משחקי ראשון בלילה

reem077

New member
או שזה רק בגרמניה/לוס אנג'לס, שיקגו זז טוב

בלי עין הרע

somone141

New member
מי אמר שווייד אוברייטד?!

איזה אנשים הזויים. פשוט כישרון עילאי. מה שהוא עושה היום על הפרקט. ומה שהוא עשה כל העונה. הוא, מלו וקובי - הם היחידים שבשבילם אקנה כרטיס למשחק. לראות את ווייד הערב זה פשוט לצפות באלוהים (ההוא שלמעלה) משחק כדורסל.

ThEgReEnKiNg

New member
נכון סתם יש לו אליפות.

כל סדרת גמר 2006 היה גארבג' אפס הוייד הזה. תגיד לי אתה אמיתי?

אמיתי וחצי

מי שראה את סידרת הגמר יודע בדיוק למה הוא לקח אליפות . ניסיון המיתוג המואץ של סטרן שלח אותו לקו על כל לטיפה ברמות שאף סופרסטאר לא קיבל אי פעם לפניו . בנוסף , היו לו חבורה של אולסטארים מבוגרים שכולם רצו שיסיימו את הקריירה עם טבעת ולא קיובן והפה הגדול שלו כל סופרסטאר בקנה המידה שלו(או לפחות ברמה שמייחסים לו) היה עושה הרבה יותר עם מיאמי בשנתיים האחרונות אבל משום מה לו נותנים לזכות מחמת הספק - סגל משלים סביר לפחות לסיבוב שני ומאבק או עונה של 50 נצחונות במזרח אני אישית טוען שהסגנון משחק של וייד(בשילוב הפיליפיני הפחדן שלא מעז) הוא מה שתוקע את ההתקדמות של ביסלי ולא השטויות שהוא עושה מחוץ למגרש . הקיצר אולסטאר חזק אבל ממש לא אחד מהסופרסטארים הענקים בטופ של הליגה - דעתי

carmelo

New member
עם הקבוצה שהיתה לו בשנתיים האחרונות

המקום החמישי שנה אחר שנה, הוא הישג גדול. גם ספולסטורה הוא יופי של מאמן שמוציא מים מהסלע עם הסגל שריילי מעמיד לרשותו. או שאתה ביזלי פאן תמוה, אולי אוהד דאלאס ושונא ווייד מאז 2006...גם לברון מקבל יחס מוגזם מהשופטים, זה לא מקטין אותו כשם שזה לא אמור להקטין את הישגו של ווייד.

עידו17

New member
לא קונה את הרעיון של "יחס מוגזם"

ככל ששחקן הוא כישרון מוכח יותר, כך הקרדיט שהוא מקבל מהשופטים גדול יותר, אבל לקרדיט הזה יש בסיס, וזה לא שיש תיאוריית קונספירציה. לדוגמא, אם קובי הולך לסל ומחטיא, השופטים יתנו לו להנות מהספק שעשו עליו עבירה יותר מאשר יתנו לשחקן אחר, וזה לא בגלל שהוא קובי בראיינט והשני לו, אלא בגלל הסבירות שלעצור שחקן התקפה בסדר הגודל הזה זה דבר שיותר קשה לעשות בלי עבירה, זה הכל, וזו הנחה הגיונית וטבעית. זה ששורקים לעבירה נגד קובי או לברון זה בגלל ההסתברות הסבירה שעליהם עושים יותר עבירות מאשר על אחרים, מן הסתם, ושופטים ייטו לשרוק לטובתם במצבים שלא היו שורקים לאחרים, פשוט כדי לאזן את היחס הזה, לא ההיפך. לדוגמא, כשנהג ללא עבירות קודמות יישפט על עבירת מהירות, שופט ייטה להקל עליו יותר מאשר על נאשם עם 50 עבירות קודמות, למרות שברמת ההכרעה הדין אמור להיות אחר, והסיבה היא ששופט ייטה לתת לנהג "נקי" להנות מהספק, שנהג עבריין לא אמור להנות ממנו. צדק הוא תמיד עניין סובייקטיבי, ואחרי הכל, גם שופטים הם בני אדם. מכאן ועד להגיד שהיחס שכוכבים מקבלים הוא מוגזם, או לרמוז על מניעים אחרים, יש הבדל גדול.

rapgamer4ever

New member
וויד קיבל עבירות בסדרה מול דאלאס יותר מכל אחר

שראיתי בשנים האחרונות. יותר מלברון בהרבה.

somone141

New member
30 נק' ב-58 אחוז מהשדה לאורך כל הסידרה

זה אוברייטד? מול קבוצת ההגנה אולי הכי טובה בליגה?

somone141

New member
my goodness

46 נק' ב-16 מ-24 מהשדה... מול בוסטון! לא שיקאגו, לא מילווקי, לא אטלנטה - בוסטון! במשחק פלייאוף! הופעה פנומנלית לשחקן שאני באופן אישי מעריץ, בעיקר את הווינריות והעובדה שהאיש לא מוותר, לעולם. מודה לה' שזכיתי לראות אותו מקרוב. הוא גם יודע להטריף ת'קהל, ואת חבריו לקבוצה. הוא נראה שקט ורגוע, אבל יש דברים שלא רואים בטלוויזיה, את התשוקה העזה שלו לנצח. מלך, במלוא מובן המילה. אחד השחקנים הכי גדולים שיצא לי לראות מאז שאני רואה NBA. רק בשבילו, שההיט יקחו תסידרה.

ThEgReEnKiNg

New member
עוד שלשה של וייד

יאללה אפשר ללכת לישון. 93-82 לוייד , אין מצב וייד מפסיד את המשחק הזה היום. ליל"ט.

m 1 k e

New member
סטטיסטיקה נוטה להתאזן

זה שהוא קלע את כל הזריקות עד עכשיו רק מגדיל את הסיכוי שיתחיל להחטיא במאני. רק 5 להיט.

m 1 k e

New member
קאבאלירס - בולס - משחק מספר 4

האם יתכן ובולס חוזרים ל2:2?

לא ברור

ריי אלן מחטיא 3 ברציפות מהקו, גארנט מחטיא 2 ו-מיאמי דופקים 5 מ5 ברבע הרביעי...היו יכולים לקחת את זה. טוב, לא נורא...משחק הבא.

למעלה