משחקי ראשון בלילה

The Prospect

New member
בין אם ההיט ינצחו ובין אם הם יפסידו, ואני די

בטוח שהם ינצחו, זה ללא ספק המשחק הכי טוב של וויד העונה ואחד המשחקים הכי טובים שראינו של איזשהו שחקן העונה.

The Prospect

New member
לא משנה שזה ירד רק ל-4, כשאלן מחטיא 3 מ-4

הזריקות האחרונות שלו מהקו, אתה יודע שהסלטיקס מפסידים :)

בן הNלך

New member
לדעתי ניהול לא משהו של דוק ריברס ברבע האחרון

לא מובן לי למה הוא לא נתן לטוני אלן לשמור על וייד ברבע האחרון. טוני אלן שיתק את וייד ברבע השני, אתה רואה שוייד חם, למה לא לעצור אותו??? בגדול המשחק יכל ללכת בקלות לבוסטון אבל הרבה חוסר מזל, ריי אלן וגארנט מחטיאים זריקות עונשין קריטיות, רונדו מחטיא לייאפ וכו'

Guram100

New member
יש לך טעות

מלכתחילה דווין נועד לנצח משחק אחד בבית. בוסטון ישנו קצת היום ולא ממש הזיז להם. הסידרה הרי גמורה. דווין לא היה מוכן לקבל סוויפ ועוד בבית מול האוהדים. בבקשה. שבוסטון ינצחו אצלם בבית. ככה מתנהג אלוף אמיתי ורק אלופים קורצו מחומר כזה. מי שלא ראה את המשחק שהוא לבד!!! לקח למיאמי אליפות ראשונה - שירוץ. אני זוכר שאני ואחי פשוט השתגענו מהצעיר הזה שהיה רק שנתיים בליגה. הוא נכנס לסל פעם אחר פעם בכזה מחץ ותחת שלשה!! שומרים, ואי אפשר היה לעצור אותו. הוא כזה ג'נטלמן ואינו משחרר הצהרות שווא ומתנשא. הוא מדבר במגרש. איזה משחק אלוף שלו, ולא רק בהתקפה. הבן אדם התגלגל בכול המיגרש באמוק, נופל ומשתטח, עושה את מה שצריך כדי לנצח. הוא עבר פציעה ממושכת והשנה החלים וחזר בגדול. הלוואי והיתה לו קבוצה. המשחק התבצע בין דוויד לכל בוסטון. חבל שהוא לא מתמודד לאליפות השנה

Executioner

New member
בעקבות המשחק הזה יש לי וידוי

אם הייתם שואלים אותי לפני הפציעה של ווייד(אחרי העונת אליפות) מי יותר טוב, הוא או לברון לא הייתי מתבלבל ואומר ווייד. היום זה שונה אבל אם הוא ישמור על עצמו בריא דעתי עוד יכולה להשתנות שוב.

somone141

New member
הוא יותר טוב מג'יימס

ואם הייתה לו קבוצה יותר טובה, הוא גם היה מצליח יותר. מבחינת כישרון אין מה להשוות.

עידו17

New member
לא קרוב אפילו

אפשר לדבר על היכולת של שניהם כסקוררים, אבל ג'יימס בליגה אחרת כפליימייקר, כשחקן שעושה את כל אלה שסביבו טובים יותר, ומהסיבה הזו אין אפילו יסוד להשוואה עם שום שחקן אחר בליגה. אבל מה, מסכים שווייד הוא הדבר הכי קרוב בליגה שיש ללברון. אגב, ווייד הוא ספסימן פיזי לא פחות נדיר מלברון יחסית לעמדה שלו, אז פתאום אצלו הכל כישרון?

STEVE NASH

New member
אחלה משחק בין קאבס לבולס בינתיים

מה5 דקות שראיתי הקצב טוב, שתי הקבוצות רצות מהר אחרי סל (דנג דפק ג'אמפ על הפנים של לברון, 3 שניות אחרי שלברון קלע שלשה בצד השני). הבולס מובילים , משחק צמוד.

STEVE NASH

New member
מחצית 62-52 קאבס

38 נקודות ברבע השני, פשוט עשו מה שבא להם. לברון מתעורר אחרי רבע ראשון שקט, דופק 12 נקודות ברבע הזה ומסיים מחצית מצוינת עם 17 נקודות 7 ריבאונדים ו6 אסיסטים, כולל ג'אמפ נקי עם הבאזר. זה הולך בכיוון של הקאבס, לברון לא מחטיא.

reem077

New member
רוז נקע את הקרסול, ויורד צולע, פסק זמן שיקגו

נראה כואב

reem077

New member
רוז חוזר, אנתוני פארקר דופק עוד שלשה

ההתקפה של הבולס נראית תקועה... ו.... ווואו שרקו ללברון צעדים! אירוע נדיר, בטח יעלו ליוטיוב באחד מסרטוני הצעדים שלו

STEVE NASH

New member
קליבלנד מפרקת..

94-73, לברון עם 25 10 9 ואנחנו רק ברבע השלישי. ג'יימיסון שחקן נהדר, אחד המצטיינים היום.

STEVE NASH

New member
איזה סל של לברון!!!!! ג'אמפ מחצי מגרש רק רשת

הבחור לא מסוגל להחטיא היום. מדהים.

למעלה