משחקי ראשון בלילה

Puskas

New member
חצי דקה אחרונה

כדור של פורטלנד והמצב הוא 87-86 ללייקרס אחרי מהלך של סל ועבירה של קובי. כדור של הבלייזרס עבירה של פאו על אולריידג' אולריידג' מחטיא וקמבי מתקן ומעלה את האורחים לנקודה יתרון קובי לוקח עבירה מוובסטר ומחטיא זריקת עונשין אחת קובי מחטיא גם את השנייה,פאו מוריד רב' ופישר לוקח עבירה מאנדרה מילר פישר עושה 1 מ-2 והלייזרס בטיים אאוט של 20 שניות

Puskas

New member
וובסטר על הקו

קולע 2 ראשונות ויש לו עוד אחת 3 שניות לסיום,2 לבלייזרס וובסטר משלים את השלישית והלייקרס בטיים אאוט של 20 שניות 3 שניות לסיום כדור שלהם,בטוח ילכו לשלשה של קובי אלא אם תיהיה עבירה חכמה של פורטלנד

Puskas

New member
יאללה מהלך אחרון

פאו לוקח שלשה מכריע..מחטיא כמובן והבלייזרס לוקחים 91-88 בלוס אנג'לס,סחטיין,ניצחון חשוב בקרב על המיקום. קובי עם 6 נ"ק בחצי דקה אחרונה בערך כמעט הציל את LA אבל ללא הצלחה קלעים: בלייזרס: אולריידג' עם 24 נ"ק+11 קרשים,וובסטר תרם 16 מהספסל,קמבי בא לעבודה עם 10 נ"ק ו-17 קרשים,ומילר עם 15 נ"ק. נתון מעניין הוא שברנדון רוי נתן רק 11 דקות..נפצע או ששומרים אותו? לא ידוע עדיין..ניראה אחרי זה. לייקרס: פאו עם 23 נ"ק פלוס 12 קרשים,קובי נתן 20 נ"ק באחוזים נוראיים (11 מ-31 מהשדה) ונטחן מעל 40 דקות,16 נ"ק יחד עם 15 רב' לאודום המצוין,14 נ"ק לפישר קשישא.

DaboR zx6R

New member
כמעת הציל??

עם7 מי 200 ומשהו ושתי החטאות עונשין בסוף תסלח לי אבל הוא גמר תלייקרס

DaboR zx6R

New member
לא מגיע לליקרס לנצח פה

קובי קולע שלושה עם חסימה לא חוקית של פישר התקפה אחרי זה קובי מקבל פאול וסל שלא מגיע 14 שניות לסוף לקובי יש הזדמנות לנצח מקבל שריקה הולך לעונשין ומחטיא 2 זריקות הקלאץ התקלקל??

תום116

New member
אז בסופו של דבר

לא הצלחנו לגרד את הW, ולהודות על האמת, בצדק. לא הגיע לנו כלום אחרי רבע אחרון עלוב כזה, רק שיגעון של קובי בסיום החזיר אותנו לעיניינים. והזריקה האחרונה? שלשה של פאו, ככה בדיוק נראינו היום, כמו הזריקה האחרונה שלנו. לא כמו משהו שקרוב לקבוצה, זה בטוח. לא יאומן מה שהולך אצלנו. והנה מחוסל לו גם יתרון ביתיות מול אורלנדו. אנחנו לגמרי OUT OF CONTROL, לגמרי ואני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. ובשביל מה בכלל לנסות להתחיל? באמת שאין לי כוח, לגמרי אין...לילה טוב.

Guram100

New member
הם עייפים

ובכלל כמו תמיד: עונה רגילה כבודה במקומה מונח אבל פלייאוף זה פלייאוף וכול סיבוב הוא הטוב משבעה משחקים וכמו תמיד הם יהיו מוכנים, וגם קובי יהיה חד ומרוכז 100% כי הוא קובי והתחרותיות והאתגר זה האוכל שלו הם עדיין הקבוצה המנוסה עם המאמן שחווה כבר כול מצב אפשרי לא הייתי דואג יותר מידי ליתרון הביתיות

עידו17

New member
לא הייתי קופץ למסקנות כאלה

המפתח הוא לא קובי ולא פיל אלא האחרים. הלייקרס לא במצב לתת מתנות ומול מי שלא ישחקו כבר בסיבוב הראשון, הם יצטרכו לתת את כל מה שיש להם, כי יש סיכוי טוב שהיריבה תהיה קבוצה שמשחקת טוב ממנה, ואני לא מדבר על השבוע האחרון, אלא על החודשיים האחרונים.

Guram100

New member
אילו לא מסקנות אלא הערכות

הם עדיין פייבוריטים במערב ואולי בכלל. אבל...הכול פתוח אפשר לקשקש בלי סוף, אבל אני אומר: חכו למשחק פלייאוף הראשון.

Guram100

New member
מה שכול שנה אנו עושים

נמשיך לחשב חישובים ולשאר השארות כול אחד ימשיך לנסות לשכנע אחרים ובעיקר את עצמו איזו קבוצה פייבוריטית שלך?

עידו17

New member
אין לי פייבוריטיות

לא אוהד קבוצה מסויימת, וכל האגדות שהערצתי פרשו מזמן. מעריץ של כדורסל טוב.

Guram100

New member
גם אני

שהטוב ביותר ינצח ורק שיהיה לנו פלייאוף מעניין והכי חשוב: שיהיה גמר אמיתי ולא כמו שנה שעברה שהתוצאה היתה ידועה מהמשחק הראשון.

DaboR zx6R

New member
אתה כל כך בטוח שתהיו נגד אורלנדו בגמר??

יש לי חדשות בשבילך אם תגיעו לגמר בכלל לא אורלנדו תופיעה שמה אלה קליבלנד שתתן לכם בראש השנה לקליבלנד יש את כל הכלים ללכת עד הסוף

DaboR zx6R

New member
כל הכבוד לפורטלנד הגיעה להם לנצח

יופי של משחק הלייקרס כמעת גנבו את המשחק בעזרתם של השופטים אבל הצדק נעשה קובי מחטיא 2 מהקו 14 שניות לסוף במצב של נקודה הפרש לפרוטלנד

תום116

New member
ועוד בלי ברנדון רוי הם עשו את זה

מה שהופך את העסק הזה לעוד יותר מביך מבחינתנו. המשחק הזה שינה אצלי סופית הרבה דברים במחשבה שלי לגבי הקבוצה ולתחילת הפליאוף, והחיוך האידיוטי של קובי אחרי שהחטיא 2 זריקות עונשין מסכמות הכל...כאילו מה?! כאילו באמת ב-10 משחקים האחרונים לנטס יש מאזן יותר טוב מאשר לאל איי?! אר יו פאקינג קידינג מי?! אינעל העולם

Puskas

New member
בולס-רפטורס

כרגע מתנהל רבע ראשון של המשחק שעשוי להכריע את זהות השמינית במזרח. הבולס פתחו יפה והראפס חזרו. כרגע המצב הוא 14-12 לבולס וכדור שלהם, נואה כבר עם 4 רב' ורוז עם 6 נ"ק. ווימס נהדר בראפס עם 1 מ-5 מהשדה כולל מהלך "נפלא" של החטאה,רב' לעצמו ועוד החטאה חחח וגם חטף גג מהיינריך.

למעלה