משחקי שבוע 6

roydenver

New member
הימורים

1. קרולינה - טמפה התחילה מכירת חיסול , כמה מוטיבציה תשאר 2. בולטימור - כנראה שיהיה צמוד 3. הייתי מעדיף קנזס אבל המצ'אפ של קו הגנה מול קו ההתקפה המזעזע של קנזס פשוט לא כוחות - וושינגטון 4. סינסי - ההגנה הטובה יותר תנצח 5. סיאטל - קשה לנצח אותם בבית כשהם בריאים 6. סן דייגו - תרגיל מנצח לא מחליפים 7. ניו אורלינס- הימור בעייתי אבל ניו אורלינס חזרה מחופש ומאנינג עוד לא עמד במבחן מאז הפציעה 8. בריס - הכל או כלום

favrulous

New member
הימורים

TB בולטימור (wishful thinking) וושינגטון סינסי סיאטל דנבר NO דרו בריס

gadotmi

New member
עמדותי המוצקות

1. כמה דלהום עוד יכול להסריח. השבוע הוא יוסיף ל-3 TD בלבד שיש לו מתחילת העונה. נצחון ל פנת'רס . 2. להגנה של הבולטימור יהיו פה ושם הצלחות בהפלתו של פארב (ואפילו INT,,,) , אבל המאזן של ויקינס ישאר מושלם. אם מינסוטה נצחו ב-14 את הנמושות מקליבלנד ודטרויט ורק ב-3 את סנפראן, אני חושב שהם לא יפציצו מול הרייבנס. בגלל הליין, הרישום בטופס הוא בולטימור . 3. אכן שיעמומון. רוב העניין יהיה בין התאים בזכוכית לאנשים עם האוזניות על הקוים. בסיום השבוע הצ'יפס ישארו ללא נצחון, ולצורן קצת אויר לנשימה. רדסקינס . 4. קבוצות כל כך לא צפויות ובלתי יציבות, שלא ניתן לצפות מה יקרה על המגרש. באתרי ההימורים יש יתרון 5.5 נקודות לסינסי. עם הרבה חששות (מוצדקים) נלך עם זה: נצחון ל בנגאלס . 5. כמו שתי הקודמות, גם סיאטל בלתי צפויה לחלוטין. רק אם האסלבק אכן חזר לעצמו (כפי שזה נראה בשבוע שעבר), אפשר לצפות למשחק צמוד. וורנר, לעומתו, ישמור על הרמה (הגבוהה) המוכרת. אני הולך על ציפורי היבשה שינצחו את עופות הים (ובעברית פשוטה: אריזונה ). לא נראה לי שזה תהיה הפתעה גדולה מידי. 6. משחק צמוד לדעת כל הפרשנים ומשרטטי הליינים. מדהים לגלות שהמספרים של דנבר בריצה עולים אלו של SD - אבל הצ'רג'רס מחפים על הירישה ביכולת של LT עם התעוררות מעוררת כבוד של ריברס באויר. השאלה לקראת MNF היא מי משתיהן תתעלה בהגנה..... התלבטות קשה - בסוף אני רושם ברונקוס . 7. איזה בונבון של משחק. שני QB מפוקסים ומדוייקים, תופסים נהדרים, משחק ריצה מעולה וספיגת נקודות נמוכה בשני הצדדים עד היום. כל כיוון שלא ירשם כהפתעה. אני הולך עם המקומיים - סיינסט . 8. לדעתי המספרים של בריס יהו גבוהים יותר מן הסיבה הפשוטה שהסיינטס ילכו יותר לכיוון מסירות עומק, ולכן הוא ישיג יותר יארדם. שאלת השאלות לקביעת הרייטינג מי מתי יתרחש הארוע שבו הכדור יפול לידים של ה-CB היריב... . דרו בריס

effkef

New member
חייב שבוע טוב

1)פנטרס 2)מינסוטה 3)צ'פס-וזורן ושניידר ימשיכו להרוס ואבמה את קבוצת הפוטבול 4)סיניסי 5)אריזונה 6)קאטלר ימשיך לחייך דנבר 7)פה זה מתחיל להיות קשה-זה לבחון בין הלב למוח למרות שגםן המוח אומר לי אותו דבר אז- ג'איינטס 8)מאנינג בספסל שלי השבוע אבל בכל זאת אני הולך איתו

