משחקי שבוע 6

JayneCobb

New member
משחקי שבוע 6 ../images/Emo70.gif

שבוע 6 הגיע,ובמיטב המסורת של ה WILDCAT BIGCAT MEDIUM LION או איך שהקבוצה המועדפת עליכם קוראת לזה... החליטה ההנהלה לזרוק לכם השבוע את ה CURVEBALL הראשון לעונה זו בתחרות... בנתיים בקטנה,אבל צפו לפגיעות יותר גדולות בהמשך הדרך,כשהשעמום מהשגרה יחזור לחיינו,או כשיהיה שבוע דליל במיוחד במשחקים מרגשים... מנות פתיחה ששוות נקודה אחת : TB מארחים את CAR : מאבק ביתי על הזכות להכנס למאבק על המקום השני בבית,כשהראשון כמעט בוודאות מובטח ל NAWLINS... נכון,טמפה עם פתיחה מזעזעת של 0-5,אבל הם לא היו רחוקים מ2 נצחונות לפחות... קרוליינה לעומתם במצב גרוע לא פחות עם נצחון בודד, 3 הפסדים,אבל הרבה יותר מאכזבים מטמפה,כי מהם ציפו להתמודד על ראשות הבית,אם לא יותר מכך... קרב לוזריות לתפארת...מי תאכזב פחות? בולטימור מתארחים באצטדיון הכי חדש בליגה ה "פארבדום" במיניסוטה שבוע אחרי הפסד צורם ליריבה מסינסי,וכשהם נראים פגיעים במיוחד,בולטימור מגיעים לביקור אצל אחת הקבוצות המפתיעות של העונה,האם ריי לואיס ושות' יצליחו להוריד לקרקע קווטרבק בן 40? או שמא ג'ארד אלן יבחש עוד קצת בקלחת שלו,ויאכיל את ג'ו פלאקו קצת אסטרוטרף ברוטב דם ושיניים משוחררות? שימו לב,במשחק זה יש ליין של 6.5 נקודות למיניסוטה...כלומר,אם הימרתם על החברה של מיני, אתם צריכים שהם ינצחו ב 7 נקודות או יותר... בחירה בבולטימור יכולה להיות גם הפסד שלהם,כל עוד זה יהיה בהפרש של 6 נקודות... KC מתארחים בעיר הבירה וושינגטון DC אחת מהשאלות הכי מעניינות של המחזור הזה : לא מי ינצח...אלא האם מישהו יהיה ער באצטדיון כדי לראות את המשחק..אארררר...שיעמומון הזה ...? ואולי בעצם היינו צריכים להכניס עוד שאלה לתחרות "במידה וושינגטון מפסידים,האם דניאל סניידר סוף סוף יישבר ויעיף את ג'ים זורן לכל הרוחות? יוסטון מתארחים אצל הבנגלס המפתיעים מסינסנטי על פניו,מפגש לא ממש מאוזן, סינסי עם 4 נצחונות ורק הפסד אחד,והטקסנז עם 2 נצחנות ו 3 הפסדים...אבל מי כמו יושבי הפורום שלנו יודעים שב NFL הכל יכול לקום וליפול על חודה של מסירה מופלת או שער שדה מוחמץ, ואכן, סינסי היו רחוקים מרחק שער שדה במחזור הקודם מלהפסיד,ולהיות "רק" עם 3 נצחונות,הטקסנז לעומת,בקלות היו יכולים להיות במאזן דומה.. והשבוע? האם סינסי תמשיך להיות המרענן של העונה,או שהשבוע יתחילו,כמיטב המסורת שלהם בשנים האחרונות,להטעין את המחסנית שתכנס לאקדח,שירה לעצמם ברגל,או לחלופין,ייתפס אצל שחקן מוביל שיושעה לאלתר ושוב יהרוס להם את העונה? מנות עיקריות (2 נקודות) : אריזונה מתארחת ב סיאטל שבוע אחרי שסיאטל החליטו לממש חלק מהפוטנציאל הגלום בהם,והשאירו כתם דמוי ג'קסונוויל על הסוליות,הם נפגשים עם יריב הרבה יותר קשוח,ועוד יריב מתוך הבית שלהם... מובילת הבית, סאן פרנסיסקו,נמצאת בחופש השבוע,ותצפה בשקיקה במשחק הזה, ללא ספק מתוך רצון עז ששתי היריבות שלה ירסקו אחת את השניה לאבק... דנבר מתארחים אצל הצארג'רס מסאן דייגו משחק MNF טעון במיוחד,בין שתי קבוצות שכבר שנים ארוכות מספקות משחקים טובים וטעונים במיוחד,והשנה,כנראה, הסיפור לא יהיה שונה במיוחד..דנבר והמאמן שלה ג'וש דניאלס (שכבר זכה אצלי בתחרות הכינוי של השנה - (HOODIE JR עם מאזן של 5 נצחונות,האחרון שבהם היה בגדר יציאה סופית מהארון...ידוע שהאויר הדליל בגובה מייל משפיע על הזכרון, מה שבהחלט יסביר את העובדה שכל דנבר שואלת כבר את השאלה הבאה : JAY WHO? סאן דייגו לעומת זאת,לא מתכוונת לעשות חיקוי של שטיח בתחילת הקיץ,או יום אחרי האוסקר, ולהתגלגל...בטח שלא לכבוד החברה מדנבר...LT,ריברס,ושאר החברה מהחוף מקווים לקלקל לדנבר את ה 0 הגדול בטור ההפסדים... קינוח (2 נקודות) : 5-0 מול 5-0,הגנה מול הגנה,התקפה מול התקפה...או במילים אחרות ניו יורק ג'ייאנטס מתארחים אצל ניו אורלינס סיינטס אין הרבה מה להגיד על משחק כזה,באמת שלא...זה המשחק של המחזור,ולפחות עד עכשיו,משחק העונה...שתי קבוצות עם התקפות מצויינות והגנות מפחידות בהחלט, ולנו,בתור צופים,נותר רק להתמוגג... איליי מאנינג מול דרו בריס קרב ה QB,ולא הצלחנו לחשוב על דרך יותר טובה למצוא "מנצח" בקרב הזה...מאשר למדוד את ה QB RATING של שניהם בסוף המשחק... יש שיגידו שלבריס יש יותר כלי נשק, ולכן פוטנציאל נקודות גבוה יותר, אבל איליי סומך הרבה על משחק הריצה לועס השעון של הג'ייאנטס,וכידוע לכולנו,קשה מאוד לבריס להשלים מסירות ולצבור נקודות כשהוא יושב על הספסל... עץ או פלי? בריס או מאנינג? תבחרו... והכי חשוב, אל תשכחו לאכול את כל המנות עד יום ראשון ב 7 בערב,שעת תחילת המשחקים הראשונים...

