משחקי שני בלילה

קובי השחקן הרביעי בהיסטוריה עם 25+ & אנדר 40%

עונה חמישית בהיסטוריה של לפחות 25 נק' למשחק ומתחת ל-40% מהשדה:
ג'ו פאלקס [פילדלפיה ווריורס, 1948-1949]
מייקל אדמאס [דנבר נאגטס, 1990-1991]
אלן אייברסון [פילדלפיה סבנטי סיקסרס, 2001-2002, 2003-2004]

נצל"ש - בלאט, סקרמנטו ועוד

* אחרי ההפסד לניו אורלינס לפני 4 ימים, דייויד בלאט נשאל שאלה...לא שגרתית: https://www.youtube.com/watch?v=azmppFbIyc4
המראיין הוא חניבל בוראס, כנראה בגיג חד פעמי מטעם ESPN. אם השם הזה לא אומר לכם הרבה, מדובר בקומיקאי שבאחת מהופעותיו פתח את תיבת הפנדורה סביב מעשי האינוס [לכאורה...? נראה לי שעברנו את שלב הלכאורה] של ביל קוסבי, הפרשה שמסרבת לרדת מהכותרות בשבועות האחרונים. התשובה של דייויד לא פחות טובה מהשאלה. כתבתי את זה כמה פעמים, אני אכתוב שוב - דייויד בלאט עושה עבודה טובה מול התקשורת. גוד פור הים.

* סקרמנטו קינגס: לא ברור מה קורה שם. המאמן מייק מאלון פוטר, יש שאומרים שהסיבה היא חילוקי דעות עם הבעלים ויוואק רנאדיב בנוגע לשיטת המשחק [רנאדיב הצהיר כבר בתחילת העונה שהוא בעד הגנה של "4 על 5", כך ששחקן אחד נשאר בהתקפה ומנצל עצירות בהגנה כדי לסיים את זה בסל קל. מאלון, כמו בערך כל אדם שמתייחס ברצינות לעבודה שלו כמאמן ב-NBA, לא הסכים, ולכן פוטר], אבל נדמה שהמתיחות התחילה כבר בעונה שעברה, כשההנהלה לחצה על מאלון לשתף את רויס וייט, למרות שלא שיחק טוב ולא היה בכושר. בחודש יולי רנאדיב רצה להביא בטרייד את ג'וש סמית' מדטרויט, אבל מאלון לא רצה שום חלק מסמית' בקבוצה שלו. הטרייד נפל בסופו של דבר רק בגלל שסטן ואן גאנדי, מאמן דטרויט, סירב להעביר את סמית'. מעבר לחילוקי הדעות המקצועיים, ההנהלה ניסתה לכפות על מאלון את קורט ראמביס ואלבין ג'נטרי בתור עוזרים. מאלון, שחשד שהשניים אמורים לרשת אותו, דחף למנות את טיי קורבין לתפקיד. קורבין נשאר נאמן למאלון עד הרגע האחרון.

מסתבר שאף אחד לא יידע את דמרקוס קאזינס על ההחלטה לפטר את מאלון והשחקן גילה את זה דרך ה'טוויטר'. כשקאזינס נשאל על התגובות של שאר השחקנים הוא אמר שהאווירה "אפורה וגשומה", ושזה היה "לא צפוי ומאוד רגשי, מכיוון שהשחקנים האמינו במאלון כל כך". מאלון היה קרוב לקאזינס ולרודי גיי. הוא ליווה אותם במשך שבוע במהלך אליפות העולם בכדורסל שנערכה בספרד, ואחת הסיבות שרודי גיי הסכים לחתום על הארכת חוזה היתה מערכת היחסים עם מאלון.

קורבין הוא המאמן הזמני, אבל רוב הסיכויים שימיו ספורים. גם אם יביא ניצחונות בימים הקרובים, ההנהלה תנסה להביא את האיש שלה. המועמדים: כריס מאלין, שמשמש כיועץ לרנאדיב, וזאת למרות שלא אימן דקה בחייו. מועמד אחר, אחד משמונה מאמנים בהיסטוריה עם לפחות 1,000 ניצחונות קריירה בעונה הרגילה, ג'ורג' קארל, שהיה המאמן של פיט דלסנדרו בדנבר נאגטס כשדלסנדרו היה שם עוזר ג'נרל מנג'ר. אם יחזור העונה יש לו סיכוי להשוות את פיל ג'קסון במקום החמישי בכל הזמנים [צריך 24 ניצחונות]. קארל, זוכה תואר 'מאמן העונה' ב-2013, התייחס לשמועות על מועמדותו: "My phone battery went from 100% to 50% from all these Twitter notifications.....". לפי הדיווח, רנאדיב וההנהלה רוצים שהקבוצה תשחק כדורסל מהיר יותר, שזה בהחלט הסגנון של קארל.