ThEgReEnKiNg

New member
אני בוחר באיגלס

אה הם לא בתחרות? לא נורא יאללה לתשובות: קרוליינה-טמפה ביי-טמפה ביי נראים זוועה העונה , ההגנה ממש לא מאיימת כמו פעם וההתקפה מקרטעת , פרשנים אומרים שג'וש גו'נסון הראה ניצוצות נגד פילי , אני לא ממש ראיתי את זה. הוא לא הרשים אותי בכלל , ודאי שעדיף על ביירון לפטוייץ' אבל זה לא מסימה קשה. וקרוליינה פשוט לא אמורים להיות כאלה גרועים , לא יודע מה נפל עליהם העונה. אמור להיות להם משחק ריצה טוב , עם סטיוארט וויליאמס משחק מסירה סביר שדלהום לא עושה שטויות , והגנה טובה עם לחץ מתמיד על הQB של היריבה. קרוליינה בולטימור-מינסוטה-מינסוטה בהחלט משכנעים , אבל האמת שהם לא שיחקו נגד קבוצה טובה באמת עדיין (אולי גרין ביי) , היה להם לוח משחקים מאוד קל. וזה המשחק הכי קשה שהם יתקלו בו העונה. לרייבנס היה עד עכשיו לוח משחקים דיי קשה. אני חושב שפארב הולך לחוות את המשחק הראשון החלש שלו במדי מינסוטה. רייבנס KC-וושינגטון-בואנה, לרדסקינס היה עד עכשיו את הלוח משחקים הכי קל ב NFL , רק קבוצות עלובות לגמרי הם פוגשים. ובכל זאת רדסקינס יוסטון-סינסנטי-משחק טוב , הייתי רוצה לראות אותו. כעקרון במשחקים שכולם חושבים שיהיה המון נקודות איכשהו הם הופכים לקרבות הגנתיים , לא נראה לי שזה המקרה , אבל אי אפשר לדעת. ההגנה של סינסנטי יותר טובה מההגנה של הטקסנס וגם משחק הריצה של הבנגלס יותר טוב (איפה היית עד עכשיו סדריק בנסון? וואו איזה עונה הוא נותן) , אבל אנדרה ג'ונסון הוא השחקן הכי גבר בNFL הוא מזכיר את TO הצעיר , וזו חתיכת מחמאה. יוסטון קבוצה משוגעת היא יכולה לנצח כל קבוצה בNFL ולהפסיד לכל קבוצה , אני הולך על הבנגלס. אריזונה-סיאטל-סיאטל נראו טוב מאוד שבוע שעבר , אריזונה מגמגמים.הראש אומר ללכת על סיאטל שהיא קבוצה יותר " שלמה". אבל אני הולך על אריזונה בתקווה שלארי פיצטזראלד יתפרע על הסיהוקס. דנבר-סן דייגו-אני אולי יוצא טמבל , אבל אני עדיין לא מתלהב מדנבר! לדעתי סאן דייגו קבוצה טובה יותר , אומנם אפשר להכריז על סיומו של עידן לידניאן טמולינסון , אבל ההתקפה של סאן דייגו עובדת מעולה , ופליפ ריברס הוא בין הקווטרבקים הטובים בליגה. אבל ההגנה של הצ'ארג'רס מלכלכת לחלוטין השנה. אני הולך על סאן דייגו דווקא. ניו אורליניס-ג'ייאנטס-אני חושש שזה לא היה תחרותי כמו שכולם חושבים , הג'ייאנטס קבוצה יותר טובה. ברנדון ג'ייקובס, עם כל הכבוד רץ יותר טוב מפייר תומאס ומייק בל . אבל לסיינטס יש תופסים טובים יותר למרות שסטיב סמית' נראה טוב השנה. אני אלך על הג'ייאנטס, בתקווה כרגיל במשחקים שלהם לטעות. בריס-איליי-לדעתי דרו בריס קווטרבק טוב יותר ויש לו תופסים מסוכנים יותר. אבל ההגנה של הג'ייאנטס יותר טובה בהרבה מזאת של הסיינטס. ואני בכל זאת על דרו בריס. שבוע טוב לכולם , בתקווה שאוקלנד הולכים לאכול הרבה נקודות ממקנאב דשון ג'קסון ווסטברוק והאיגלס.