s t i f f l e r

New member
ההימור שלי

1. פנתרס 2. רייבנס 3. צ'יפס 4. בנגאלס 5. קארדינלס 6. ברונקוז 7. סיינטס 8. בריס

Ilayzror

New member
ההימורים שלי

1] ללא ספק פנתרס 2] מינסוטה 3] ציפס 4] סינסיטי 5] אריזונה 6] דנבר 7] ג''יינטס 8] מאינינג

itaihasid

New member
תשובות

1-קרוליינה (עצוב אבל עד עכשיו טמפה לא איכזבו אותי במשחק, ברצון האמיתי לי לעומת זאת..) 2-מיניסוטה 3-וושינגטון 4-יוסטון 5-סיאטל 6-דנבר 7-ניו אורלינס 8-איליי

ofribecker

New member
שלי

קרולינה מינסוטה וושינגטון סינסינטי סיאטל סן דייגו ניו אורלינס איליי מאנינג

REDSKINS

New member
מהמר שבוע 6

קרולינה מינסוטה וושינגטון סינסינטי סיאטל דנבר ניו יורק ג'יינטס מנינג מצחיק לחשוב שבשבוע הראשון ג'יינטס - רדסקינס היה נחשב משחק צמוד ....

clevelandrocks

New member
שלי

קרולינה וייקינגס רדסקינס אריזונה סן דייגו ניו אורלינס בריס

youSHALLnotPASS

New member
הבחירות שלי

TB יוצאת ממאזן ה WINLESS פארב ינצח וימשיך בדרך להיות המבוגר ביותר שזוכה באליפות KC ואעז ואומר בהארכה סינסי אריזונה דנוור ג'איינטס מאנינג כי למי שלא שם לב איליי עשה 204? יארד במחצית אחת ולסיינטס יש העונה גרף יארדים למשחק שהוא מונוטוני יורד

eran113

New member
ההימור שלי

1. CAR 2. בולטימור 3. וושינגטון 4. יוסטון 5. אריזונה 6. סאן דייגו 7. איליי

pavelger

New member
הימורים

1. קרוליינה 2. בולטימור 3. צ'יפס 4. בנגלס 5. סיאטל 6. צ'רג'רס 7. סיינטס 8. דרו בריס

noam621

New member
שלי

1 טמפה.. לא רוצה שהיא תגיע במאזן של 0 ניצחונות ללונדון לכן אני מסמן לה W כאן.. 2 מיניסוטה 3 קנזס 4 סינסנטי 5 אריזונה 6 סאן דיגו 7 ניו יורק 8 מאנינג

ranatz

New member
שלי

קרוליינה מינסוטה וושינגטון סינסינטי סיאטל סן דייגו סיינטס דרווווווווווווו בריייייייייייייייייס!!!!!!!!!!!!!!

Amir BA

New member
שלי

1. CAR 2. מינסוטה 3. וושינגטון 4. סינסי 5. סיאטל 6. SD 7. גיאנטס 8. איליי

erantal2000

New member
לא הולך לי לאחרונה, ננסה לחזור לתלם

1. פנתר נשאר פנתר לנצח. 2. מינסוטה ינצחו אבל מתחת לליין - כלומר אני הולך על בולטימור. 3. KC 4. סינסי. 5. סיאטל. 6. ברונקוס. 7. דרו בריס.

roniway1

New member
הניחוש שלי

1. קרוליינה 2. מינסוטה 3. וושינגטון רדסקינס 4. סינסינטי 5. אריזונה 6. דנבר 7. ניו יורק ג'איינטס 8. מאנינג

למעלה