עוד לגבי קארל -- הוא התראיין לרדיו ובחר את חמישיית כל הזמנים של שחקנים שאימן:
גארי פייטון [PG] ושון קמפ [PF] היו שני השמות הראשונים שזרק, בלי לחשוב אפילו.
ריי אלן [SG].
כרמלו אנת'וני [SF].
פה היתה לו התלבטות קלה - בחר במועדף עליו, סם פרקינס [C]. אבל הזכיר גם את מרקוס קמבי ואמר שמפרספקטיבה של מאמן הוא היה בוחר בו.

* קובי עבר את מייקל ג'ורדן בטבלת הקלעים. מה הקבוצה עשתה? אירגנה לו מסיבת כיתה!
https://vine.co/v/O6LHixTlMEW
ואפילו היתה עוגה!
[URL]https://vine.co/v/O6lB9gI1azi[/URL]

* אוון טרנר חזר [שוב] לפילדלפיה, הלילה בניצחון של בוסטון, וגם הפעם ספג קריאות בוז מהקהל. "אני לא דואג בגלל זה יותר. אני לא רוצה להישמע סופר-מוזר, אבל ישו היה שנוא גם. בסוף היום, אני רק רוצה לדאוג לגבי מה שחשוב. אם זה עושה לך טוב לקרוא לי בוז, בבקשה. אני עדיין שמח. שמתי את כל זה מאחורי".

* ג'פרי ואנצ'ירו [38], שידוע גם כ'ג'פרי גאמבלרו', אוהד סלבריטי של ברוקלין נטס, אושפז במצב קריטי לאחר שנפל מקומה שניה. לאחר מכן נקבע מותו.
רק לפני שבועיים הוא הוצא מהמדיסון סקוור גארדן ע"י המאבטחים לאחר שלטענתם השתמש ברגל התותבת שלו כדי להכות אוהד אחר [http://instagram.com/p/wIK-sKBvGr/]. את הרגל איבד בתאונת דרכים לפני 17 שנה, לא שזה משנה עכשיו, הבנאדם כבר מת, אבל בהחלט חוסר מזל להיות מעורב בשתי תאונות קשות.

קריסטי אוואנס, ארוסתו של ואנצ'ירו, סיפרה שמאז התקרית ההיא בגארדן לפני שבועיים הוא לא היה אותו בנאדם. הוא היה פרנואיד ומפוחד, קצת הוזה. התקשה לישון. כשהצליח לישון, לא עברו 10 או 15 דקות עד שהתעורר עטוף בזיעה.

* דאלאס - גולדן סטייט: דאלאס אמנם הפסידה, אבל דירק נוביצקי הפך לשחקן השישי בהיסטוריה שקולע 20 נק' או יותר ב-800 משחקי NBA. עשו זאת קודם: קארל מאלון, קארים עבדול ג'אבר, מייקל ג'ורדן, שאקיל אוניל וקובי בריאנט.

TheReturn23

New member
למה אתה חושב שאני מקשקש?

אייברסון פחות טוב ממנו?
אייברסון לא היה לוקח 3 אליפויות עם שאקיל ואפילו יותר?
אייברסון בעצמו סחב קבוצה בינונית לפיינלס
תראה את זה בתור מחמאה לקובי שאני משווה אותו ביכולת לאיברסון

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שהגיע הזמן להרגע

אני די מתאפק לא לחסום אותך אבל עושה רושם שאתה ממש מתעקש.
&nbsp

BeniTaz

New member
תראה, אני אענה לך ברצינות הפעם

בתקווה (נאיבית מאוד) שמה שאתה עושה ייפסק או לפחות יפחת.
&nbsp
הפורום הזה, הוא אחד הפורומים המקצועיים והנעימים שיצא לי לראות.
רק יש בו בעיה אחת ידועה שמציקה לדעתי ליותר מ-90% מהגולשים שמגלים איפוק רב.
&nbsp
2 גולשים טרולים לכל דבר:
אחד עיוור לחלוטין ומעצים את קובי בצורה מעצבנת, אך לגמרי מאמין במה שהוא כותב מתוך הערצה נאיבית
והשני פיקח לחלוטין ומקטין את קובי בצורה מעיקה אבל עושה את זה כדי לעצבן (ומקנאה למעמדו של לברון)
&nbsp
אתה יותר גרוע.. אתה עושה בכוונה. דיי!! פשוט הורס את הרמה של הפורום. תתבגר כבר.. קובי לא מעניין אותי. הוא בכלל לא הנושא כאן. יש מצב שאתה מפסיק עם זה?

somone1411

New member
ואתה הכי גרוע

כי אתה מעז לקרוא לי טרול ועיוור, כשבעצם אתה לא מכיר אותי בכלל. אני פה עוד לפני שידעת מזה אינטרנט, אני לא מתרגש מיוזרים כמוך, היו לי ויכוחים איתם בעבר ומספיק, אני שבע. רק שעדיין מעצבן אותי איך אנשים חושבים שיש להם זכות לכנות אנשים אחרים בשמות. מי אתה בכלל? זו השאלה הרלוונטית..
&nbsp
וסליחה מנהל אבל אף אחד לא יעליב אותי, כשכל מה שאני עושה זה לדון על קובי לטוב, וכפי שאפשר לראות בתגובה האחרונה שלי, גם לרע.

