משחקי ראשון בלילה

Puskas

New member
זה לא רק על פי זה

רוז עונה שנייה רצוף מעלה את המשחק שלו בפלייאוף וגם בעונה סדירה הוא היה מצוין כבר למרות פציעות. היינריך תמיד היה מוערך בעיניי ואני לא מבין למה ירדו עליו..סה"כ עוד תוצר טוב של דראפט 2003 האגדי. נואה כל העונה אני מדבר עליו..חיית צבע וסנטר עתידי מעולה והסטטס מול הקאבס הם המשכיות לסטטס האדירים מהעונה הסדירה (שנה הבאה אני אומר הוא מלך הרב' של הליגה)

Executioner

New member
אני לא מתווכח אם הוא מעלה את רמת המשחק או לא

אי אפשר להגיד שהוא נכנס ל"רשימה של הגדולים" הוא כרגע לא שם. הוא צריך לתת עונה של שחקן גדול וזה לא המקרה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מצויין. היינריך היה שחקן בינוני(לא רע בכלל) עכשיו הוא סתם מפריע, מזכיר לי קצת את ויזנייבסקי ממכבי. על נוח/נואה אני לא יכול שלא להסכים והוא חייב להמשיך עם גרף ההתקדמות שלו כי מהקולג' עד עכשיו הוא עשה התקדמות מטורפת. חוץ מזה אני נהנה לראות אותו משחק.

יואקים13

New member
נואה חייב להשתפר בהתקפה

הזריקות המוזרות מחצי מרחק הופכות להיות ממש מביכות. ההגנה טובה ואגרסיבית, אבל רבאק איפה אפילו מהלך אחד בפוסט? לגבי היינריך- הוא בעיקר סטופר, אבל יש לו קליעה טובה והוא מרכז די טוב. העניין הוא שהחוזה שלו גדול מאוד ביחס לתרומה שלו.

Executioner

New member
חשבתי על לכתוב מה שאתה כתבת

אבל אני פוחד לאכול את הכובע. לנואה אין skill הוא חי על...נקרא לזה התלהבות. אם היה לו מהלך בפוסט או זריקה מחצי מרחק(שגם עליה אי אפשר לסמוך ראה ערך האסלם) הוא היה עוד יותר טוב, כמו שאתה אמרת. שחקנים מסוגו לא מצליחים בדר"כ לשמור על אותה יכולת לאורך תקופה ארוכה(קו הזמן הוא קריירה) ובמוקדם או במאוחר מגיעות עונות עם ירידה ביכולת. אבל הוא השתפר מאוד, אני כתבתי את זה באחת מההודעות הקודמות שלי, לראות אותו בקולג'ים ולראות אותו עכשיו זה מדהים. היינריך, התחיל טוב(את הקריירה) ומשם הכל התדרדר.

יואקים13

New member
יצא לך לראות משחק של שיקאגו העונה?

"חמישיה של רוז-וויד-דנג-גיבסון-נואה כאשר היינריך שחקן שישי,זה ממש ללקק את האצבעות,אולי הקבוצה עם הקו האחורי הטוב בליגה". אם היית רואה את שיקאגו לאורך העונה היית מבין שזו חמישיה שיכולה לסיים לכל היותר במקום ה8 במזרח. לחמישיה שהצעת אין שום משחק בפוסט: נואה הפך אמנם לשחקן הגנה טוב מאוד, אבל אין לו עדיין שום יכולת התקפית, ובמיוחד לא בכל מה שקשור למהלכים בפוסט. גיבסון טוב למדי בהגנה, ויש לו קליעה סבירה מחצי מרחק, אבל גם לו אין שום יכולות בפוסט. דנג סופר מוכשר, אבל תמיד יעדיף שלא לחדור אלא לסיים בקליעה מאמצע מרחק. ואז נוצר מצב כמו בסדרה מול קליבלנד- הכל זריקות מבחוץ+ חדירות של רוז. מכאן די ברור שגם אם שיקאגו רוצים מאוד, הם לא יכולים להרשות את וייד אלא חייבים גבוה מוכשר התקפיתב4/5. אני הייתי מעדיף את סטודאמייר, אבל גם בוש יכול להתאים. לגבי להפוך את היינריך, בחוזה הגדול מאוד שלו, לשחקן שישי- זה מהלך שכלכלית אין כמעט קבוצות שיכולות להרשות לעצמן. הוא אמנם סטופר טוב מאוד, אבל אני חושש ששיקאגו יהיו חייבים להזיז אותו ואת דנג המאכזב בטרייד.

עידו17

New member
וויד לא מתאים לשחק ליד רוז

כדורסל לא משחקים על הנייר. שניהם שחקנים שצריכים את הכדור כדי להיות במיטבם, וכששניהם על המגרש אתה תקבל 70% מכל אחד מהם, מה שלדעתי הולך לחבל קשות בסיכויים של הבולס להגיע רחוק. שיקאגו צריכה להתמקד בשחקן פנים (בוש או אמארה) ולתת לרוז לקבל את ההחלטות עם הכדור. לא חוכמה להיות עם עיניים גדולות, צריך לחשוב בהיגיון ולעשות מה שנכון לקבוצה. דווין ווייד עם רוז בקו האחורי זה לא חכם.

לאוס

New member
../images/Emo207.gif דעה לעניין - שידורים

קטע רלוונטי שנתקלתי בו. זה לא אני שם, אבל בהחלט מעורר הזדהות.

ThEgReEnKiNg

New member
68-64 לבוסטון

רונדו פשוט פנטסטי , מאוד אקטיבי בהגנה כרגיל. בכלל בוסטון ברבע השני והשלישי גורמים להרבה איבודים של ההיט. ומעולה בהתקפה , מדהים הקלות שבה הוא מסיים ליד הסל. מאוד מאוד קשה לחסום אותו , הוא עושה כל מיני לייאפים שמאוד קשים לחסימה. מאוד מרשים רונדו.

ThEgReEnKiNg

New member
הולי שיט וייד לא רוצה סוייפ!

4 שלשות שלו מתחילת הרבע כבר כמה דקות עברו? 3 דקות. מיאמי ו וייד מתפרעים עם שלשות מכל מצב 85-80 מיאמי. ואני זוכר שוייד לא ידע לקלוע שלשות! ג'יזס השחקן הזה ענק.

reem077

New member
איך אתה רואה את המשחק?

לא יודע מה יש לליג פס, כל דקה נתקע..

reem077

New member
דיברתי עם הנציג שלהם בצ'ט והוא אומר ש...

המהירות של האינטרנט שלי היא פחות מ1.5 מגה, כשיש לי חמש מגה, ובדקתי עכשיו את המהירות והיא חזרה להיות בסדר, נראה לי הוט/נטויזן הזונות האלה מורידים את מהירות הגלישה בשעות השיא... עכשיו בבדיקה יצא לי חמש מגה ועובד שוב בסדר

למעלה