משחקי ראשון בלילה

Puskas

New member
נואה,גיבסון ורוז

במשחק טוב מאוד עד עכשיו. 2:46 לסיום רבע ראשון טיימם אאוט של הבולס (הכדור יהיה שלהם אחריו). גיבסון כבר עם 8 נ"ק,נואה מדהים עם 6 נ"ק,4 רב' ו-3 אס' ולקינוח רוז שם כבר 6 נ"ק+2 אס' וחטיפה. אצל הראפס יש בינתיים 6 לברניאני,טורקוגלו עם משחק טוב של 4 נ"ק+6 רב' ו-2 אס',יש 4 נ"ק גם לאמיר ג'ונסון.

Puskas

New member
28-23 לבולס-סוף רבע 1

אצל הבולס: גיבסון עם 8 נ"ק ו-3 רב',נואה עם אותם 6 נ"ק,4 רב' ו-3 אס',דריק רוז עם 8 נ"ק משלו ו-3 אס' חשובים. אצל הראפס: ברניאני עדיין עם 6 נ"ק ו-2 רב',טורקו עדיין עם 4 נ"ק,6 רב' ו-2 אס',ג'ארט ג'ק דפק 5 נ"ק מהספסל בסיום הרבע וג'ונסון עדיין עם 4 נ"ק.

Puskas

New member
מי שצריך שואב אבק-נואה להשכרה

הבן אדם עומד על סטטס של 8 נ"ק עם 7 רב' ו-5 אס' וכל זה ב-12 דקות כולה..יש מצב לטריפל דאבל לפני המחצית חחח כרגע 41-29 מבטיח לבולס כשיש עוד 8 וחצי למחצית

Puskas

New member
מחצית ו-2 שחקנים בדרך לטריפל

אצל הבולס נואה עומד על 10 נ"ק עם 10 רב' ו-6 אס' כשהוא נותן גם חסימה, ואצל הראפס זה טורקו עם 4 נ"ק לצד 10 רב' ו-8 אס' ולקינוח חטיפה. עוד קלעים: בולס: רוז עם 12 נ"ק ו-5 אס',מוריי עם 8 נ"ק,דנג עם 7 נ"ק ו-4 רב',היינריך עם 6 נ"ק,גיבסון עם 8 נ"ק ו-5 רב' ומילר נתן 5 נ"ק. ראפס: ברניאני שם 16 נ"ק במחצית התקפית נהדרת,ווימס התעשת עם 12 נ"ק,ג'ק עם 10 מהספסל,ג'ונסון עם 4 נ"ק. סוף רבע ראשון: 58-48 לבולס. ואני חתכתי לישון אז מקווה לקום בבוקר ולראות שהבולס עשו את העבודה ויאללה נואה תן טריפל!

OrEl74

Well-known member
מנהל
כשהם רוצים הם יכולים!

הבולס פירקו את טורנטו (אז מה אם הם בלי בוש! אל תהיו קטנוניים) והשתלטו על המקום השמיני במזרח ועל הזכות לקבל בראש מלברון. 2 משחקים לסוף ולבוס לא יהיו חיים קלים. מחר בלילה הם יארחו את בוסטון ולמחרת הם יסגרו את העונה בשארלוט ואני בספק אם הקבוצה שבראשה עומד מייקל ג'ורדן תעשה להם חיים קלים. על הנייר לטורונטו יש חיים קצת יותר קלים כשהם עוד צריכים לשחק הלילה בדטרויט וביום רביעי בבית מול הניקס. איזה מתח!!

somone141

New member
אולי פיל עשה תרגיל לשלשה של גאסול?

בסוף? כי קובי ירד למטה לעשות חסימה, אין לי מושג למה, היינו צריכים שלשה מהירה וקובי עושה חסימות בפוסט. אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק, אבל לא צחקתי, רק זרקתי בטעות את העכבר לריצפה וכמעט שברתי אותו. טוב, פיל - אתה אידיוט. תרגיל הזוי ומגוחך. אנחנו ניהיה בסדר, קובי יהיה בסדר, רק חזר קצת חלוד ולא בכושר קליעה. גם 0 מ-200 לא יהפכו אותו לשחקן פחות טוב. כשזה יקרה כמה פעמים בפלייאוף, זה משהו אחר. הלייקרס אלופים, קובי פיינלס MVP. אם זה לא יקרה - אני חותך... ופה הכל שמור. ווטץ' אאוט.

Puskas

New member
חבל

אתה תורם לפורום אז חבל שתלך אם הלייקרס לא יקחו תואר..תסייג מילים!! :)

DaboR zx6R

New member
למה אתה כל כך בטוח בעצמך??

