אני בוחר באיגלס
אה הם לא בתחרות? לא נורא יאללה לתשובות: קרוליינה-טמפה ביי-טמפה ביי נראים זוועה העונה , ההגנה ממש לא מאיימת כמו פעם וההתקפה מקרטעת , פרשנים אומרים שג'וש גו'נסון הראה ניצוצות נגד פילי , אני לא ממש ראיתי את זה. הוא לא הרשים אותי בכלל , ודאי שעדיף על ביירון לפטוייץ' אבל זה לא מסימה קשה. וקרוליינה פשוט לא אמורים להיות כאלה גרועים , לא יודע מה נפל עליהם העונה. אמור להיות להם משחק ריצה טוב , עם סטיוארט וויליאמס משחק מסירה סביר שדלהום לא עושה שטויות , והגנה טובה עם לחץ מתמיד על הQB של היריבה. קרוליינה בולטימור-מינסוטה-מינסוטה בהחלט משכנעים , אבל האמת שהם לא שיחקו נגד קבוצה טובה באמת עדיין (אולי גרין ביי) , היה להם לוח משחקים מאוד קל. וזה המשחק הכי קשה שהם יתקלו בו העונה. לרייבנס היה עד עכשיו לוח משחקים דיי קשה. אני חושב שפארב הולך לחוות את המשחק הראשון החלש שלו במדי מינסוטה. רייבנס KC-וושינגטון-בואנה, לרדסקינס היה עד עכשיו את הלוח משחקים הכי קל ב NFL , רק קבוצות עלובות לגמרי הם פוגשים. ובכל זאת רדסקינס יוסטון-סינסנטי-משחק טוב , הייתי רוצה לראות אותו. כעקרון במשחקים שכולם חושבים שיהיה המון נקודות איכשהו הם הופכים לקרבות הגנתיים , לא נראה לי שזה המקרה , אבל אי אפשר לדעת. ההגנה של סינסנטי יותר טובה מההגנה של הטקסנס וגם משחק הריצה של הבנגלס יותר טוב (איפה היית עד עכשיו סדריק בנסון? וואו איזה עונה הוא נותן) , אבל אנדרה ג'ונסון הוא השחקן הכי גבר בNFL הוא מזכיר את TO הצעיר , וזו חתיכת מחמאה. יוסטון קבוצה משוגעת היא יכולה לנצח כל קבוצה בNFL ולהפסיד לכל קבוצה , אני הולך על הבנגלס. אריזונה-סיאטל-סיאטל נראו טוב מאוד שבוע שעבר , אריזונה מגמגמים.הראש אומר ללכת על סיאטל שהיא קבוצה יותר " שלמה". אבל אני הולך על אריזונה בתקווה שלארי פיצטזראלד יתפרע על הסיהוקס. דנבר-סן דייגו-אני אולי יוצא טמבל , אבל אני עדיין לא מתלהב מדנבר! לדעתי סאן דייגו קבוצה טובה יותר , אומנם אפשר להכריז על סיומו של עידן לידניאן טמולינסון , אבל ההתקפה של סאן דייגו עובדת מעולה , ופליפ ריברס הוא בין הקווטרבקים הטובים בליגה. אבל ההגנה של הצ'ארג'רס מלכלכת לחלוטין השנה. אני הולך על סאן דייגו דווקא. ניו אורליניס-ג'ייאנטס-אני חושש שזה לא היה תחרותי כמו שכולם חושבים , הג'ייאנטס קבוצה יותר טובה. ברנדון ג'ייקובס, עם כל הכבוד רץ יותר טוב מפייר תומאס ומייק בל . אבל לסיינטס יש תופסים טובים יותר למרות שסטיב סמית' נראה טוב השנה. אני אלך על הג'ייאנטס, בתקווה כרגיל במשחקים שלהם לטעות. בריס-איליי-לדעתי דרו בריס קווטרבק טוב יותר ויש לו תופסים מסוכנים יותר. אבל ההגנה של הג'ייאנטס יותר טובה בהרבה מזאת של הסיינטס. ואני בכל זאת על דרו בריס. שבוע טוב לכולם , בתקווה שאוקלנד הולכים לאכול הרבה נקודות ממקנאב דשון ג'קסון ווסטברוק והאיגלס.