IhearU

New member
שבוע שישי

1. טמפה ביי 2. מינסוטה בנצחון בייתי 3. כנראה שקנזס 4. סינסינטי 5. סיאטל 6. סן דייגו 7. הג'יינטס 8. 'צטערת איליי- דרו יאכל אותך חי

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 6

טמפה מינסוטה וושינגטון סינסינטי סיאטל סן דייגו ג'ייאנטס דרו בריס בהצלחה לכולם

שבוע טוב

1. טמפה 2. מי היה מאמין על קשישא פארב. מינסוטה מעל 7. 3. וושינגטון 4. אוצ'וסינקו חייב לקבוצת הפנטזי שלי. סינסי. 5. סיאטל 6. סאן דייגו 7. ניו אורלינס 8. איליי

Yorick

New member
שלי

1. פאנת'רס - עוד לא הגיע הזמן בשביל הבאקנירז לגנוב נצחון מסכן 2. פארב - ועוד לא הגיע הזמן בשביל הויקינגס להפסיד 3. רד סקינס 4. בנגלס 5. סי הוקס 6. צ'ארג'רס 7. סיינטס 8. בריס בון אפטיט

JayneCobb

New member
שבוע 6

קרוליינה - שמישהו יתקע מזלג בטמפה בבקשה.... יין אכן משביח עם השנים...זה לא מזיק שמגישים אותו ליד סטייק כמו AP - מיניסוטה וושינגטון...ושמישהו יכין לי בבקשה את דלי ההקאה. בנגלס - מעניין אותי רק לדעת איזה חגיגות מכין לנו שוף אוצ'ו סינקו סיאטל - המרוויחה מחגיגת הבשרים הזאת לא תהיה אפילו ליד השולחן... צ'רג'רס - כי לנקמה יש טעם מתוק...גם אם היא מוגשת קר... סיינטס - מנה עיקרית מעוררת ריר,מאבק על כל שארית מזון (וכדור). בריס - כי אין כמו בישול ביתי

Jerzet

New member
Week 6

Carolina Baltimore Washington Cincinnati Arizona San Diego New Orleans Drew Brees

meat

New member
שלי.

1.PANTHERS 2. VIKINGS 3. CHIEFS 4. BANGLES 5. SEAHAWKS 6. CHARGERS 7. BREES - כי ה GIANTS ירוצו המון.

meirhala

New member
שלי

1) קארוליינה 2) מיני 3) KC 4) סינסי 5) סיאטל 6) דנבר 7) ג'איינטס 8) בריז

nevorozi

New member
שלי

1. פאנת'רס 2.ויקינגס 3.DC 4.סינסי 5.סיאטל 6.דנבר 7.ג'איינטס 8.איליי

בקצרה

1) סיאטל 2) דנבר? 3)ניו...... אורלינס בגלל הביתיות 4) בריס 5)TB 6)לא מהמרים נגד פארב ופיטרסון !!! MIN 7)דד סקין 8)סינסינטי

תשובות

1. קרוליינה 2. מינסוטה 3. קנזס 4. סינסי 5. סיאטל 6. סן דייגו 7. ניו יורק (איליי מנינג) שבוע טוב, אסף פנינגטון

למעלה