זה שקובי סוף סוף לקח אליפות עונה שעברה אחרי הלייקרס של שאקיל בשנות ה2000 זה אומר שהוא יקח עוד אחת?? הלייקרס נראים רע קובי גם כן נראה רע הכל פתוח בפליאוף הזה

somone141

New member
כי אני מכיר את קובי יותר משאת עצמי

אחרי 12-13 שנה שאני רואה אותו, אני יודע מאיזה זן הבנאדם קורץ. המשחקים האלה לא מעניינים אותו, הוא זורק זריקות על 2-3 שומרים עם יד על הפנים, פיידוואיים בלתי אפשרים מהפינה, מתעצל בחסימות וחודר בלי חשק. לפלייאוף הוא יגיע אחר לגמרי, וימשוך אחריו את כל הקבוצה. אתה יכול לישון בשקט, הלייקרס וקובי פה והם לא הולכים להיעלם. לגבי שאק אני חייב, שוב.. בלי קובי הם לא היו לוקחים שום אליפות, תכניס לך את זה לראש אדוני. הוא היה כוכב לא פחות משאק, ובהרבה סדרות במשך השנים השיג מספרים טובים יותר. קובי היה ילד בן 20+ ועדיין היה דומיננטי בהרבה משחקים באותן שנים משאקיל - אז - הסנטר אולי הטוב ב-NBA אי פעם (למרות שאפשר להתווכח.. )

DaboR zx6R

New member
טוב אתה חושב ככה אני חושב אחרת

אני אומר לך שקובי לא יקח אליפות השנה וגם לא עד סוף הקריירה שלו חותם לך על זה
נראה מי יהיה צודק בסוף

webber44

New member
תגיד אתה אמיתי?

גם אם אתה "מכיר" את קובי מהרגע שהוא נולד והיית בברית מילה שלו, יש מאות (מן הסתם יותר) אנשי מקצוע שמבינים קצת יותר ממך ועובדה שהם לא היו חותמים על אליפות של הלייקרס בלי להסס, גם אני מאמין שבפלייאוף הוא ושאר הקבוצה תעלה הילוך, אבל בחייאת אל תגיד דברים שאתה לא יודע או שאין להם בסיס.

DaboR zx6R

New member
כל אוהדי קובי חיים באשליה

קובי לקח אליפות שנה שעברה כולם יוצאים מהחורים שלהם חשבתם אולי שהוא הגיעה לשיא שלו שנה שעברה שעברה והבריק פעם אחת אז גם השנה הוא יעשה את וגם שנה אחרי זה?? קובי והלייקרס בירידה השנה וזה לא סוד רואים את זה במאזן של הלייקרס שלישי בליגה ובסטיסטיקה של קובי הזמן לא פועל לטובת קובי הוא מתבגר משנה לשנה הוא לא יהיה יותר טוב שנה הבאה וגם לא שנה אחריה שנה שנתיים קובי לא יקח אליפות כל אוהדי קובי יחזרו לחורים שלהם

בעקבות הניצחון של הבלייזרס

הת'אנדר קצת נדפקים, הם כנראה יצטרכו עכשיו לנצח בפורטלנד מחר או לקוות שהספרס יפסידו כדי להימנע מהמקום ה8...לא כזה מופרך - לספרס יש משחק בדאלאס (+ משחק קל מול מינסוטה) ביום האחרון של העונה, הבעיה תהיה אם המאבס יבטיחו עד אז את המקום השני ולא כולם ישחקו...אז המשחק מחר בין הבלייזרס לת'אנדר כנראה יקבע (אלא אם כן גולדן תפתיע, יש לה משחק מול הת'אנדר היום ומול פורטלנד ביום רביעי). הסדרות שהכי היו מעניינות אותי בסיבוב הראשון הם ספרס-לייקרס, ת'אנדר-יוטה ודנבר-סאנס...אבל גם לייקרס-ת'אנדר יכול להיות מעניין.

The Prospect

New member
מי אמר שאיזשהי קבוצה בכלל שואפת למקום השביעי

ולא השמיני? הרי בלאו הכי אותה הקבוצה תאבד את הביתיות לאורך כל הסדרות בין אם תהיה שביעית או שמינית (אלא אם כן נקבל גמר קונפרנס בין הקבוצה ה-7 וה-8... מעניין אם זה קרה מתישהו בהיסטוריית ה-NBA
), ובתכל'ס, כפי שזה נראה עכשיו, עדיף בהרבה לקבל את הלייקרס על המאבריקס. הסיבה שהלייקרס במקום הראשון במערב היא ההתחלה הפנטסטית שלהם של העונה, כשהם הגיעו ליותר מ-80 אחוז עד בסביבות ינואר. לעומת זאת, כרגע הלייקרס נראים פשוט נורא, כשקובי בחודש האחרון משחק הכי גרוע שהוא שיחק המון זמן, וזה משליך בצורה מטורפת על הקבוצה. לעומת זאת, קבוצות כמו המאבס או הסאנס (אם הם בכלל מסוגלים מתמטית עדיין להגיע למקום ה-2) חמות בטירוף בחלק האחרון של העונה, ונראות הרבה יותר חדות ומסוכנות מהלייקרס. ספק אם איזשהי קבוצה בליגה יכולה לעצור את נוביצקי כמו שהוא בחודשים האחרונים, ואת קיד כמו שהוא משחק בכל העונה האחרונה, בעוד ש-6 קבוצות ב-9 משחקים האחרונים הוכיחו שהן מסוגלות לדלג מעל הלייקרס.

למעלה