משחקי שבוע 6

Quantum2

New member
שלי

1. קרולינה 2. בולטימור 3. וושינגטון 4. בנגלס 5. סיאטל 6. סן דיאגו 7. סיינטס 8. בריס

שלי

1. באקנירס 2. וייקינגס 3. צ'יפס 4. טקסאנס 5. קארדינלס 6. ברונקוז 7. ג'איינטס 8. מאנינג

CS123

New member
ההימורים שלי

1. טמפה ביי 2. בולטימור 3. וושינגטון 4. סינסינטי 5. סיאטל 6. סן דייגו 7. ניו אורלינס 8. בריס

green og

New member
ניחוש

1.TB 2.ויקינגס 3.רדסקינז 4.סינסי 5.סיאטל 6.דנבר 7.סיינטס 8.בריס

erano111

New member
שלי

1. קרוליינה 2. בולטימור 3. KC 4. בנגלס 5. סיאטל 6. דנבר 7. ג'ייאנטס 8. איליי מאנינג

RoyBehar

New member
בתיאבון...

ללא ספק ארוחה מוצלחת השבוע.. 1. למנה ראשונה אני אקח את טמפה ביי, למרות ששתי הקבוצות קשות לעיכול 2. אח"כ אקח מנה של גבינה ירוקה בת 40 שהפכה לסגולה והיא אפילו כבר לא ממש מסריחה. מינסוטה, עם הליין. 3. אם הייתי יכול הייתי מדלג על המנה הבאה, אוכל אינדיאני עושה לי צרבת... אבל בגלל שאין ברירה אלך על הרד סקינס. שאלוהים ירחם על כל מי שיאלץ לצפות בזוועה הזו. (כמעט הלכתי על הצ'יפס האמת, כי נגד דאלאס הם כביכול טיפה פחות הסריחו, אבל אני לא מסוגל להמר על הדבר הזה,כבר מעדיף את ההם שהפסידו לדטריוט..) 4. סינסי, למרות שאני באמת מחכה לראות מתי הם יתחילו להתפרק. לא חושב שזה יקרה מול יוסטון (החזקתי מעמד עם הבדיחות אוכל, עד עכשיו, אבל נגמרו לי) 5. אני לא אוהב קקטוסים, אבל אני אקח את אריזונה. 6. למנה עיקרית תנו לי בבקשה את הברונקוס (למרות שהמדים שלהם גם השבוע יכולים לקלקל אפילו לעיוור את התיאבון) עם תוספת של סוסים פראיים ואורנג' קראש בצד. 7. לקינוח אני אקח את הקדושים, בעיקר כי הם בבית ולא מנומס לא לאכול כשהמארח מציע לך. ואלך גם על בריז. תודה ובתיאבון

Anfield

New member
שלי:

1. קרוליינה. 2. בולטימור. 3. וושינגטון. 4. סינסנטי. 5. סיאטל. 6. סן דייגו. 7. מאנינג.

KurtAngleWho

New member
הימורים שלי:

1.טמפה ביי ינצחו סוף סוף 2.מיניסוטה 3.וושינגטון 4.סינסנטי 5.אריזונה 6.סן דיאגו(אין מצב 6-0) 7.קשה קשה...אבל נלך עם הביתית ניו אורלינס 8.כהמנצחת כהקבוצה...הולך על דרו בריס

royfr

New member
בבקשה

1. CAR 2. מיני 3. DC 4. סינסי 5. סיאטל 6. דנבר 7. NO 8. בריס

moss84

New member
שלי

בתקווה לשפר קצת את מצב הנקודות העגום שלי: 1 - פנתרים 2 - בולטימור - ולאו דווקא בגלל הליין 3 - אדומי העור 4 - סינסי - למען הפנטזי אני גם מזמין 2 TD של אוצ'וסינקו אם אפשר... 5 - אריזונה - עד עכשיו ההימורים שלי במשחקים של סיאטל נחלו כשלונות מרים אז אני אהמר הפוך ממה שאני חושב (וכנראה אשמר את רצף הכשלונות...) 6 - SD - קרבות בתוך הבית עלולים להתפתח בצורה מפתיעה, התקפת SD הולכת להזכיר לסוסים את כוחם 7 - NO - נלך עם הבית 8 - איליי

iloifme

New member
שלי

1. טמפה 2. מינסוטה 3 וושיגנטון 4. סינסי 5. אריזונה 6. דנבר 7. ניו יורק 8. בריס

Yo-man

New member
בוא נראה מה אני חושב היום...

