי פשוט זה לטחון את באטלר ודאנליבי 39 דקות ואת פאו 40 דקות מאשר לעשות שימוש קצר בברסטואו וסנל..
אי אפשר להבין אותו לפעמים ברוטציות שלו ובמיוחד שבסוף גם מפסידים..

Cade Foster

New member
השאלה אם זו באמת הסיבה

או שיש שם איזו סדרת חינוך לכמה שחקנים.
&nbsp
כי אני לא מצליח למצוא סיבה הגיונית למה סנל DNP, זה לא שהוא שחקן שצריך לתת לו מנוחה מידי פעם.

billc

New member
השדרנים של אטלנטה אמרו שמירוטיץ לא משחק טוב היום

לא ראיתי את המשחק כולו, אבל בשניה שראיתי אז אמרו את זה עליו,

billc

New member
המשחק המרכזי, פורטלנד - סאן אנטוניו, מחזיק אצבעות לפורטלנד

somone1411

New member
קובי פשוט מזעזע השנה ב=%

היו לו כמה משחקים טובים אבל בסך הכל הוא לא רואה בעיניים חחח רק זורק כמו משוגע. זה רק מוכיח שבניגוד למה שאנשים חושבים, לקובי לא מזיז הסטטיסטיקה שלו.
&nbsp
אני מתחיל לחשוש שהירידה בכושר מתבטאת באספקט הזה, כי בסך הכל הוא נראה טוב חוץ מזה. הוא רץ בחופשיות, תנועות רגילות, אפילו מטביע לא מעט. אבל מה יהיה עם האחוזים, 39 אחוז מהשדה, פשוט חחחחח אין לי מילה לתאר את זה.
&nbsp
אגב זה בסדר להפסיד בבק טו בק ואחרי רצף ניצחונות. וכן, אפילו לחטוף השפלה שכזו. לא נורא.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
באמת? זה מה שזה מוכיח?

כי לדעתי זה מוכיח בדיוק את ההיפך

BeniTaz

New member
כן.. גם אני התקשתי להבין את ההגיון

TheReturn23

New member
לא מזיז לו האחוזים יותר נכון

הוא מעדיף 2 נקודות על הלוח ב40 אחוז מאשר נקודה ב48 אחוז.
אבל יש אנשים שמתפעלים מאיזה הישג אוברייטד כמו לעבור את ג׳ורדן בנקודות רק מה שלקובי זה לקח 200 משחקים (2 עונות ושליש) יותר וב4-5 אחוז פחות
אני מתרשם יותר מההישג של מלך ההחטאות בכל הזמנים זה יותר מאפיין את השחקן, רק מראה את הבדלי האיכויות בין השחקנים שכל הזמן אוהבים להשוות בניהם, זכה במלך ההחטאות עוד לפני שעבר את ג׳ורדן בנקודות, רק מראה את ההבדלים הענקיים בניהם לפי דעתי.

כמו שאמרתי כבר קובי באיכות שלו מתקרב למי שהוא עבר לא מזמן במספר ההחטאות, זאת ההשוואה המתבקשת בין שני השחקים האלו ולא לג׳ורדן
גם הוא זכה במספר גדול של אליפויות

rapgamer4ever

New member
עדיף להבין מאוחר מאשר אף פעם

אחוזי קליעה זה לא בגדר של fun fact... זה אחד המדדים הכי חשובים בכדורסל הן מבחינת יכולת הסקורינג האישית בתור יוצר והן מבחינת היכולת ההתקפית הקבוצתית.
שחקן שקולע באחוזים של קובי הוא פשוט לא יעיל. אפילו אם נסתכל על 39% מהשדה שזה עיגול מכובד כלפי מעלה.

למעלה