BeniTaz

New member
איך הבנת שהתכוונתי אליך? לא כתבתי שם

אז אולי זה אומר משהו..
בכל אופן, לא התכוונתי להעליב כי אתה באמת לא עושה בכוונה וזו רק דעתך אבל קצת מודעות עצמית לא תזיק.
&nbsp
בכל אופן.. אני אשתדל לא להגיב לכם יותר כי כנראה אין שום דרך לטפל בזה. טעות שלי.

TheReturn23

New member
קודם כל תודה על המחמאה

דבר שני אין שום קינאה, קובי כבר לא רלוונטי העונה הזאת
מצפה לראות איזה הישגים בהמשך הוא ישיג (מייקל ג׳ורדן) חח
וכן אני אפסיק עד שיעבור את מלון חח, יש לו סיכוי?

Puskas

New member
אייברסון פחות טוב ממנו

קובי היה בשיאו לא רק עילוי התקפי אלא גם עילוי הגנתי ושחקן עם אופי מברזל.
אם לאייברסון היה האופי של קובי אז הקריירה שלו הייתה הרבה יותר ארוכה וטובה ממה שיצא בסוף..
קובי כפי שאתה רואה, נשאר תחרותי ושחקן טוב גם בסוף הקריירה.. אפשר להגיד את זה על אייברסון שנזרק מבשיקטאש?
אל תשווה בכלל.. בראיינט ייזכר כאחד ה-SG הגדולים בהיסטוריה (לדעתי השני בטיבו מעל דרקסלר ו-ווייד וכל אחד אחר) בעוד שאייברסון ייזכר בזכות משהו כמו שלוש-ארבע שנים בקריירה שלמה וכבחור בעייתי מאוד.
תכיר בגדולה של קובי ותעבוד לדבר על לברון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פציעות משמעותיות ביממה האחרונה

כריס בוש נפצע ברגל ועלול להיעדר תקופה ממושכת (למרות שכרגע הוא מוגדר כ-day-by-day)
&nbsp
רובין לופז שבר את היד ויעדר חודש לפחות.
&nbsp
בנוסף גם ג'בארי פארקר סובב את הברך וגם הוא עלול להיעדר תקופה לא קצרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'בארי פארקר גמר את העונה עם קרע ברצועה

פשוט מבאס
&nbsp

somone1411

New member
קווין דוראנט

על קובי:
“Excuse my language, but that’s (expletive),” said Durant, who congratulated Bryant via text message after he surpassed Jordan on Sunday. “I want to play with a winner every single night, especially somebody who wants to win that bad, who works that hard, who demands a lot, who raises up your level. I’d want to play with a guy like that every day. … (His style) may make people uncomfortable, how he acts and just how he approaches the game, but I love that type of stuff. I think (the accusation) is BS.”
&nbsp
גם KD מצטרף לרשימת הכוכבים שתומכים בקובי, כך שהנרי אבוט יצטרך להמציא תירוץ חדש ('שכוכבים לא מגיעים ללייקרס בגלל קובי'). הוא בטח עובד עליו as i speak..

fatnoam

Active member
שנה הבאה דוראנט מסיים חוזה נראה אם הוא חותם שם.

הימור שלי - אין מצב.
&nbsp
הוא אומר את הדברים מתוך כבוד לקובי כי הוא יודע כמה קשה לעשות מה שקובי עושה.
&nbsp
אבל KD לא יחתום שם, וסביר להניח שגם לא WB, בדיוק כמו שכרמלו, בוש, לברון, אל ג'ף ואחרים דילגו על התענוג לחתום בלייקרס מאז שקובי חתם על החוזה לשנתיים תמורת 48 מיל'.

Puskas

New member
דוראנט מסיים חוזה בקיץ שקובי מסיים לדעתי

וברור שהוא לא יחתום שם מתוך רצון לשחק עם קובי כי סביר להניח שקובי יפרוש בסוף החוזה..
גם אם הוא לא יפרוש, בגיל 37-38 הוא כבר לא יהיה שחקן מוביל בקבוצה מצליחה..
דוראנט לדעתי הולך לוויזארדס לשחק עם וול וביל ולקחת אליפות.

למעלה