1. קרולינה.טמפה נראים גמורים. 2. מינסוטה. אבל ממש לא בקלות 3. וושינגטון. יש גבול לכמה גרועים הם יכולים להיות, בכל זאת הם בבית שמקרין על האיכות של כולם
4. סינסנטי. בבית הם ינצחו, אח"כ יתרסקו 5. אריזונה. האסלבק לא חזר לכושר מתחילת העונה, וורנר מתחמם (וורנר וורמר) 6. דנבר. או יה, בייבי. הם נראו כמו אסון לפני תחילת העונה, ולמדתי לא ללכת נגדם אחרי המשחק מול NE. הם זכו בכבוד שלי. 7. ג'איינטס. הגנה יותר טובה, והרבה יותר ריצה 8. בריס. מול הגנת הריצה של הענקים, הוא יהיה חייב לתת משחק קרוב למושלם תודה ובהצלחה שלום ולהתראות צ'יפס ושניצל

שבוע 6

1. Car - אוהב את דלהום 2. Bal - יותר בגלל הנק' בליין 3. Was 4. Cin 5. Sea 6. SD קינוח (2 נקודות) : 7. NO 8. דרו בריס שיהיה לכולנו סופ"ש מצויין, עמית

steeple

New member
שלי

1. קרולינה... 2. נראה לי העורבים יתנו אחלה משחק, אז או שינצחו או יפסידו בפחות מ7.... או שלא.... 3. קנזס 4. סינסי 5. קשה... אריזונה 6. יאללה אורטון! 7. ניו-יורק... אני אשמח לראות הפסד בית של NO 8. בריס

ESPN

New member
שלי

1. קרוליינה. בטמפה כבר מתכוננים לדראפט, קרוליינה יכולה להמשיך לחלום על המקום השני, הוא הולך לאטלנטה. (אלא אם אטלנטה תצליח לגנוב את הראשון מניו אורלינס, זה יכול לקרות) 2. מיניסוטה 3. וושינגטון 4. סינסנטי 5. אריזונה 6. סאן דיאגו 7. פפפ... קשה, אבל ניו אורלינס 8. בריס

laufgas

New member
התשובות שלי פלוס הסברים

1. טמפה ביי - הקרב על הקבוצה הפחות גרועה. אני חושב שטמפה לא תיקח את המשחק בגלל הביתיות, אלא כי קרוליינה תעשה המון טעויות, וקרוליינה היא מסוג הקבוצות (לדעתי) שברגע שדברים קורים בצורה לא טובה, זה רק הולך ומחמיר. 2. מינסוטה - פארב משחק מעולה, תוסיפו את פיטרסון ואת הקהל בסופרדום ויש פה מתכון טוב להבהיל קצת את בולטימור. אולי ריי לואיס ישחק פחות אגרסיבי אחרי הקנס שקיבל על התיקול של שבוע שעבר. 3. וושינגטון - באמת קשה, אבל נראה לי שקנזס סיטי יהיו בפיגור גדול כבר עד המחצית. 4. יוסטון - יוסטון בכלל לא משחקים רע, הם פשוט לא יודעים לסיים משחקים כמו שצריך. סינסינטי אחלה קבוצה השנה, אבל לדעתי הטקסנים ינצחו כי הם קבוצה יותר טובה. לדעתי זו תהיה הפתעת השבוע. 5. אריזונה - קורט יחלק כדורים כמו לחמניות טריות. אתם תראו. 6. דנבר - קנו אותי שבוע שעבר. סן דייגו פספסה את ההזדמנות שלה בעבר - נגמר עידן. 7.ניו-אורלינס - הו! הנה משחק מרתק. הוא מרתק כי אני לא אוהב אף אחת מהקבוצות המגעילות האלה וסוף סוף תהיה לאחת מהן הפסד. אני אני אגש לעניין, דרו בריס הרבה הרבה יותר מרשים מאיליי מאנינג. כולם מדברים על איליי, וכמה שהוא טוב, אבל הם שיחקו נגד קבוצות מאוד חלשות (ודאלאס עד לשבוע האחרון לא נראו טוב בכלל). לא יצליחו לשכנע אותי שאיליי קורטרבק טוב. 8. דרו בריס - התשובה למעלה.

omrili77

New member
שלי, עם טיפ טיפה הסברים

1. משחק מזעזע מס' 1 השבוע. התוצאה: TB 2. מס' 4 סגול בשוונג כרגע. MIN 3. משחק מזעזע מס' 2. לראשונה בהיסטוריה קבוצה פותחת את העונה מול 6(!) קבוצות שמגיעות ללא ניצחון. החלק העצוב הוא שהנצחונות היחידים של 2 מתוך הקבוצות הנ"ל היו מול וושינגטון. נקודת האור היחידה היא שבבית וושינגטון עוד לא הפסידה. החשש הגדול שלי הוא שהשבוע הטרנד הזה ישתנה ו-וושינגטון יפסידו גם בבית. בקיצור KC 4. נלך על CIN 5. SEA 6. אני ממשיך בנוהל של לא להמר נגד דנבר, למרות שיש לי הרגשה שדווקא יפסידו הפעם. בכל אופן כרגע נשאר עם DEN 7. NY 8. נראה לי שבריז

omrili77

New member
../images/Emo58.gif(?)BAL@MIN

רק עכשיו שמתי לב שהיה ליין (לא היה לי זמן לקרוא את הפוסט במלואו לפני שעניתי). להבא תשתדלו בבקשה לכתוב, את הליין בכותרת, בערך כמו שיורם כתב בשבוע שעבר (רק הפוך, במקרה הזה זה היה צריך להיות "בולטימור +6.5" או "מינסוטה -6.5" ולא כמו שהיה כתוב בשבוע שעבר).

למעלה